Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιστορία - Φαντασίωση (αφιερωμένη)!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nnds, στις 21 Δεκεμβρίου 2014.

1. nnds

nnds New Member

...όλη την ημέρα ήταν ανήσυχη δε μπορούσε να συγκεντρωθεί, και από το μυαλό της περνούσαν συνέχεια εκείνες οι εικόνες, εκείνες που της είχε στείλει και την αντιπροσώπευαν τόσο πολύ που μέσα από αυτές έβλεπε την ίδια και τόσο περισσότερο ερεθιζόταν έχοντας στο μυαλό τους τη στιγμή που θα τις νιώσει, ήταν το ιδανικό όνειρό της!

Εκείνο το βράδυ βρήκε άλλα δυο μηνύματά του, για κάποιο λόγο δεν του απάντησε ίσως πίστεψε πως ήταν κάτι ανούσιο κάτι που απλά δεν κατέληγε πουθενά, αλλά δεν ήταν σίγουρη... απλά δεν του απάντησε και προσπάθησε να κοιμηθεί. Δεν είναι πως δεν κατάφερε να κοιμηθεί ούτε ο λόγος που δεν ήταν στο δικό της χώρο, αλλά ήταν οι σκέψεις της που δεν την άφησαν όλο το βράδυ... οι ώρες περνούσαν και το πρωί ήταν τόσο κοντά, έπρεπε να σηκωθεί για τη δουλειά της. Παρ' όλο που δεν έκλεισε μάτι φαινόταν τόσο ξεκούραστη και ανανεωμένη, το λιγότερο ερεθισμένη!

Τα ρούχα της τα είχε στην άκρη, έτοιμα να ντύσουν το ερεθισμένο της σώμα. Το αγαπημένο της καλσόν εκείνες τις σέξι καθημερινές της γόβες και ένα μαύρο απλό φόρεμα να πέφτει πάνω της! Αν η προηγούμενη της ημέρα ήταν δύσκολη, σίγουρα η σημερινή της ήξερε πως θα ήταν ακόμη πιο δύσκολη... είχε το άγχος πως θα δουλέψει, το μυαλό της ήταν χαμένο μέσα σε αισθήσεις ανεκπλήρωτες και η σκέψη της πήγαινε σ' εκείνον... ήθελε να του στείλει πως νιώθει, να του γράψει τι φοράει και πόσο ιδιαίτερη νιώθει ειδικά σήμερα... πάλι κάτι την έκανε και δεν έστειλε ποτέ. Είναι εκείνες οι στιγμές που αναρωτιέσαι αν έπραξες σωστά, το έχεις κάνει σε στιγμές που δεν ένιωθες τίποτα και τώρα το αφήνεις... είναι η τύχη; πως θα το μάθεις;

...η ώρα στη δουλειά της περνά χωρίς να το καταλάβει, έτσι και αλλιώς είναι σα να μην πήγε ποτέ τη συγκεκριμένη μέρα, το μυαλό της ήταν αλλού, σ' εκείνον!

Γυρίζει στο σπίτι αργά και η κούραση της ημέρας έχει αφήσει τα σημάδια πάνω της, το καλσόν της έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω στα ωραία της πόδια και οι γόβες της πιέζουν τα υγρά της δάχτυλα. Είναι τόσο κουρασμένη που ξαπλώνει στην άκρη του καναπέ, βγάζοντας τις γόβες της...

δεν αντέχει άλλο, θα του στείλει μήνυμα και θα είναι απλό και χωρίς πολλά-πολλά:

"σε σκεφτόμουν όλη μέρα, ήσουν μέσα στα ρούχα μου και σε ένιωθα στην κάθε κίνησή μου. θα θελα να ήσουν εδώ τώρα που γύρισα, να δεις τα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά και τα κουρασμένα μου πόδια, λίγο να με φρόντιζες και να με έκανες να ξεχαστώ με τον τρόπο σου".

