Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θηλυκότητα και έκφρασή της

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 5 Μαρτίου 2010.

1. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Θηλυκότητα και έκφρασή της

Η αγάπη είναι το αγαπημένο μου χόμπυ (μετά το σκι). 

2. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Θηλυκότητα και έκφρασή της

@isnogood

προφανώς εμείς οι δύο δεν πολυ-συμφωνούμε και προφανώς είναι αδύνατον. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω (γιατί σήμερα με έχει πιάσει η περιέργεια μου) .. αφενός έχεις δει πολλές φορές κοπέλες που ακολουθούν κατά γράμμα τις πατροπαράδοτες αρχές της κοινωνίας πόση "θηλυκότητα" (με τον τρόπο που τέθηκε στο νήμα) αποπνέουν? Κι αν έχεις δει και θεωρείς οτι αποπνέουν μια που συνδέεις την θηλυκότητα με την σεμνότητα ή/και την έλλειψη σεξουαλικών συντρόφων, έχεις δεί στην επαρχία (αναφέρομαι μόνο σε μικρά χωριά) πως καταλήγουν οι γυναίκες από άποψη "θηλυκότητας" στα 40 τους (για να μην πω νωρίτερα)?

Και αν ναι.. θεωρείς οτι οι συνειρμοί σου σε σχέση με τις έννοιες αυτές είναι απόλυτα ακριβείς?

Εννοείται πως οι ερωτήσεις μου δεν έχουν στόχο να σε θίξουν με κανένα τρόπο. Είναι καθαρή περιέργεια και είναι απόλυτα κατανοητό αν δεν θελήσεις να απαντήσεις.

Αν θα ήθελε και η sklavina να απαντήσει μια που συμφωνεί θα ήταν ενδιαφέρον για εμένα να καταλάβω απο που πηγάζει η αντίληψη σας μια που σχετίζομαι με επαρχία και μικρά-μικρά χωριά.

3. Uther

Uther Contributor

κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τη dora θεωρώντας οτι αναφέρεστε σε "κοινωνικές" εκφράσεις του φύλου και θα προσθέσω οτι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να διαπιστώνει κανείς οτι μπορεί να ξεφύγει απο τις αντανακλάσεις ενος κατεστημένου τρόπου αντίληψης αυτών.

Προσωπικά θεωρώ ένδειξη δύναμης το να είναι κανείς πολυμορφικός και να χειρίζεται την εξωτερική του εμφάνιση με βάση τις επιθυμίες του και όχι τις επιθυμίες ή παρορμήσεις των άλλων.

Για εμένα δεν κάνει διαφορά το αν θα αποκαλώ μία γυναίκα που επιθυμεί να ονομάζεται γιώργος ή αν θα αποκαλώ έναν άντρα κωνσταντίνα αν αυτό τον κάνει να νοιώθει ...στο πετσί του. Υπενθυμίζω οτι η λέξη Ομορφιά αναφέρεται στην ολοκληρωμένη μορφή. Η λέξη ασχήμια αναφέρεται στην ιδιότητα του ασχημάτιστου.

4. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Συμφωνώντας με τα πιο πάνω οφείλω να πω πως δεν κατανοώ την εξίσωση περί σχέσεως θηλυκότητας και αριθμού αντρών, αλλά και τον ακόμα πιο ακατανόητο ορισμό του άντρα = αυτός που πηδά πολλές.

Μάλλον να φταίει η ...έλλειψη θηλυκότητας μου - έχω κάνει σεξ με πάνω από 10 άντρες - τις γυναίκες αλήθεια τις μετράμε κι αυτές?- και είμαι και άνω των 30!!! Ντροπή μου το ξέρω:rollinglaugh:

5. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Dementedjoker αναφερεσαι σε δυο ξεχωριστα πραγματα , το ενα ειναι η σχεση σεμνοτητας - θηλυκοτητας και το αλλο ειναι το "μετα" των γυναικων της επαρχιας ....
    πρωτα απο ολα δεν τιθεται θεμα επαρχια vs μεγαλουπολη ... ξερω πολλες κοπελες , ειτε μεσα απο θρησκευτικους κυκλους , ειτε απο προσωπικη αποψη περι ηθικης , που απεχουν απο ευφημερες σχεσεις και μενουν στην Αθηνα και σε αλλες μεγαλες πολεις ... και μαλιστα αυτες μπορει να ειναι και περισσοτερο συνειδητοποιημενες πανω στην επιλογη τους διοτι στην επαρχια μπορει μια γυναικα να ειναι μαζεμενη μονο και μονο επειδη δεν την παιρνει να κανει αλλιως ....
    το πως θα "καταντησεις" μετα τα 40 σου , νομιζω πως δεν ειναι θεμα φυλλου , αλλα χαρακτηρα , οποτε επετρεψε μου να μην συμφωνησω με την σκεψη . Η θεια μου ζει σε χωρια της Λεσβου , ο θειος μου ειναι τα βοδια μου αργα και ολο κλανια και καναπε και η θεια μου στα 60 της εχει σωμα 30αρας και τρεχει απο ψαρεματα με την βαρκα μεχρι σουζες με την Africa την εχω κανει , και δεν ξερει τιποτα περα απο κτηματα κατσικια και ελιες ...

τωρα σε οτι αφορα την σχεση θηλυκοτητα/σεμνοτητα .. ειναι μια καθαρα προσωπικη μου αποψη .... δεν εχει να κανει αμεσα με την ηθικη αλλα δεν μπορω να καβλωσω με μια γυναικα που την εχουν παρει 3ψηφιος αριθμος αντρων , αμεσως την κατατασω στις αντρογυναικες και ας ειναι ντυμενη απο την κορυφη ως τα νυχια μεσα στα γυναικια αξεσουαρ ..
    και μην σας εκπλησει τοσο ... οι 9 στους 10 αντρες εχουν αυτην την αποψη ... η σεμνοτητα ειναι καβλωτικη ... η φουστα εχει θηλυκοτητα ...
    σημερα ολες με ενα τζην και ψηλες μποτες και με ενα κινητο που αντρες καλουν συνεχεια ... ενα κοαουμποικο καπελο τους λειπει και το αλογο ... εμενα προσωπικα αυτο δεν με τραβαει ... πως λοιπον να το θεωρησω και θηλυκο ? ...

6. παρακαλώ 

Συμφωνώ απόλυτα.Όπως επίσης είναι ξεχωριστός και κάθε άντρας.

Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ακόμη και για εκείνη την εποχή μη θηλυκή την κίνηση αυτής της γυναίκας.Δεν νομίζω πως το θάρρος η τόλμη και η δυναμικότητα μιας γυναίκας την κάνει μη θηλυκή.Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο.
    Πιστεύω στον τρόπο στις κινήσεις της...θα μπορούσε αυτή η επιστολή να είναι άκρως θηλυκή ανάλογα με το πως εκφράζεται μέσα σε αυτή όπως και άκρως απωθητική.Βεβαίως κάτι άκρως απωθητικό για μένα μπορεί για κάποιον άλλον να είναι ότι πιο θηλυκό!!!γούστα είναι αυτά..την γνώμη μας λέμε 

Ποιο είναι το πραγματικό του πρόσωπο αλήθεια?θεωρώ τραβηγμένη την παραπάνω περιγραφή.Όλοι μια μέρα απολιθώματα θα καταλήξουμε.Ποιος είπε ότι ο γαμος η τα παιδιά μας κάνουν δυστηχισμένους?ο λάθος γάμος μπορεί.Λάθος παιδιά δεν υπάρχουν..

Ποιες είναι οι φυσικές ικανότητες μιας γυναίκας δηλαδή που αλλοτριώθηκαν??? 

Να διευκρινίσω...
    Το γεγονός ότι συμφωνώ με τον αγαπητό isnogood δεν σημαίνει ότι συγχέω τα όσα γράφει με την θηλυκότητα...
    Για μένα θηλυκό είναι μια γυναίκα η οποία λάμπει από καθαριότητα πάνω από όλα, το μακιγιάζ της είναι προσεγμένο όπως το απαιτεί η περίσταση,τα νυχια της είναι καθαρά και καλοβαμμένα.Μια γυναίκα η οποία δεν είναι λατέρνα...
    Θηλυκό μπορεί να είναι μια γυναίκα με τα μαλλιά πιασμένα κότσο φόρμες και αθλητικό παπούτσι καθαρή με ελαφρύ μακιγιάζ και όμορφο περπάτημα αλλά και θηλυκές κινήσεις...

