Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θυτες, η θυματα....?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 26 Αυγούστου 2008.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Θυτες, η θυματα....?

    Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω (πνεύμα αντιλογίας έχω γίνει τώρα τελευταία, το ξέρω  ). Ο καθένας που μπαίνει στο "χώρο" του BDSM μπαίνει για συγκεκριμένους προσωπικούς λόγους. Οπότε, γιατί να μην είναι ακόμα και η απόρριψη ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος που, υπό φυσιολογικές καταστάσεις, θα έχρηζε ψυχολογικής ή ακόμα και ψυχιατρικής υποστήριξης; Μπορεί κανείς να απαγορέψει σε τέτοια άτομα να αυτοπροσδιοριστούν σεξουαλικά όπως θέλουν;
    Είναι πολύ εύκολο να πιάνεις τους "σκάρτους" από το γιακά και να τους πετάς στο μεγάλο κουβά (στην προκειμένη περίπτωση στη γενική και αόριστη κατηγορία των vanilla). Αντίθετα, είναι πιο δύσκολο να παραδεχτείς πως σ' έναν τέτοιο "χώρο" μπορείς να βρεις κάθε λογής άνθρωπο, από τους πλέον σοβαρούς και υπεύθυνους, μέχρι τον τελευταίο ψυχοπαθή.

    Υ.Γ. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. Απλώς, περιγράφεις το ιδανικό, ρίχνοντας ό,τι αποκλείνει από αυτό στον "καιάδα" των vanilla.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Μονο αυτο λενε ομορφια.......?    
     
  3. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Σαν τι άλλο λένε;
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Θυτες, η θυματα....?



    μα κ εσυ οτι λεω το πιστευεις? Δεν βλέπεις το νικ μου? Συγκοπή κοντεψες να πάθεις..

     


    Ψέμματα  
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Η Μικρά Ψέμματα έγινε couple, MasterPerris, ακριβώς γι' αυτό το λόγο: Προσέλαβε δοκιμαστή.
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Nαι δοκιμάζει τα όρια μου..

     
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Απεριόριστα.
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Ρωτα καλυτερα τις bottom, submissive, slave, αυτες ξερουν να σου πουν περισσοτερα γιατι κυριως αυτες λενε οτι λενε για τους Κυριαρχους.......οταν φυσικα δεν ειναι φιμωμενες και μπορουν να μιλανε...... 


    Τωρα λες αληθεια που λες οτι προηγουμενος ειχες πει ψεματα.....? 

    Ουφ με εχεις μπερδεψει γμτ.......

    Τωρα εξηγουνται ολα, ειπα και εγω μηπως η ψεματα εγινε μαζοχιστρια (πολυ θα μου αρεσε φυσικα.... ) και της αρεσει να υποφερει τρωγοντας φολες.......... 
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2008
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θυτες, η θυματα....?

    Και τωρα ας ερθουμε στις πιο σοβαρες απαντησεις.



    Durcet. Kατ' αρχας θα πρεπει να σου πω οτι με το να διαφωνεις δεν εισαι πνευμα αντιλογιας.... αλλα οτι ξερεις να συμμετεχεις σε εναν υγιες διαλογο.

    Τωρα στο θεμα μας, κανενας δεν μπορει να απαγορευσει σε κανενα να αυτοπροσδιοριστει, και εγω μπορω να μπω σε ενα σαιτ γιατρων και να λεω οτι ειμαι καρδιοχειρουργος......αν ομως καποιο μελος του σαιτ με πιστεψει και μου ζητησει να το χειρουργησω...  για φαντασου λοιπον να ζεις εγκεφαλικα το bdsm και ποσο μαλλον το S/M και να σε καυλωνει ερωτικα κατι τετοιο, και να τα φτιαξεις με μια που δηλωνει "υ" μαζοχιστρια και αυτη να δηλωνει κατι τετοιο γιατι απλα εχει τις μοναξιες της, τα ψυχολογικα της προβληματα απο καποια βανιλλα απορριψη που εχει φαει απο τον βανιλλα γκομενο κ.λ.π, η φαντασου μια που ειχε προβληματα με το αντρα της που την κερατονε η την κακοποιουσε να δηλωσει Mistress, ξερεις ποσο επικινδυνη θα ειναι για τον σκλαβο που θα παει μαζι της? Γιατι αυτη απλα δεν ζηταει σκλαβο για την καυλα της, αλλα ζηταει σκλαβο για να εκδικηθει τον Αντρα της και ολους τους Αντρες, εχεις ακουσει μερικες γυναικες που λενε ολοι οι Αντρες ειναι γουρουνια? Τις φανταζεσε αυτες σκλαβες η Μιστρες....? Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους Κυριαρχους αν δεν το "εχουν" και δεν τους καυλωνει ο Σαδισμος τους , αλλα απλα δηλωνουν Κυριαρχοι οχι γιατι το "εχουν" αλλα για να κακοποιησουν την υπο και να βγαλουν τα απωθημενα και τα κομπλεξ τους, τοτε αλιμονο στην υπο που θα παει μαζι τους......

