Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδια προτιμηση σημαινει και προβλημα στη σχέση?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος montoya21, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

1. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Η ουσία δεν ξέρω αν χάνεται - εφόσον μιλάμε για καθαρά σεξουαλικό σκοπό και ίσως το σεξ είναι καλό- αλλά εγκεφαλικό παιχνίδι σίγουρα δεν υπάρχει.

2. montoya21

montoya21 Looking for female and shemale mistresses

Φιλε δεν ξέρω αλλα αυτό που έγραψες ειναι όντως ετσι στο μυαλό μου..Δεν θα ήθελα να δω αλλο άντρα να την ακουμπάει η να την μοιραστώ μαζί του σε αντίθεση βέβαια με την δική μου ας πούμε φαντασιωση που προσπαθώ να βρω τρόπο να της την περάσω..Δεν ξερω μπορεί όντως να είμαι απλά φετιχιστής..Με προβλημάτισες αρκετά τωρα

3. KTop

KTop New Member

απλη λυση...τετραδα...Αφεντης + Αφεντρα, και σας κανουν τοπι και οι δυο μαζι

4. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Αν θέλετε να απαντήσετε προφανώς: αυτός ο ρόλος, του "από κάτω", περιορίζεται στον σεξουαλικό τομέα και μόνο;

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Χαχαχαχα  

6. KTop

KTop New Member

σολομωντειος λυση..!!

7. Harry Demos

Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

Μ'αρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!   

...που/πώς εκδηλωνω ενδιαφέρον για συμμετοχή (ως κοινό);  

Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2019
  8. espimain

espimain Contributor

Μία άλλη παράμετρος στο θέμα είναι ο φόβος του υποτακτικού ατόμου μήπως ο/η σύντροφος του βρει στο τρίτο άτομο αυτό που έψαχνε και πάει μόνιμα μαζί του.

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν είναι κάτι, που νιώθετε βαθιά μέσα σας ή θα χωρίσετε "σήμερα" ή θα χωρίσετε "αύριο". Είναι θέμα χρόνου. Αφού αν κάτι δεν το "έχεις", δεν μπορείς να το υποδυθείς ( δηλαδή τον όποιο ρόλο ).

Αν είναι απλή περιέργεια, αργά ή γρήγορα θα ξεθυμάνει.
    Ως προς τα Dr. Frankenstein, δηλαδή παίρνω ένα κομμάτι από δω, ένα άλλο από κει και πάει λέγοντας ( δηλαδή και τον σκύλο ολάκερο και την πίτα χορτάτη ), αν και δεν το κατακρίνω - πια - για κείνους που θα το γούσταραν. Σε μένα κάνει σαν τσιμπολόγημα από μπουφέ φτηνού - και αχταρμαδέ - ασιατικού εστιατορίου.
    Στο τέλος μπορεί και να έχεις γεμίσει τη μπάκα, αλλά από γεύση/απόλαυση, κλάφτα χαράλαμπε.

Τεσπα, θα ξαναγράψω το κλασικό, επιλογές και συνέπειες.

10. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ξεκαθάρισε πρώτα απ' όλα αν είσαι υποτακτικός η ρολίστας.

11. montoya21

Γιατι οχι μια τρανς τοτε..Καλυτερη σολομοντεια λυση,,,

12. montoya21

Ναι..Μονο εκεί