Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος shoelicker, στις 30 Οκτωβρίου 2008.

  1. grxx

    grxx New Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    πω πω τυρανια.....
     
  2. shoelicker

    shoelicker New Member

    Όχι ρε fractal...

    Είπαμε, είμαι μαζοχιστής, αλλά... συναλλαγές με το ΙΚΑ; Αυτό παραπάει, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αντέξω...
     
  3. fractal

    fractal Regular Member

    Απάντηση: Re: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    εχεις δικιο το χοντρυνα!!!
     
  4. shoelicker

    shoelicker New Member

    Όταν τελείωσα εντελώς το καθάρισμα κάθισα γονατιστός πλάι στα πόδια της Αφέντρας μου με το κεφάλι σκυμμένο. Είχα γλύψει σχολαστικά όλο το σπέρμα μου από το πάτωμα, τα πέδιλα της Αφέντρας ακόμα και μερικές σταγόνες που είχαν πέσει στο πόδι της καρέκλας. Στο παρελθόν η Αφέντρα μου με είχε τιμωρήσει με ένα ανελέητο μαστίγωμα, όταν κάποια φορά, γλύφοντας τα χύσια μου, μου είχαν ξεφύγει μερικά. Τώρα που είχα εκσπερματώσει χωρίς να το θέλω –και το σημαντικότερο- χωρίς την άδεια της Αφέντρας, η θέση μου ήταν πολύ δύσκολη και δεν ήθελα να ρισκάρω μια επιπλέον τιμωρία. Ήδη, η τάπα δεν θα έβγαινε από τον κώλο μου απόψε, αλλά ήμουν σίγουρος ότι η Αφέντρα μου επιφύλασσε και άλλες τιμωρίες για την ανυπακοή μου όταν θα γυρίζαμε σπίτι. Ήταν άνθρωπος που δεν ξεχνούσε τέτοια πράγματα. Την άκουσα με τρόμο να ρωτά τη γιατρό:

    - «Μήπως θέλεις να γλύψει και όλο το υπόλοιπο πάτωμα;»

    - «Όχι, δεν πειράζει», απάντησε προς μεγάλη μου ανακούφιση η Μαρία. «Έχω όμως κάτι άλλο για αυτόν.»

    Την είδα να παίρνει ένα ποτήρι από τη βιβλιοθήκη και παραμερίζοντας την ιατρική της μπλούζα να το βάζει ανάμεσα στα πόδια της. Είχε γυρισμένη την πλάτη της προς τα μένα και καθώς έσκυψε ελαφρά, διαγράφτηκαν στην ιατρική της μπλούζα, τα δύο υπέροχα οπίσθιά της. Ακούστηκε ο ήχος του υγρού που έτρεχε μέσα στο ποτήρι. Μόλις τελείωσε γύρισε και μου το προσέφερε με ένα σαδιστικό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

    Το βλέμμα μου πάγωσε... Κατά καιρούς η Αφέντρα μου έχει εκφράσει την ανησυχία της μήπως τα ούρα της που έπινα σχεδόν καθημερινά μου δημιουργούσαν προβλήματα στο πεπτικό μου σύστημα. Τώρα όμως, βλέποντας μια γιατρό να με προτρέπει να πιω τα κάτουρά της φαντάζομαι ότι θα της έφυγαν όποιες αμφιβολίες είχε για αυτό. Μέχρι εκείνη τη μέρα δεν είχα πιει άλλα ούρα εκτός από τα δικά της και γύρισα το κεφάλι μου προς το μέρος της περιμένοντας την έγκρισή της. Εκείνη στάθηκε σιωπηλή σαν να το σκεφτόταν και μέσα μου έλπισα ότι θα το απέφευγα.

    - «Πιες τα μονορούφι!» διέταξε με το αυστηρό της ύφος.

    Πήρα το ποτήρι από τα χέρια της Μαρίας και το ήπια με τρεις – τέσσερις μεγάλες γουλιές. Το κάτουρό της ήταν πηχτό και ζεστό και ήξερα ότι θα περνούσαν πολλές ώρες μέχρι η Αφέντρα μου να μου επιτρέψει να πιω κάτι άλλο. Το συνήθιζε να με αφήνει να έχω πολύ ώρα τη γεύση των ούρων στο στόμα μου.