Νιώθει μια ανακούφιση που το έστειλε... σιγά-σιγά βγάζει όλα τα ρούχα της από πάνω και μπαίνει για ένα μπάνιο... με το που βγαίνει πάει απευθείας στο κινητό της... της έχει απαντήσει: την επόμενη φορά θα μου το λες εκείνη τη στιγμή που το νιώθεις... ελπίζω να έχεις κάνει το μπανάκι σου και να έχεις ξαπλώσει... μη φορέσεις τίποτα, χαλάρωσε και όταν ξυπνήσεις το πρωί να μου στείλεις το όνειρο που είδες!!!

...χωρίς να το πολύ σκεφτεί κατευθύνεται στο κρεβάτι της, ολόγυμνη και με την ιδιαίτερη ερεθιστική μυρωδιά της μπαίνει κάτω από το πάπλωμα της. Είχε κάνει ότι της είχε πει!

Ήταν τόσο κουρασμένη που σχεδόν αμέσως αποκοιμήθηκε... ήταν αδύνατο ν' αποφύγει τ' όνειρο, ήταν στο μυαλό της όλη την ημέρα, την ερέθιζε και την βασάνιζε παράλληλα.

Ήταν χαράματα, συνήθως ξυπνούσε πιο αργά, αλλά εκείνο το πρωί ήταν σα να κοιμόταν ώρες ατελείωτες, ένιωθε τόσο ξεκούραστη και ήταν άλλο τόσο ερεθισμένη... το είχε ζήσει, δε μπορεί να ήταν όνειρο σκέφτηκε και η προσπάθεια να δει αν είχε κάποιο μήνυμά του την προσγείωσε στην πραγματικότητα, "...να μου στείλεις το όνειρο που είδες" της είχε γράψει. Δεν απογοητεύτηκε από την πραγματικότητα, αντιθέτως τα ένιωθε όλα και τα θυμόταν με την κάθε λεπτομέρεια... ήταν έτοιμη να τ' αποτυπώσει στο μήνυμά της!!!

...ήταν τόσο ερεθισμένη και γυμνή, έπρεπε να του στείλει την κάθε λεπτομέρεια:

Του είχε πει πως θα γυρνούσε σπίτι αργά από τη δουλειά, ήταν κουρασμένη και πως αν ήθελε να την περίμενε εκεί για να της κάνει παρέα. Πράγματι με το που γύρισε, εκείνος την περίμενε απ' έξω, φορούσε ένα απλό τζιν μαύρα παπούτσια ένα γκρι μπλουζάκι και το μαύρο του μπουφάν. Εκείνη σέξι πάνω στις μαύρες της γόβες με το φόρεμά της να κρύβει ψηλά το καλσόν της, τον αγκαλιάζει σφιχτά παίρνοντας λίγο από το άρωμα του, του πιάνει το χέρι και τον τραβά μέσα. "Κάθισε όπου θέλεις" του λέει, είναι λίγο ακατάστατα αλλά δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά του λέει... (εκείνος τα βλέπει σχεδόν τέλεια, εξάλλου ξέρει πως της αρέσει να είναι όλα στην εντέλεια και πως δίνει σημασία στην κάθε λεπτομέρεια). Κάθεται στον καναπέ αφήνοντας λίγο χώρο να κάτσει και εκείνη δίπλα του, παρ' όλα αυτά εκείνη σχεδόν κάθεται στα πόδια του γλιστρώντας μπροστά του και στο πάτωμα, με το κεφάλι της ν' ακουμπά στο πόδι του... χαϊδεύει τα μαλλιά της και το πρόσωπό της και καταλαβαίνει πόσο ήθελε να ήταν εκεί απόψε.