    Οσο για το θεμα μου "θυματα η θυτες" εχω να πω οτι στο originally bdsm δεν πρεπει να νιωθει κανενας θυτης η θυμα γιατι πολυ απλα ο καθενας εχει επιλεξει τον ρολο του (στατους) κατα πως του αρεσει του ιδιου, και δεν κανει κατι παρα την θεληση του, ακομα θα σου πω οτι και στις βανιλα σχεσεις οταν συνειδητοποιησουμε οτι, πολλες φορες, ειμαστε σε θεση να ελεγχουμε το συναισθημα της αυτοεκτιμησης μας, χωρις να πρεπει να γινομαστε θυτες η θυματα, μπορουμε να μαθουμε να διαμορφονουμε τη ζωη μας σε αρμονια με τους αλλους.

    Θελω να πω κατι ακομα για τον χωρο του bdsm που απο μικρος που καταλαβα τον ερωτικο μου κοσμο ειναι κατι που με συναρπαζει και με καυλωνει αφανταστα στο να Κυριαρχω, και να βγαζω τον ερωτικο μου Σαδισμο στα θηλυκα, ο χωρος του bdsm λοιπον ειναι ενας απο τους τελευταιους πραγματικα ξεκαθαρους χωρους που ο καθενας εχει τον ρολο του και γνωριζει τα ορια του, ετσι απλα, χωρις πολλες διαδικασιες και πολλες σαλτσες...., απλα γνωριζοντας τον "κωδικα" και παιζοντας με τους κανονες που παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν εστω ξεπερνοντας τους μερικες φορες, τοσο οσο χρειαζετε για τα ξεπεραστουν καποια ορια.

    Ολος ο παραλογισμος λοιπον απο τους δηθεν "ομαλους", και η προκαταληψη για ενα χωρο που ειναι απιστευτα παρεξηγημενος (δεν εχω καταλαβει αραγε γιατι..), ολοι οι "ομαλοι..." λοιπον θελουν να κρατουν αποστασεις, αλλα κατα βαθος ολοι ειναι εθισμενοι σ' αυτον, και μονον κατοπιν συνειδητης επιλογης και καταπιεσης των ενστικτων τους εχουν πεισθει να απεχουν απο τετοιου ειδους απολαυσεις και "ανωμαλιες...".

    Και κατι ακομα απο εμενα τον ανωμαλο του S/M χωρου...., που απευθυνεται στον "ομαλο.." κοσμο τους.
    Βλεπετε οι γκομενες που κυκλοφορουν (ευτυχως οχι ολες... ) γενικοτερα στην Ελληνικη επικρατεια....εχουν μαθει ( μαλλον τις εχετε μαθει εσεις "ομαλα" αρσενικα... ) να διεκδικουν τα παντα και να μη δινουν τιποτα...., και οταν κατι κανουν ειναι γιατι καπου αποσκοπουν!! Τουλαχιστον στον δικο μου ανωμαλο S/M κοσμο η γκομενα (σκλαβα) που εχω, και για οσο την εχω, μου ανηκει, οτι θελω την κανω, και ποτε δεν μου λεει οχι, (βλεπεις ετσι της αρεσει και αυτης της σκυλας.... ). Γιατι ετσι πρεπει, το ξερω και το ξερει και αυτη (η σκυλα...), το θελω και το θελει, μου αρεσει και της αρεσει. Αυτη ειναι μια τιμια σχεση αναμεσα σε ενα Αντρα και μια γυναικα, κατ' εμε φυσικα παντα, σεβαστες και οι αλλες αποψεις οχι δεκτες ομως απο εμενα. Παιρνεις παντα αυτο που θες, χωρις να εισαι υποχρεωμενος να φορτωθεις ολη την ιστορια της, τα κομπλεξ και τις ανασφαλειες που κουβαλαει μαζι της. Αααα! ξεχασα.... και την οικογενεια της μαζι. Και το συμαντικοτερο...κανεις απο τους δυο δεν περιμενει τιποτε παραπανο απο τον αλλο αν ο αλλος δεν εχει να δωσει.
    Ετσι απλα και ομορφα.

    Υ.Γ. Sorry που αργησα να σου απαντησω αλλα το καλο πραγμα αργει να γινει......  φυσικα φταιει και μεγαλος φορτος εργασιας μου.
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2008
  10. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Aμαν πια με τον "παρεξηγημενο χωρο" και τις "προκαταληψεις των ομαλων". Αηδια καταντησε αυτο το σεναριο. Χιλιογλυμενη καραμελλα που δεν εχει ουσια.
    Δεν γινεται απο την μια να λεμε ποσο ομορφα και φυσικα αντιμετωπιζει ο κοσμος τις ιδιαιτερες σεξουαλικες σχεσεις σε καθε δημοσιο σωου και απο την αλλη να μιλαμε για κολημενα μυαλα.


    Και να απαντησω και στο θεμα μια και βρεθηκα κατα δωθε.
    Οσο θυτης η θυμα ειναι καποιος σε οποιοδηποτε τομεα της ζωης του, αλλο τοσο μπορει να ειναι και στις σεξουαλικες του επιλογες. Οσο πιο πολυπλοκα τα κανουμε εμεις τα πραγματα, τοσο πιο περιεργα φαινονται στους αλλους.