Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος petrosmpo, στις 7 Οκτωβρίου 2009.

  1. petrosmpo

    petrosmpo Regular Member

    Απάντηση: Re: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)



    Eπιτελους και ενας Κυριος εκφραζετε .Συμφωνω φιλε μου και υπογραφω οτι ειπες ,γιατι ομως δισταζεις να μηλησεις για την ουσια του ζητηματος?
    Πρωτη φορα συναντας ΄΄εξυπνους'' ? .Συνηθως εμεις κουβαλαμε κατι μπαλακια με αρκετο εμβαδο.
    Και επιτελους ας σταματησουμε να το παιζουμε βαθυστοχαστοι φαμφαρολες με ενοιες και ορους που στηνουμε για να ανεβασουμε το ανυπαρκο υψος μας. (ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ)
    Τα ερωτηματα ηταν ξεκαθαρα, ζητουν απαντηση και αφεινουν το περιθωρειο να γινουν στοχασμοι ψυχης σε ατομικο επιπεδο για τον καθενα μας.
     
  2. petrosmpo

    petrosmpo Regular Member

    Απάντηση: Re: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    Σε καλο δρομο εισαι .... θα μπορουσες με λιγη σχετικα δουλεια να τα καταφερεις να σταθεις στο υψος σου σαν πριγκηπισα σκλαβα !
     
  3. petrosmpo

    petrosmpo Regular Member

    Απάντηση: Re: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)



    Ευχαριστω για την προσφορα της βοηθειας μεσω τις τεχνολογιας.
    Αλλα γραφω στο σαιτ για να περασω λιγο ιδιετερα την ωρα μου και οχι για να ασχολουμε με την ορθογραφια μου. Αλωστε ειναι η μοναδικες φορες που γραφω οτιδιποτε η πληκτρολογω εγω τα μυνηματα ,σε καθε αλλη περιπτωση το κανει εδω και 20 χρονια η εκαστοτε γραμματεας μου.
    Μαλλον η εγκεφαλικη κενοτητα καποιων τους οθει να θεωρουνται αξιοι λογω της ορθογραφιας τους,ας τους αφεισουμε στην ησυχια τους γιατι αν το ανακαλυψουν ποιος ξερει τη μπορει να σκαρφιστουν για να γεμησουν το κενο.
     
  4. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    Δεν νομίζω οτι υπάρχει ειρωνεία στις αναφορές που αφορουν στα ορθογραφικά λάθη (ή αν υπάρχει δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε) πάντως όπως και να το δεις
    απο το ανορθόγραφο το σχόλιο, ένα μόνο συμπέρασμα προκύπτει η λεξιπενία.
    Πως λοιπόν ένας λεξιπενής να κατανοεί, τον επι τούτου,(κατα την γνώμη μου) επιτηδευμένο λόγο της επαναμορφοποιημένης Σαλονικιάς (Έλεος!) ,πόσο μάλλον να τον αξιολογεί κιόλας!!! ειναι απο μόνο του κωμικό και γι' αυτό δεν χρειάζεται ειρωνεία. Τώρα κατα πόσο ειναι γκραν προχωρημένο να σε δανείζουνε ας μας επιτραπεί σε μας τους βανιλένιους που έχουμε όμως iron καυλες να τοποθετηθούμε ευθαρσώς!, και μιας και ανεφέρθηκα σε "iron καυλες"
    να διευκρινίσω εδώ,πιθανότατα αυτάρεσκα, οτι ο χρησιμοποιούμενος πληθυντικός ειναι της μεγαλοπρέπειας, μια μεγαλοπρέπεια της καύλας! που δεν την συναντά πια η ίδια ,όπως ομολογεί, αφού στους κυριους της, ανεξαρτήτου ποσοστου κυριοτητας( πλήρους ή υψιλής...) δεν τους σηκώνεται πια.
    Πραγματικά ειναι στα όρια της σαχλαμάρας η περιγραφή της κατάκτησης της "απολύτου ηδονής" τη στιγμή που ο μαστορ -ακος σου αισθάνεται την ιδια διέγερση με αυτήν που αισθάνεται όταν ατενίζει ένα θεσπέσιο μπωλ με...
    ΚΕΦΤΕΔΕΣ!!! (πιθανότατα
    α)γιατι και ίδιος αισθάνεται μέρος αυτών... ή
    β)γιατί ανάμεσα σε αυτους ή σε ένα Session (chic) διαλέγει και τα δυό με την ακριβή! σειρά που τα αναφέρω
    Οσο για τον ιό του intimacy, δεν έχω παρα να σε συλλυπηθώ για την ανοσία σου, επαναμορφοποιημένη μου Σαλονικιά και να σου ευχηθώ ταχείαν αποκατάστασιν.
    Εγώ Οσο πιο πολύ χτυπάω(και κυρίως, μου ζητούν να χτυπήσω!) τόσο πιο πολύ καυλώνω!
    και μετά θέλω να παρω στα μπράτσα μου τη συντροφο μου και να της πω ποσο καλά περασα και γώ! (γιατί συνήθως το έχετε αναγκη εσεις οι γυναίκες)
    Και αυτό! ειναι το πραγματικό νοημά του BDSΜ

    Ειμαι ο βανίλα Christos70 και μόλις τελείωσα...
     
