Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδανικη σκλαβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Thorns, στις 26 Απριλίου 2016.

1. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Ιδανική σκλάβα είναι εκείνη που σε ξέρει τόσο καλά και έχετε ταιριάξει τόσο πολύ, που ταιριάζει σε αυτό που σκέφτεσαι πριν το σκεφτείς ή ακριβώς την ώρα που θα το σκεφτείς.

Αν μάλιστα αυτό συμβεί ανάμεσά σας ακόμα και όταν δεν σε ξέρει και δεν την ξέρεις καλά, ε, εκεί δεν χρειάζεται να ζητήσει κανείς κάτι άλλο.

Υπάρχει. Διαφορετικό γα τον καθένα αλλά υπάρχει.

2. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Ιδανικη σκλαβα ειναι εκεινη που θα εχει αγαπησει τα οποια δεσμα της ως μελος του σωματος της και που το release θα ειναι ο μεγαλυτερος εφιαλτης της.

3. brenda

brenda FU very much

Ιδανική σκλάβα είναι αυτή που συντονίζεται απόλυτα με τον Αφέντη της, σε σημείο να μην χρειάζεται καν να μιλάνε, η εξωλεκτική επικοινωνία μπορεί να είναι ο κανόνας τους. Με τα μάτια να μιλάνε, χωρίς πολλά-πολλά.
    Αυτή που ξέρει ποιος κάνει παιχνίδι και είναι εκεί, με όλο της το είναι, την καύλα και την έμπνευσή της, έτοιμη προς πάσα χρήση, διαθέσιμη και χαμογελαστή. Αυτή που ξέρει ποιος ακριβώς είναι ο προορισμός της και νιώθει πλήρης μέσα σ΄αυτό. 

4. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Επειδή την λέξη ιδανικός-ιδανική-ιδανικό, την λατρεύω...

5. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Η ιδανικη σκλαβα για μενα θα ηταν μια ομορφη γυναικα με πολυ μυαλο, εφευρετικοτητα και δημιουργικοτητα. Θα ειχε ορεξη για ζωη και θα μπορουσε να αυτοσυντηρηθει. Θα μπορουσε απο μονη της να παιρνει τις σωστες αποφασεις και δεν θα χρειαζοταν καμια εκπαιδευση. Θα με λατρευε και θα εδειχνε σεβασμο. Θα δεχοταν καθε παραξενια μου και θα φροντιζε να με βοηθησει να βελτιωθω κι εγω ως ατομο.
    Δεν θα χρειαζοταν να την υποταξω. Θα ειχε υποταχθει απ την πρωτη στιγμη που θα με αντικρυζε.
    Αυτα για την ιδανικη σκλαβα..