Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θεότρελη εμπειρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος strapon_boy_gr, στις 10 Σεπτεμβρίου 2013.

1. strapon_boy_gr

strapon_boy_gr New Member

Καλησπέρα.Θα σας πω μια θεότρελη εμπειρία που έζησα την προηγούμενη εβδομάδα και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ζωή μου.Πάντα έψαχνα να δοκιμάσω παρτούζα αλλά δεν μπορούσα να βρώ τους κατάλληλους.Είχα πάει για μπάνιο την περασμένη εβδομάδα για μπάνιο σε παραλία γυμνιστών έκανα το μπάνιο μου και ξάπλωσα για ηλιοθεραπεία. Ήμουνα μπρούμιτα έκανα ηλιοθεραπεία και όπως γύρισα το κεφάλι μου να κοιτάξω γύρω είδα έναν τύπο να τον έχει βγάλει έξω και να τον παίζει βλέποντας τον κώλο μου. Ερεθίστηκα τόσο πολύ που άρχισα να χαϊδεύομαι με αποτέλεσμα να έρθει ο τύπος και να αρχίσει να γλύφει τα κωλομέρια μου. Με τα πολλά άρχισε να με πηδάει σε κινεί θέα κάτι που με κάβλωσε ακόμα περισσότερο και για καλή μου τύχη ήρθαν δύο αγόρια για μπάνιο και βλέποντας το θέαμα μπήκαν στην παρέα μας και έτσι έκανα μια υπέροχη παρτούζα.Αλλού το έψαχνα και αλλού το βρήκα. Έτσι χωρίς να το θέλω έζησα και αυτό που ήθελα πάντα.    

2. CyrillG

CyrillG New Member

Απάντηση: Θεότρελη εμπειρία

Φαντάζομαι απο το nick σου (strapon boy) είσαι άρρεν?

3. Xristinacd

Xristinacd New Member

πολυ καλο..μπραβο τυχερουλα  

4. CyrillG

CyrillG New Member

Καποιος διάβαζε πολύ ΣΚΑΝΔΑΛΟ μικρός..

5. strapon_boy_gr

strapon_boy_gr New Member

φίλε μου δυστυχώς για εσένα και ευτυχώς για εμένα είναι αλήθεια.δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε ψέματα.Το έζησα το γούσταρα και το μοιράστηκα μαζί σας.Επομένως αν θες να την πεις σε κάποιον ψάξε αλλού.Ευχαριστώ

6. CyrillG

CyrillG New Member

Δεν ήθελα να στην πώ και καλά έκανες κ εις ανώτερα! Απλώς δε φαντάζεσαι πόσο εκτός θέματος πιστεύω οτι είναι μια παρούζα στη παραλλία με το BDSM!!

Αυτό μου έκανε εντύπωση και λυπάμαι αν κατάλαβες οτι απλά σαρκαζόμουν. Βέβαια ζητώ συγνώμη γιατί το φόρουμ γι'αυτό είναι, για να εκφέρουμε απόψεις, οπότε πάντα σεβόμαστε την αποψη του άλλου (λές να σαρκάζομαι τώρα   

Last edited: 17 Σεπτεμβρίου 2013