Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος shoelicker, στις 30 Οκτωβρίου 2008.

  1. shoelicker

    shoelicker New Member

    Ύστερα, έδεσαν τα πόδια μου στα πόδια της καρέκλας και τα χέρια μου πίσω από την πλάτη της.

    - «Θα ήθελα να ερεθίσεις λίγο τις ρώγες του, ώστε να διευκολυνθώ στο τρύπημα», είπε η Μαρία.

    Η Αφέντρα μου άρχισε να τρίβει και να τραβά ελαφρά την αριστερή μου ρώγα, που ήταν ήδη ερεθισμένη από το κρύο πάτωμα που ακουμπούσε πριν. Η Μαρία τη ρώτησε αν θα ήθελε να χρησιμοποιήσει κάποιο τοπικό αναισθητικό.

    - «Όχι. Θέλω να τον βλέπω να βασανίζεται και να το απολαύσω!», της απάντησε ύστερα από σύντομη σκέψη. Το ορθωμένο καυλί μου συσπάστηκε μόλις άκουσα την ψυχρή απάντησή της.

    - «Πολύ καλά, εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου», είπε γελώντας η γιατρός. Λοιπόν τι λες, να αρχίσουμε;

    - «Ανυπομονώ», απάντησε, με ένα γελάκι που έσταζε φαρμάκι. Στη συνέχεια, έβγαλε από την τσάντα της ένα φίμωτρο με μια λαστιχένια μπάλα για το στόμα και το έσφιξε γύρω από το κεφάλι μου.

    Η Μαρία έσκυψε δίπλα μου, φέρνοντας το κεφάλι της στο ύψος του στήθους μου, τράβηξε με τα δάχτυλά της τη ρώγα μου και ακούμπησε το ειδικό εργαλείο για το piercing στη ρώγα μου. Στάθηκε για μια στιγμή και με κοίταξε, θέλοντας έτσι να παρατείνει την αγωνία μου. Στο πρόσωπό μου άρχισαν να κυλούν σταγόνες ιδρώτα. Η Αφέντρα μου έσκυψε κι εκείνη από την άλλη μεριά για να «παρακολουθήσει το θέαμα» όπως είπε ειρωνικά.

    Η γιατρός με μια γρήγορη κίνηση έσπρωξε το εργαλείο τρυπώντας τη ρώγα μου και βγαίνοντας από την άλλη πλευρά. Δεν έτρεξε καθόλου αίμα, αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος. Τα μουγκρητά μου πνίγονταν από το φίμωτρο, προκαλώντας ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπο της Αφέντρας μου. Η Μαρία πάλι, φαινόταν απασχολημένη σε αυτό που έκανε και ζήτησε από την Αφέντρα να της δώσει το κρικάκι. Στη συνέχεια το πέρασε στη ρώγα μου, βγάζοντας ταυτόχρονα το εργαλείο και προκαλώντας καινούρια κύματα πόνου. Αφού το ασφάλισε, το τράβηξε απαλά και το περιέστρεφε δεξιά - αριστερά γλιστρώντας το μέσα από την τρύπα που μόλις είχε δημιουργήσει, ελέγχοντας το αποτέλεσμα της δουλειάς της.

    Έμεινα κοκαλωμένος στην καρέκλα, φοβούμενος ότι οποιαδήποτε κίνησή μου, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά και πόνο στο στήθος μου. Αλλά από την άλλη ήμουν τόσο καλά δεμένος που, και να το ήθελα δεν μπορούσα να κουνηθώ ούτε εκατοστό.

    Τη θέση της Μαρίας που έπαιζε με το κρικάκι, πήρε τώρα η Αφέντρα μου, περιεργαζόμενη το καινούριο της παιχνίδι και προκαλώντας μορφασμούς πόνου στο πρόσωπό μου.

    - «Έλα ρε που πονάς… Άντρας σου λέει μετά», με ειρωνεύτηκε η Μαρία.