Της ψιθυρίζει πως χαίρεται που είναι εδώ και πως μπορεί να κάνει ένα μπανάκι μιας και τρέχει από το πρωί... σα να μην είμαι εδώ της λέει, κάνε ότι θα έκανες, εγώ θα σε περιμένω εδώ! Σηκώνεται και μπροστά του βγάζει όλα τα ρούχα της και κατευθύνεται προς το μπάνιο. Όσο ασχολείται με το σώμα της εκείνος της ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο... το μπάνιο της τελειώνει και ανοίγει την πόρτα, μπροστά της στο πάτωμα και σε σειρά βλέπει μαύρες καλτσοδέτες, τα σέξι ψηλοτάκουνα της, ένα ιδιαίτερο εσώρουχο με το αλυσιδάκι του, μαύρα γάντια και στο τέλος της διαδρομής και πάνω στο πλάι του καναπέ τη ζώνη του, ενώ εκείνος την περίμενε στην άκρη του καναπέ. Χωρίς να έχει απορίες και χωρίς να πει τίποτα αρχίζει να τα φορά ένα - ένα φτάνοντας στο τελευταίο, τη ζώνη του... κάθεται στα γόνατα την πιάνει με τα χέρια της και του τη δίνει, εκείνος με τη σειρά του τη χαϊδεύει στο μάγουλο λέγοντάς της: χαίρομαι που δε χρειάζεται να πούμε πολλά, είσαι έξυπνη και αν μου έχεις εμπιστοσύνη θα είσαι το πουτανάκι μου, αυτό που σκέφτεσαι κάθε στιγμή! Την τραβά εμπρός να περάσει το ερεθισμένο της στήθος μπροστά από το πλαϊνό του καναπέ και της περνά τη ζώνη στο λαιμό... σου πάει της λέει, αν βάλεις και τα χέρια σου πίσω θα είσαι τέλεια της κάνει και εκείνη χωρίς πολλά πολλά τα περνά πίσω στη μέση της!

Σηκώνεται και τον νιώθει να είναι πίσω της, νιώθει τα χέρια της ν' ακινητοποιούνται το ένα μαζί με το άλλο, της τα δένει με προσοχή ακούγοντάς την να βγάζει ήχους ηδονής...έχει ερεθιστεί τόσο πολύ και είναι μόνο η αρχή!!!

...ξέρει πως το να είναι ανήμπορη την τρελαίνει και την ερεθίζει αφάνταστα! Την πιάνει από τη ζώνη του που είναι το κολάρο της και την τραβά ακόμη προς το μέρος του καναπέ, οι ερεθισμένες της ρόγες ακουμπούν πάνω στο δέρμα του καναπέ και το ωραίο της κωλαράκι κάθεται υπέροχα πάνω στην άκρη του καναπέ με το αλυσιδάκι από το εσώρουχό της να χάνεται ανάμεσά του! Νιώθει τα χέρια του να ξεκινούν από το κωλαράκι της να περνούν από τα πόδια της και να καταλήγουν χαμηλά στις γόβες όπου και τις πιάνει με δύναμη ενώνοντάς τες. Αυτό έμεινε της λέει, θα σου τα δέσω και αυτά και θα είσαι δική μου, ανήμπορη και στις ορέξεις μου... κρίμα που δεν μπορείς να δεις πόσο ωραία είσαι και πόσο μ' έχεις ερεθίσει, θα σε κάνω το καλύτερο πουτανάκι, και θα είσαι μόνο για μένα!!! Δε χρειάζεται να βλέπεις της λέει παίρνοντας τα μαλλιά της από το πρόσωπό της και χαϊδεύοντας την ενώ της δένει τα μάτια. Δεν πρόκειται να σου κάνω κακό της ψιθυρίζει και την αφήνει, ακούγοντας τα βήματά του ν' απομακρύνονται...

Περιμένει τουλάχιστον για 10 λεπτά, αλλά δεν την νοιάζει καθόλου... ο Κύριος της θα την "προσέξει" και το ξέρει ότι και αν της κάνει, νιώθει δική του!

...η απόλυτη ησυχία, δεν ακούγεται τίποτα και εκείνη παραμένει στην ίδια στάση!

Μέχρι που νιώθει το χέρι του να προσγειώνεται πάνω στο κωλαράκι της και νιώθει ένα ρίγος... της πιάνει τα μαλλιά και τα κρατά τραβηγμένα λέγοντάς της: αύριο θα θυμάσαι σίγουρα τη σημερινή βραδιά και όχι μόνο αύριο, αλλά δεν αρκεί αυτό, θέλω να με θυμάσαι σε κάθε σου κίνηση στη δουλειά σου, ειδικά όταν κάθεσαι...θα το φροντίσω αμέσως!