7. Re: Απάντηση: Θηλυκότητα και έκφρασή της

Επάνω σε αυτό καλή μου λάρα θα συμφωνήσω.Δεν νομίζω πως έχουν σχέση.
    Βλέπω όμως και σαυτό είναι που συμφωνώ με τον isnogood ότι η γυναίκα σήμερα αλλάζει ερωτικούς συντρόφους ασύστολα και ούτε εμένα μου αρέσει αυτό.
    Ωστόσο είναι διαφορετικό το να κάνεις σεξ με τρίτα άτομα μέσα στη σχέση σου επειδή αυτό επιθυμείς εσύ αλλά και ο σύντροφός σου, σαν κερασάκι να το πώ στην σχέση σας και ακόμα περισσότερο όταν αυτό επιβάλλεται από τον Κύριο σου από το να είναι μια γυναίκα που η εναλλαγή ερωτικών συντρόφων της έχει γίνει τρόπος ζωής και καθημερινότητα. 

Φτού σου σα δεν ντρέπεσαι:icon16:

8. elfcat

elfcat . Contributor

κατηχητικό.

9. nadu

nadu Regular Member

ξετσιπωτη    

10. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Μα απόλυτα!
    Θα πέσει φωτιά να με κάψει το ξέρω!!! 

11. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Θηλυκότητα και έκφρασή της

Ξεχάσαμε το πιο σημαντικό... Έχεις υπάρξει εργένισσα μετά τα 30; Αν ναι, τότε, λυπάμαι που στο λέω, αλλά με την isnogoodια λογική, είσαι όντως το ακριβώς αντίθετο της θηλυκότητας  

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θηλυκότητα και έκφρασή της

μαλλον λαθος νοημα εβγαλες απο τα οσα ειπα ....
    σε καμια περιπτωση η θηλυκοτητα , επαναλαμβανω , οπως την καταλαβαινω εγω , δεν σχετιζεται με την ηλικια .
    αυτο που με απωθει , ειναι η αντρογυναικα που κυνηγα αντρες , εστω και υπο την μορφη τους αφηνει να την "κυνηγησουν" ... η χαρακτηριστικη Σαμανθα του sex and the city .... οσο γοητεια και να εχει η Σαμανθα , ποτε των ποτων δεν θα μου εκανε κουκου μαζι της ....
    Ο τυπος της "Σαμανθα" στερειται , απο καθε αισθηση θηλυκοτητας για πολλα εκατομυρια αντρων συμπεριλαμβανομενου και εμενα .... θες τωρα για λογους ηθικης , ή για λογους εγωισμου , ή για λογους αισθητικης , δεν θεωρω "γυναικα" καποια που δινει το σωμα της δεξια και αριστερα , κυριως δε κατω απο την ταμπελα "Ωραια , δυναμικη και ανεξαρτητη" .... με απωθει ακομη περισσοτερο και με κανει να σκεπτομαι οτι τουλαχιστο οι πουτανες το κανουν για να ζησουν .. δηλαδη γαμησε τα ...
    Στο παραπανω παραδειγμα της Σαμανθα , παρατηρηστε ποιον τυπο αντρα ελκυει , καθαρα περιστασιακων σχεσεων οπου το συναισθημα ειναι απαγορευμενη σκεψη .. θα εξισωθω εγω ποτε με αυτον τον τυπο του αντρα ????? .... διοτι αν παω μαζι της , αυτο θα αποδειξω .... θεωρω πως η καρδια και το μυαλο μου υπαρχουν για κατι περισσοτερο απο το να μου λενε ποτε να φαω , να πηδηξω και να χεσω ....

Θα ελεγα οτι σε μενα , το 90% της θηλυκοτητας μια γυναικας , το διαμορφωνει η ηθικη της , η σεμνοτητα της και η ταπεινοτητα της και το υπολοιπο 10% το ντυσιμο και οι μικρες λεπτομεριες στις συνηθιες .
    Βεβαια , οπως ειπα , εξαρταται τι ψαχνεις ..... βεβαιως και τα παραπανω χαρακτηριστικα ( ηθικη , σεμνοτητα , ταπεινοτητα) δεν ελκυουν τον αντρα για ενα one night stand ... αρα καταλαβαινω αλλες αποψεις και δεν αντιτασομαι σε αυτες .. για μενα που αναζητω μια αφοσιωμενη συζυγο , η φυση με κανει να ελκυομαι απο αυτες τις αρετες ...
    Το πως αντιλαμβανεται καποιος την θηλυκοτητα , εξαρταται απο το τι ψαχνει .......