    - «Έτσι κάνει πάντα, κλαψουρίζει σαν μικρό παιδί, αλλά μην ανησυχείς, αντέχει τον πόνο!», συμπλήρωσε χλευαστικά η Αφέντρα μου προκαλώντας πάλι το χάχανο της Μαρίας. Οι δύο γυναίκες ευχαριστιόντουσαν και με το παραπάνω το βασανισμό μου.

    Η Αφέντρα είχε σταματήσει να παίζει με τη ρώγα μου, και η αναπνοή μου άρχισε σιγά -σιγά να επανέρχεται στο κανονικό. Θέλοντας να κάνει ένα διάλειμμα, ξεκούμπωσε και έβγαλε το σακάκι της. Από μέσα φορούσε ένα κορμάκι χωρίς τιράντες που ανύψωνε και αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της. Η Μαρία την πλησίασε και άρχισε να χαϊδεύει απαλά το πάνω μέρος του στήθους της, σα να το θαυμάζει. Η αλήθεια είναι ότι η Αφέντρα μου έχει δυο μεγάλα, καταπληκτικά στήθη που κι εγώ κάθε φορά που τα βλέπω, είτε γυμνά, είτε να διαγράφονται από κάτω από κάποιο ρούχο, καυλώνω τρομερά.

    - «Λοιπόν, τι λες, πάμε και για τη δεύτερη;» ρώτησε η Μαρία την Αφέντρα μου.

    - «Πάμε», απάντησε όλο ενθουσιασμό. Με κοίταξε για λίγο με το ψυχρό της βλέμμα και γυρνώντας πάλι στη Μαρία πρόσθεσε:

    - «Θα ήθελα όμως τώρα να τον τρυπήσεις με πολύ πιο αργό ρυθμό από πριν. Θέλω το μαρτύριό του να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο!»

    - «Μα και βεβαία, σου χαλάω εγώ χατίρι;» απάντησε γελώντας η Μαρία.

    Οι γυναίκες αυτές ήταν πραγματικές σαδίστριες. Μου φέρονταν σαν ανθρώπινο πειραματόζωο, έκαναν ότι ήθελαν στο κορμί μου, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του βασανισμού και της αγωνίας μου. Το πέος μου εν τω μεταξύ, είχε φτάσει στο απόγειο της καύλας.

    Συνεχίζεται...
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πολύ όμορφη ιστορία. Συνέχισε ακάθεκτος. Μου αρέσει που αποδίδεις με ακρίβεια τους χαρακτήρες και την ατμόσφαιρα που εσύ εισέπραξες.
     
  3. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    Ωραία κατάσταση. Αλλά δεν μου άρεσε με το piercing διότι στην ρόγα πονάει πολύ. Με την τάπα είναι πολύ καλό!!! Περιμένω την συνέχεια.
     
  4. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    πολύ καλή. συνέχισε...
     
  5. shoelicker

    shoelicker New Member

    Χαίρομαι που σας αρέσει! Και τα καλύτερα έρχονται...
    Ελπίζω αύριο να μπορέσω να ανεβάσω τη συνέχεια.
     
  6. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    να μπορεσης να μπορεσης.
     
  7. george_g22

    george_g22 Guest

    Περιμενουμε με αγωνια τη συνεχεια...! Μεχρι στιγμης ειμαι ξετρελλαμενος με την ιστορια σου...!
     
  8. shoelicker

    shoelicker New Member

    Η Αφέντρα άρχισε να μαλάζει τη δεξιά μου ρώγα που με τη σειρά της ερεθίστηκε και αυτή. Η Μαρία ετοίμασε πάλι το κρικάκι και το εργαλείο του piercing και το ακούμπησε πάνω στη ρόγα μου στο σημείο που ήθελε να τρυπήσει.