  5. Πω πω!απο που να αρχισω?μη βαρατε!για ορθογραφια μιλησα εγω εμφανώς θελω να πιστευω χωρις ίχνος ειρωνειας κ απο για να ειναι πιο ευανάγνωστο το νήμα.Τώρα όσο αφορα τα λητά πόστ που γραφω συγνώμη αλλα δεν μπορώ τα πολλα λόγια.Δειχνει αυτό την ηλικια μου?ετών 30 είμαι.Όχι κ τόσο μικρη υποθέτω.Παλι καλα που ειμαι σε καλό δρομο δηλαδη ε?Ειμαι κ εγω Σαλονικια.Σε μενα αναφερεσαι Christos70 με όλα αυτα τα υπεροχα που ειπες?
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    θα σ' εχω στα υπ' όψιν μου  
     
  7. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Re: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    'οχι κοριτσάκι μου γλυκό, σε άλλη (reformed) Σαλονικιά αναφερόμουν

    (Ακόμα για σένα δεν ξέρω)
     
  8. Να απαντησω πιο ξεκαθαρα στον νηματοθετη.Ο ιδανικός Κ είναι: αυτός που μπορει κ αξιζει να κερδισει την απολυτη εμπιστοσυνη μου.Αυτος που ειναι δυναμικός κ έξυπνος.Αυτός που είμαι γιαυτόν οτι ειναι Εκεινος για μενα.Δηλαδη τα παντα.Αυτός που μέσα απο τις καυλες Του/μας αλλα κ τα αισθηματα όποια κ αν ειναι αυτα κραταει-με την σχεση μας στον χρόνο αφου δεν βαριομαστε.Αυτος που μπορει να μεχει κ γυναικα του κ σκλαβα του κ ερωμενη του κ τα παντα γιατι μόνο ενα απο αυτα δε λεει.Αυτος που ειναι αληθινός.Κύριος!
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    ας θυμηθω τα παλια μου...

    Το ορθό έντερο αποτελεί το τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου, βρίσκεται αμέσως μετά το σιγμοειδές και καταλήγει στον πρωκτό, που συνιστά την τελική έξοδο του πεπτικού σωλήνα.
    ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ λοιπον :
    αυτος που "γραφει" επι του ορθου ........
     
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Λοιπόν, μπάχαλο το κάνατε εδώ μέσα. Για συμμαζευτείτε λέω εγώ, γιατί θα φέρω πίσω τον μέγα ποδολάγνο και δεν μας σώζει τίποτα μετά.

    Θεωρώ ότι μπορούμε να φτιάξουμε μία εντελώς σουρεαλιστική εικόνα, όπου οι μισοί θα μιλούν εντελώς σοβαρά και με άφθαστη ρητορεία, αλλά θα λένε αρλούμπες, και οι άλλοι μισοί θα είναι αυτοί που τα πήρανε στην κράνα - όχι που δεν θα τα παίρνανε με τον δανεικό Κύριο και με τους σκαντζόχοιρους - και περνάω πολύ ωραία παιδιά. Εσείς;

    Να απαντήσω κατ' αρχάς στον χειμαρρώδη λόγο του Christos70:

    Δεν θεωρώ τον λόγο μου επιτηδευμένο, αλλά όλα είναι θέμα κλίμακας και πού ακριβώς στέκεται ο καθένας. Δεν είναι γκραν προχωρημένο να σε δανείζουνε, ούτε απροχώρητο το να μη σε δανείζουνε. Απλά έχεις εισέλθει σε έναν χώρο όπου "παίζουν" διάφορες πρακτικές. Σιγά σιγά θα τις μάθεις. Γιατί βιάζεσαι; Γιατί προεξοφλείς ότι κάτι είναι σαχλαμάρα αν δεν δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να το δοκιμάσει; (έχω ένα φουσκωτήρι, ΤΕΛΕΙΟ!)   Εργάζομαι δυόμισι χρόνια πάνω στο συγκεκριμένο "ensemble" της Υπέρτατης Απόλαυσης και ήδη άρχισε να παίρνει μορφή. Σε διαβεβαιώ ότι δεν έχει καμία σχέση με κεφτέδες, εξάλλου ο Κύριός μου είναι χορτοφάγος (αυτό εξηγεί και το ότι βρίσκομαι εδώ απόψε και σας μιλάω).