Με το ένα του χέρι τραβά τα μαλλιά της και με το άλλο αρχίζει να σφαλιαρώνει το κωλαράκι της... το κάνει για αρκετά λεπτά, έχει γίνει κόκκινο και όσο περνούν τα λεπτά κάθε χτύπημα το νιώθει και όλο και πιο έντονα, ακόμη και το χάιδεμα του την τσούζει... Είδες πουτανάκι μου της κάνει πόσο καλά σε περιποιείται ο Κύριος σου, την επόμενη φορά και κάθε άλλη φορά θα έχεις συνηθίσει. Το κωλαράκι σου είναι τέλειο και είναι κρίμα να μένει ανεκμετάλλευτο, όσο για το πόσο καλό πουτανάκι μου είσαι, θα το καταλάβεις αύριο που θα νιώθεις το φόρεμά σου να το γδέρνει και το τσούξιμο του όταν κάθεσαι στην καρέκλα σου!

Το μουνάκι της είναι υγρό, ο ιδρώτας της έχει μπει ανάμεσα στις ρώγες της και τον δερμάτινο καναπέ και από το μέτωπό της κυλλά στα μάγουλά της. Ο Κύριος της ανεβαίνει με τα γόνατα στον καναπέ και μπροστά της...

...της βγάζει τη ζώνη από το λαιμό κρατώντας την από τα μαλλιά, εκείνη νιώθει τον σκληρό και χοντρό πούτσο του κοντά στο στόμα της και αρχίζει λυσσασμένα να τον αναζητεί μέχρι που της τον φέρνει πιο κοντά και αρχίζει να τον γλύφει με πάθος. Έτσι το πουτανάκι μου, ικανοποίησε τον Κύριο σου όπως ξέρεις και σου αρέσει και εκείνος θα σε ανταμείψει με τον τρόπο του... ήταν τα λόγια του, συνεχίζοντας να τον έχει πάρει όλο μέσα στο στόμα της. Ήταν το καλύτερο γλύψιμο που του είχαν κάνει... τραβιέται και αφήνει το κεφάλι της ν' ακουμπήσει πάνω στο βρεγμένο δέρμα του καναπέ, οι ανάσες της είναι έντονες όπως άλλωστε άλλη τόση είναι και η καύλα της!

Νιώθει το χέρι του να της τραβά το εσώρουχο, να της τραβά το αλυσιδάκι συγκεκριμένα που έχει χαθεί ανάμεσα στο κωλαράκι της, αυτή η αίσθηση του κρύου πάνω στο καυλωμένο της δέρμα και στο υγρό της μουνάκι την κάνει ακόμη περισσότερο ερεθισμένη. Το μικροσκοπικό της εσώρουχο φτάνει μέχρι τα σχοινιά χαμηλά στους αστραγάλους της.

Το κωλαράκι της είναι ακόμη κόκκινο, και όλο το σώμα της και η ηδονή της είναι πλέον στα δικά του "χέρια"...