    Ύστερα σήκωσε το βλέμμα της και με κοίταξε θέλοντας να μη χάσει ούτε στιγμή από το μαρτύριο μου. Άρχισε να πιέζει τη μυτερή άκρη του εργαλείου αργά – αργά στη ρώγα μου προκαλώντας μου τρομερό πόνο ενώ εγώ άρχισα να μουγκρίζω πάλι μέσα από το φίμωτρο. Ένα σαδιστικό χαμόγελο χαράχτηκε στο πρόσωπό της, ενώ την ίδια έκφραση είχε και η Αφέντρα μου. Καθώς το εργαλείο άρχισε να τρυπά το δέρμα μου ο πόνος κορυφώθηκε και έκλεισα τα μάτια μου. Άκουσα την Αφέντρα μου να την παροτρύνει:

    - «Σιγά – σιγά, μην βιάζεσαι, ας το απολαύσουμε!»

    Ο πόνος ήταν ανυπόφορος και είχα την εντύπωση πως μου έκαιγαν το στήθος με πυρωμένο μέταλλο. Άρχισα να δαγκώνω δυνατά τη λαστιχένια μπάλα που βρισκόταν μέσα στο στόμα μου, αλλά αυτό δεν βοήθησε και πολύ. Την στιγμή που το εργαλείο τρυπούσε την άλλη πλευρά και έβγαινε έξω, συνέβη κάτι που κι εγώ δεν το περίμενα…

    Ο πούτσος μου συσπάστηκε μερικές φορές και ύστερα άρχισε να εκτοξεύει το καυτό σπέρμα του παντού. Η Αφέντρα μου με μια γρήγορη κίνηση παραμέρισε, αλλά μια – δυο σταγόνες πρόλαβαν και έπεσαν στις μπότες της Μαρίας, που παρακολουθούσε έκπληκτη.

    Μόλις συνήλθα λίγο από τον οργασμό, συνειδητοποίησα ότι την είχα βάψει... Είδα το πρόσωπο της Αφέντρας μου να έχει γίνει κατακόκκινο από το θυμό και τα μάτια της έβγαζαν σπίθες. Μου άστραψε δύο δυνατά χαστούκια, ένα με την καλή του χεριού της και ένα με την ανάποδη. Το κεφάλι μου άρχισε να βουίζει. Η Μαρία εν τω μεταξύ είχε περάσει και το δεύτερο κρικάκι και το είχε ασφαλίσει. Ο πόνος ήταν αρκετά πιο δυνατός από πριν, αφού η καύλα μου είχε περάσει.

    - «Ποιος σου έδωσε την άδεια να χύσεις δούλε; Σου έδωσα εγώ τέτοια άδεια;» ξέσπασε η Αφέντρα μου. «Θα τιμωρηθείς πολύ σκληρά γι αυτό.»

    Μέσα στο θυμό της έσκυψε προς το μέρος μου για να μου τραβήξει ταυτόχρονα τα δύο κρικάκια, αλλά η Μαρία τη σταμάτησε.

    - «Καλύτερα όχι ακόμα, είναι πολύ νωρίς», είπε

    Κατάλαβα, ότι με την κίνηση της αυτή απέτρεψε την Αφέντρα να κάνει μόνιμη ζημιά στις ρώγες μου, που μόλις είχαν τρυπηθεί. Η Αφέντρα μου το κατάλαβε κι αυτή και αρκέστηκε στο να μου δώσει άλλα δυο δυνατά χαστούκια, ενώ ο θυμός της είχε αρχίσει να καταλαγιάζει.

    - «Απ’ ότι φαντάζομαι η τάπα δεν θα βγει απόψε από τον κώλο του», είπε στην Αφέντρα η Μαρία ξαναβρίσκοντας το «χιούμορ» της.

    - «Να είσαι σίγουρη ότι θα μείνει εκεί μέχρι τη δευτέρα παρουσία», είπε και έσκασαν και οι δυο τους στα γέλια.


    Συνεχίζεται...
     