    - «Ξεδίψασες μικρούλη μου;» Ρώτησε η Αφέντρα πιάνοντας με το δάχτυλο της το πηγούνι μου και σηκώνοντάς το κεφάλι μου λίγο πιο ψηλά.

    Έγνεψα ντροπιασμένος καταφατικά, ενώ οι βασανίστριές μου ξεσπούσαν σε νέα γέλια.


    Συνεχίζεται...
     
  5. physio

    physio Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    Μια χαρουλα!!!!!!!!
    Αντε περιμένουμε και τη συνέχεια!!!!
    πάρα πολύ καλή η ιστορία!!!
     
  6. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    Πότε θα μας πη την συνέχεια άραγε    
     
  7. nickgr40

    nickgr40 New Member

    Τέλεια ιστορία. Ανυπομονώ για τη συνέχεια.
     
  8. shoelicker

    shoelicker New Member

    Η Αφέντρα με διέταξε να ντυθώ. Η Μαρία της επισήμανε να μη ζορίσει τις ρώγες μου για τρεις με τέσσερις μέρες, για να πιάσουν καλά τα κρικάκια.

    - «Εντάξει», απάντησε με απογοήτευση. «Θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή λίγες μέρες και θα φροντίσω να ξεσπάσω το μαστίγιο μου πάνω του, όσο καιρό δεν θα μπορώ να παίξω με τα κρικάκια. Έκανες πάντως πολύ καλή δουλειά», είπε, περνώντας το χέρι της πάνω στη μπλούζα μου όπου διαγράφονταν κάτω από το ύφασμα τα νέα μου αποκτήματα…

    Οι δυο γυναίκες φιλήθηκαν και πάλι στο στόμα, αυτή τη φορά σε ένα μεγαλύτερης διάρκειας φιλί, και η Αφέντρα μου προσκάλεσε τη γιατρό όποτε θέλει να έρθει να «παίξουμε» όπως είπε με ένα βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα.

    - «Και βέβαια θα έρθω», απάντησε εκείνη χαμογελώντας και γυρίζοντας προς τα μένα, συμπλήρωσε: «Τώρα που γνωριστήκαμε…» και μου έδωσε ένα ελαφρύ σκαμπιλάκι στον πισινό, κάνοντας την τάπα να χωθεί λίγο πιο βαθειά. Στο πρόσωπό μου σχηματίστηκε μια έκφραση πόνου, προκαλώντας άλλη μια φορά το χλευαστικό γέλιο της Αφέντρας μου.

    - «Σκλάβε, ευχαρίστησε τη γιατρό για τη δουλειά που έκανε», με διέταξε.

    Ήξερα τι περίμενε από μένα. Έπεσα αμέσως στα γόνατα και άρχισα να φιλάω με πάθος τις μπότες της Μαρίας. Καινούρια χαχανητά ξεπήδησαν από τα στόματά τους.

    Ύστερα από λίγη ώρα με διέταξε να σηκωθώ και αφού καληνύχτισε τη φίλη της, πήρε το σακάκι της, βγήκαμε από το ιατρείο και πήραμε το ταξί του γυρισμού.



    Τ Ε Λ Ο Σ (THE END)
     
  9. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Ευχαριστούμε για την ωραία ιστορία. Αναμένουμε και άλλες.
     
  10. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    ενδιαφερον αλλα το περιμενα μεγαλιτερο και πιο ουσιοδες thanks παντος 
     
  11. nickgr40

    nickgr40 New Member

    Πολύ ωραία ιστορία. Ελπίζω όμως να μην έχει υπομονή η αφέντρα και να του προκαλέσει ζημιά με τα κρικάκια για να ξαναπάνε στην γιατρό.
     
  12. FZTASH

    FZTASH Regular Member

    Ευχαριστούμε για την ιστορία, ήταν καλή και άκρως ερεθιστική αν και πίστευα πως θα συνέχιζαν να σε βασανίζουν για λίγο ακόμα προς τέρψιν όλων μας......