...την πλησιάζει από πίσω και βάζει τα δάχτυλά του ανάμεσα στο ωραίο της κωλαράκι και πάνω στο υγρό της μουνάκι λέγοντάς της: έτσι σε θέλω συνέχεια, να είσαι μούσκεμα και ερεθισμένη, είτε με σκέφτεσαι είτε είσαι μαζί μου... και σιγά - σιγά βάζει τον πούτσο του μέσα της, το ένα του χέρι αρπάζει τα ωραία της μακριά μαλλιά και το άλλο μια πιάνει τα δεμένα χέρια της και μια ρίχνει σφαλιάρες στο κωλαράκι της καθώς την πηδάει. Νιώθει και είναι το πουτανάκι του, μέχρι που τη βλέπει να τρέμει από την καύλα και τις έντονες κραυγές της...ήταν δική του! Την τραβά και την κατεβάζει βάζοντάς την στα γόνατα μπροστά του, όπως ήταν δεμένη, ανήμπορη, με τις ρώγες της ερεθισμένες και τα υγρά της ανάμεσα στα πόδια της... της βάζει το καυλί του στο στόμα της ελευθερώνοντας τα μάτια της και σε λίγα δευτερόλεπτα καταφέρνει να πιει όλα του τα υγρά κοιτάζοντάς τον στα μάτια, τον καθάρισε τόσο καλά σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Κάθεται και εκείνος μπροστά της χαϊδεύοντας την εκεί που της αρέσει χαμηλά στο αυτί της, πιάνοντας λίγο τα μαλλιά και λίγο το λαιμό... εκείνη έχει γείρει πάνω του νιώθοντας μια ικανοποίηση. Της λύνει τα χέρια και τα πόδια και το πρώτο που κάνει είναι να πιάσει και να του δώσει τη ζώνη που της είχε βγάλει πιο πριν...

Ήταν δική του, είχε παραδοθεί, το μυαλό της και το σώμα της ανήκαν σ' εκείνον... ήταν η υποταγή της!!!

Της περνάει στο λαιμό το "κολάρο" της και εκείνη τον ακολουθεί στα τέσσερα μέχρι το δωμάτιο όπου και ξαπλώνει δίπλα του...!!!

2. nnds

nnds New Member

Η "συνέχεια"... στο κλίμα των ημερών!

Διακοπές εορτών σε ιδιαίτερο ξενοδοχείο!

Ήταν έτοιμη να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων μαζί του. Το μόνο που ήξερε ήταν ο προορισμός, ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο. Το ταξίδι της θα ήταν πολύωρο και το Σαβ/κο είχε ετοιμάσει τα πάντα… ως συνήθως της άρεσε όλα να είναι στην εντέλεια, έστω και αν η ασυνέπειά της κάποιες φορές την νικούσε!!!

Σ’ όλη τη διαδρομή είχε στο μυαλό της την εικόνα του κάστρου, από τη μια περνούσαν από μπροστά της ιππότες, Βασιλιάδες, άλογα, υπηρέτες, σκλάβοι… και από την άλλη είχε την εικόνα του κάστρου στη γιορτινή του μορφή με τον ιδιαίτερο στολισμό του που δημιουργούσε ένα άκρως γιορτινό και ερωτικό περιβάλλον.

Μετά από αρκετές ώρες φτάνει στον προορισμό της, κοντοστέκεται και το βλέμμα της «κολλάει» στο πυργάκι, πάντα ήθελε να βρίσκεται εκεί ψηλά και να έχει όλη τη θέα μπροστά της με τη συνοδεία της ανάσας του ιππότη της να είναι κολλημένη πάνω της!

Εντυπωσιασμένη φτάνει στην υποδοχή και αναζητεί το δωμάτιο της… Όλα ήταν κανονισμένα, είχε αποφασίσει εκείνος… η κοπέλα της δίνει το κλειδί με το νούμερο 16 και της εξηγεί πως είναι στον πάνω όροφο φτάνοντας στον πύργο. Εκείνη ενθουσιασμένη ανεβαίνει και ακολουθώντας τις οδηγίες της φτάνει έξω από την πόρτα μόνο που το νούμερο της πόρτας ήταν το 216, κοντοστέκεται και απογοητευμένη κοιτάζει αριστερά και δεξιά της «δε μπορεί, εδώ μου είπε» αναρωτιέται από μέσα της και ακουμπά τα πράγματά της στο πάτωμα. Περιεργάζοντας το κλειδί παρατηρεί την πίσω πλευρά του που αναγράφεται ολόκληρο το νούμερο «216» νιώθοντας μια ανακούφιση και τρέχει προς την πόρτα ανοίγοντάς την… όλα ήταν τέλεια, με απέραντη θέα στο όμορφο στολισμένο τοπίο!