    Δεν κατάλαβες καλά καλό μου παιδί σχετικά με την καύλα που συναντώ στη ζωή μου. Αναφέρθηκα με περισσή σαφήνεια σε ένα χαρακτηριστικό του ιδανικού Κυρίαρχου που εγώ θεωρώ απαραίτητο και είπα ότι είναι να γαμάει. Επειδή όμως το γαμίσι στον χώρο μας είναι πολύ πιο διευρυμένο από αυτό που ίσως έχεις εσύ στο νου σου (υποθέτω ότι το προσεγγίζεις βανιλοειδώς, ως διείσδυση του πέους και εκσπερμάτωση) ήμουν πολύ προσεκτική (κυρίως για την περίπτωση ενδεχόμενου δανεισμού) ώστε να συμπεριλάβω στο γαμίσι όλους τους δυνατούς τρόπους να επιδοθούμε σε αυτό, ακόμη και αν δεν υπάρχει τσουτσού. Στην δική μου περίπτωση βέβαια, όπως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κι εγώ και οι αδελφούλες μου (σαν σκύλα του Σατανά αισθάνομαι κάθε φορά που το λέω) δεν χρειαζόμαστε τους άλλους δυνατούς τρόπους καθότι ο Κύριος παραμένει ακμαίος και δυνατός (παρά την συχνή ενασχόλησή του μαζί μας). Επομένως προς τί ο πανικός και τα θαυμαστικά, αγαπητέ;

    Το άγχος της οικειότητας βρίσκεται μπαμ στην καρδιά του BDSM, κατά την άποψή μου. Θα χαρώ να το συζητήσω με όποιον το επιθυμεί, με λογικά και εμπεριστατωμένα επιχειρήματα. Το ότι χτυπάς και γαμάς και περνάς καλά δεν συνιστά επιχείρημα περί ύπαρξης ή μή ύπαρξης του άγχους οικειότητας, αν και ίσως θα συνιστούσε μία από τις αιτίες του για μένα. Βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητική την προσέγγιση "γαμάω και δέρνω", όπως και την βανιλλοειδή προσέγγιση ότι "το γαμίσι αρχίζει και τελειώνει με το χύσι". Αλλά αυτά είναι γούστα, ο καθένας έχει τα δικά του.

    Όταν λοιπόν ανέφερα τον σαδισμό και το σεξ, ως εκ των ουκ άνευ, δεν είχα αυτό που πιστεύεις εσύ στο νου μου. Για παράδειγμα, δεν ζητάω από τον Κύριό μου να με χτυπήσει, ποτέ, είναι στην δική του ευχέρεια να με πονέσει ή όχι, ή να μου προσφέρει απόλαυση ή και να αδιαφορήσει για μένα. Θεώρησέ το ένα crash course στο BDSM. Μέχρι το επόμενο play party, τουλάχιστον. Όπου υπόσχομαι να φέρω και το φουσκωτήρι μου, για μία σύντομη επίδειξη. 

    Θα ήθελα όμως να απαντήσω και στον ευγενέστατο οικοδεσπότη μας:

    Είναι σπάνιοι. Όσο και οι τρούφες.

    Δεν ξέρω τί θα κάνατε με μία αξιολάτρευτη ιδανική σκλάβα, αλλά με πιάνει σύγκρυο και μόνο στην ιδέα.  Της προοπτικής ενός τέλειου όντος εννοώ. Ο heresy καλά τα είπε, θαρρώ. Και δεν αναφέρομαι στην ορθογραφία. Νομίζω πως είναι ενδιαφέρον να σκαλίζουμε τις πτυχές των ανθρώπων με τους οποίους έχουμε παθιαστεί. Δεν βρίσκετε;

    Έχω έναν τρόπο να βρίσκω το επιθυμητό και θα τον αναφέρω subito. Δεν θα σας αρέσει. 

    Φτιάχνω "ensemble" της επιθυμίας...
     
    Last edited: 14 Οκτωβρίου 2009
  11. petrosmpo

    petrosmpo Regular Member

    Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)


    Μπραβο Δεσποσινη θα το αναφερω στη γραμματεα μου...
     
  12. petrosmpo

    petrosmpo Regular Member

    Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)




    Εφχαρειστο τορα νωμιζο θα κυμοιθο σαν πουλακοι αφου ιπαρχι περιπτοσι να με εχις υποοψιν σου. ισε πολι γλικια