  9. sklavos1977

    sklavos1977 Regular Member

  10. jim28

    jim28 Regular Member

    παω στοίχημα πως το piercing που ακολούθησε μετα απο εκείνο στις ρόγες ήταν στο πέος σου
     
  11. shoelicker

    shoelicker New Member

    Άρχισαν να με λύνουν από την καρέκλα καθώς η διαδικασία του τρυπήματος είχε τελειώσει και με διέταξαν να σταθώ προσοχή. Το πέος μου ήταν για πρώτη φορά χαλαρό και ζαρωμένο μπροστά στις δύο γυναίκες. Τότε η Μαρία πρόσεξε τις σταγόνες του σπέρματός μου που έχε πέσει στις μπότες της. Δεν φάνηκε να θυμώνει, μάλλον γιατί κατάλαβε ότι η τιμωρία μου ήταν εξασφαλισμένη. Η ειρωνεία πάντως ούτε και τώρα έλειψε από τα λόγια της:

    - «Ωπ, κοίτα τι έκανε εδώ ο δικός σου», είπε στην Αφέντρα μου.

    Η Αφέντρα το είδε κι εκείνη. Αμέσως με διέταξε:

    - «Σκλάβε, πέσε στα γόνατα και καθάρισε τις μπότες της.»

    Ήξερα πολύ καλά πως εννοούσε η Αφέντρα το «καθάρισε». Πάντα μετά την εκσπερμάτωση με έβαζε να γλύφω και να καταπίνω τα ίδια μου τα χύσια, όπου κι αν ήταν αυτά – συνήθως στα πόδια της, στο πάτωμα, στο εσωτερικό ή εξωερικό μέρος των παπουτσιών της. Ήταν άλλος ένας τρόπος να με εξευτελίζει και μια διαδικασία αρκετά δυσάρεστη για μένα, αφού αμέσως μετά το χύσιμο κάθε σεξουαλική διέγερση είχε εξαφανιστεί. Χωρίς να διστάσω όμως έπεσα στα γόνατα και η Αφέντρα μου έβγαλε το φίμωτρο. Άρχισα να γλύφω το ζεστό ακόμα σπέρμα μου από τις μπότες της Μαρίας. Εκείνη ξεκίνησε να χτυπά απαλά τη μύτη της μπότας της πάνω – κάτω στο πάτωμα, σαν να ήθελε να δείξει την ανυπομονησία της.

    Η ταπείνωσή μου έχε φτάσει στο μέγιστο σημείο της. Είχα γίνει κατακόκκινος ενώ η μυρωδιά από το δέρμα της μπότας που καθάριζα, άρχισε να κάνει το πέος μου σιγά – σιγά να μεγαλώνει πάλι. Η Μαρία το πρόσεξε και γέλασε δυνατά, χλευάζοντάς με. Έγλειφα για αρκετή ώρα, προσπαθώντας να την καθαρίσω τέλεια.

    - «Και τα υπόλοιπα σκλάβε», πρόσταξε η Αφέντρα μου, δείχνοντας το πάτωμα με τη μύτη του παπουτσιού της.

    Στα τέσσερα όπως ήμουν άρχισα να γλείφω και να ρουφώ τα χύσια μου από το πάτωμα. Αυτό μάλλον δεν ήταν αρκετό για την Αφέντρα μου και κάνοντας ένα βήμα μπροστά, ακούμπησε το πέδιλό της σε μια λιμνούλα από σπέρμα που δεν είχα προλάβει να γλύψω ακόμα και την ανακάτεψε ελαφρά. Τώρα έπρεπε να γλύψω και το σπέρμα από τη σόλα του παπουτσιού της. Σήκωσε ελαφρά το μπροστινό μέρος στηριζόμενη στο 15ποντο τακούνι της και εγώ κόλλησα τα χείλη μου στη σόλα της.

    Η Μαρία εν τω μεταξύ έσκυψε και άρχισε να παίζει με τον κρίκο της τάπας που προεξείχε από τον τώρα τουρλωμένο κώλο μου τραβώντας τον ελαφρά και περιστρέφοντάς τον. Στη συνέχεια έπιασε τον ημι-σηκωμένο πούτσο μου και τον έπαιξε 2 – 3 φορές, αλλά πριν αρχίσω να νιώθω ηδονή σταμάτησε.


    Συνεχίζεται...
     
  12. fractal

    fractal Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    το ΙΚΑ τα καλυπτει αυτά ή είχες άλλη ασφαλιση;