Είναι έτοιμη να κάνει ένα ζεστό μπάνιο και να χαλαρώσει από το πολύωρο ταξίδι της… βγαίνοντας έτσι ολόγυμνη που είναι κάθεται μπροστά στον καθρέπτη αγγίζοντας το σώμα της, μέχρι τη στιγμή που χτυπά το τηλέφωνο… είναι από την υποδοχή, «σας περιμένουν στο δωμάτιο 16 για φαγητό σε 10 λεπτά». Εκείνη απορεί περισσότερο με το δωμάτιο 16… παρ’ όλα αυτά φορά κάτι πρόχειρο και προσπαθεί να είναι συνεπής κατεβαίνοντας στην υποδοχή και ρωτώντας που είναι το δωμάτιο 16… η απάντηση που παίρνει: «στο τέλος του διαδρόμου θα κατέβετε τα σκαλιά και είναι το μοναδικό δωμάτιο στο υπόγειο που είναι διαθέσιμο και λειτουργικό, εξάλλου έχετε και το κλειδί», μα… προσπαθεί να της πει πως φαίνονται δυο νούμερα στο κλειδί της εκείνη, αλλά η κοπέλα της κουνά καταφατικά το κεφάλι… ναι είναι το ίδιο κλειδί και για τα δυο δωμάτια! Προχωρά αργά, έχει ήδη ξεχάσει που της είπε να πάει αλλά μηχανικά κατευθύνεται έξω από την πόρτα, είναι η μοναδική που έχει απ’ έξω φως παρ’ όλα αυτά επικρατεί η απόλυτη ησυχία. Χτυπά διστακτικά την πόρτα, αλλά δεν της απαντά κανείς περιμένοντας ακόμη λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που αποφασίζει να βάλει το κλειδί της και ν’ ανοίξει.

Λιγοστά φώτα στις άκρες του τοίχου, θυμίζουν παλιό υπόγειο με κάποιους κρίκους να ξεπροβάλουν ανάμεσα από τις πέτρες , πεταμένες αριστερά και δεξιά χοντρές αλυσίδες και κάποια ακουμπισμένα παλιά ξύλινα δοκάρια στο πλάι του τοίχου. Φοβισμένη αφήνει μισάνοιχτη πίσω την πόρτα και προχωρά αργά προς το σημείο που βλέπει να έχει το περισσότερο φως… φτάνοντας μπροστά σ’ ένα μεταλλικό σκελετό, ένα παλιό σιδερένιο κρεβάτι ακούγοντας την πόρτα πίσω της να κλείνει και ν’ ασφαλίζει!

Το μόνο πρόσφατο πάνω στο κρεβάτι είναι ένα χειρόγραφο σημείωμα: «βγάλε όλα τα ρούχα σου εκτός τις γόβες και συνέχισε προς τα εκεί που βλέπεις φως, Θέλω να σε ακούω». Υπακούει και βγάζοντας ότι φοράει συνεχίζει με τα βήματά της ν’ ακούγονται σε όλο το υπόγειο! Πλησιάζει μια λεπτή πόρτα βλέποντας το φως να τρεμοπαίζει στο βάθος της… αντικρίζει ένα ζεστό δωματιάκι μ’ ένα παλιό τζάκι να σιγοκαίει και μια μικρή ξύλινη τραπεζαρία στολισμένη με κεριά και ένα υπέροχο δείπνο! Χωρίς να το πολύ σκεφτεί κατευθύνεται προς τη θέση της, εκεί που πάνω στο πιάτο είναι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Μετά από λίγο μπαίνει και εκείνος…

… πηγαίνει από πίσω της πιάνοντας τα μαλλιά της και ρίχνοντάς τα στην πλάτη της,

«χαίρομαι που ήρθες, πόσο περισσότερο που ήσουν σχεδόν συνεπείς στις οδηγίες μου» της ψιθυρίζει δίνοντάς της ένα φιλί χαμηλά στο λαιμό! Κάθεται απέναντι της στη μικρή τραπεζαρία και ξεκινούν το δείπνο… ήταν τόσο όμορφη ανάμεσα από τη λάμψη των κεριών, με τις ερεθισμένες της ρώγες να μην μπορούν να κρυφτούν από τα μάτια του.

Ήταν ένα υπέροχο δείπνο που όταν τελείωσε εκείνος σηκώθηκε και πηγαίνοντας προς την έξοδο του δωματίου τα λιγοστά του λόγια ήταν: «περίμενε με μπροστά στο τζάκι». Χωρίς δεύτερη σκέψη εκείνη σηκώνεται και το μόνο που βλέπει είναι μια υπέροχη και απαλή χειμωνιάτικη φλοκάτη στρωμένη ακριβώς μπροστά στο τζάκι και ένα παλιό ξύλινο σκαμπό στολισμένο με ένα μαξιλάρι παραδοσιακά ντυμένο. Το μυαλό της κολλάει για λίγο και αναρωτιέται που πρέπει να περιμένει… καταλήγοντας πως ο Κύριος της ήθελε να είναι στα γόνατα με το υπέροχο κωλαράκι της να κάθετε πάνω στα πόδια της δίπλα στο σκαμπό, όπως και κάνει βγάζοντας τις γόβες της στην άκρη.

Περιμένοντάς τον, νιώθει τόση ζεστή όσο πρέπει (έχει υπολογίσει ακόμη και αυτό σκέφτεται)… μέχρι τη στιγμή που εκείνος έχει επιστρέψει σχεδόν αθόρυβα και ολόγυμνος πίσω της! Μάλιστα της κάνει, βολεύτηκες βλέπω μόνο που διάλεξες λάθος θέση, έχεις βγάλει και τις γόβες σου… μπορεί να μη σου ζήτησα τίποτα απ’ ότι έκανες, αλλά θα έπρεπε να ξέρεις, δεν πειράζει σιγά-σιγά θα μάθεις, σήκω και βάλε τις γόβες σου και πάρε τη σωστή σου στάση… εκείνη κατεβάζοντας το κεφάλι, του ζητά συγνώμη και πως δε θα ξαναγίνει κάνοντας ότι της είπε και λίγο αμήχανα κοιτάζοντας το σκαμπό προσπαθεί να βρει την ιδανική για εκείνον στάση, καταλήγοντας στο ν’ ακουμπήσει την κοιλιά της πάνω στο μαξιλάρι του σκαμπό με το ωραίο της στήθος να προεξέχει, τα μαλλιά της ν’ ακουμπούν κάτω και τα γόνατα να βρίσκονται στο πάτωμα. Ήταν παράλληλη στο τζάκι και το κορμί της έτρεμε από το άγχος της αν θα του αρέσει ο τρόπος που κάθισε… εκείνος θέλοντας να την καθησυχάσει της εξηγεί πως δεν υπάρχει λόγος να φοβάται, δε θα σου κάνω κάτι που δε θέλεις, αντιθέτως ότι θα σου κάνω θα μου το ζητάς από μόνη σου κάθε φορά περισσότερο με τον τρόπο σου! Χαμηλόφωνα προσπαθεί να του πει πως: «είμαι δική σου, το ξέρω πόσο καλός είσαι μαζί μου, είμαι πάντα διαθέσιμη σε ότι θελήσεις… σ’ ευχαριστώ». Ο Κύριος της δεν της απάντησε, αλλά ξέρει πως την έχει καταλάβει, κάθε στιγμή την καταλαβαίνει ακόμη και μέσα από την κάθε κίνησή της.

Είχε αφήσει τα σχοινιά κοντά στο τζάκι, είχαν πάρει την ίδια θερμοκρασία με το σώμα της, αρχίζοντας σιγά-σιγά να της δένει τα πόδια και τα χέρια πάνω στο σκαμπό, πιάνοντας ακόμη και τις γόβες της με τα σχοινιά λέγοντάς της πως άλλη φορά να μην παίρνει πρωτοβουλία, οπότε αν την πονέσουν τα ποδαράκια της από τις γόβες την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτική!

Μόνο και μόνο όσα έχει ακούσει από το στόμα του και ο τρόπος του μαζί με το κάθε άγγιγμα του πάνω της, την έχουν ερεθίσει αφάνταστα. Είναι ανήμπορη μαζί με το εκτεθειμένο κωλαράκι της ανάμεσα σε αυτόν και τις φλόγες του τζακιού!

Δε χρειάζεται να της δέσει τα μάτια, το κεφάλι της είναι σε τέτοια στάση που δε μπορεί να το κρατήσει ψηλά και τα μακριά της μαλλιά, της κρύβουν το πρόσωπο… το μόνο που καταφέρνει να δει με την άκρη του ματιού της είναι το μαστίγιο που είναι πεσμένο πάνω στη φλοκάτη και παίρνει τη θερμοκρασία του και αυτό, μέχρι που το χάνει από το οπτικό της πεδίο περιμένοντας την τιμωρία της!

Το μαστίγιο προσγειώνεται με δύναμη στο κωλαράκι της, δεν έχει σχέση με την προηγούμενη φορά, τσούζει τόσο πολύ που της αφήνει κόκκινο σημάδι… η κραυγή της ακούγεται σ’ όλο το υπόγειο. «Το πουτανάκι μου θα καταλάβει τι σημαίνει τιμωρία και από εδώ και πέρα πόσο θα πρέπει να προσέχει σε ότι κάνει για να μη δυσαρεστεί τον Κύριο του», ήταν τα λόγια του και συνεχίζει εναλλάξ πάνω στα δυο της κωλομάγουλα με τον ίδιο έντονο και βίαιο ρυθμό τα χτυπήματα μετρώντας από δέκα σε κάθε πλευρά ,όσα και τα βογγητά της… τα δάκρυα της κυλούν στα μάγουλά της φτάνοντας μέχρι το στόμα της, ποτέ δεν είχε νιώσει τη γεύση του πόνου μέχρι εκείνη την ημέρα. Έτσι το ξεκωλάκι μου να ξεχωρίζει πότε τιμωρείται και πότε όχι, και εξαρτάται από το πόσο υπάκουο θα είναι αυτές τις ημέρες ίσως νιώσει και την επιβράβευση.

Όσο για τώρα ο Κύριος σου θα σε αφήσει να χαλαρώσεις εννοείται δεμένη, ελπίζοντας για το καλό σου η ζέστη της φωτιάς να ηρεμήσει το τιμωρημένο κωλαράκι σου… θα επιστρέψω αργότερα (είναι ήδη απόγευμα με τον ήλιο να έχει κρυφτεί). Μέχρι τότε μπορείς να σκεφτείς και να επιλέξεις… θα έχεις την επιλογή να σε λύσω μόνο για μισή ώρα μέχρι το πρωί. Μπορείς να μου το ζητήσεις όποια στιγμή θέλεις με τον τρόπο σου. Απ’ ότι καταλαβαίνεις θα περάσεις τις καλύτερες διακοπές σου, απόλαυσέ το γλυκό μου και όμορφο πουτανάκι!

Εκείνος επιστρέφει μετά από περίπου δύο ώρες, βρίσκοντας την να έχει αποκοιμηθεί, λίγο το πολύωρο ταξίδι της, η κούραση και η τιμωρία της δεν ήθελε και πολύ. Είναι τόσο καλή και υπάκουη που σκέφτεται να την ξυπνήσει με μια μικρή επιβράβευση… βάζει απαλά τα χέρια του πάνω στο ακόμη κόκκινο κωλαράκι της, αν και έχει ηρεμήσει σε σχέση με πριν εκείνη νιώθει ακόμη το τσούξιμο σε κάθε χάιδεμα του, ακολουθεί την κάθε κόκκινη γραμμή με τη γλώσσα του και ο συνδυασμός του ζεστού της κορμιού με την υγρή του γλώσσα την ξυπνούν ερεθίζοντας την… με το ένα του χέρι ανοίγει το κωλαράκι της και συνεχίζει να τη γλύφει ανάμεσα περνώντας από την ερεθισμένη της τρύπα και φθάνοντας στα ερεθισμένα μουνόχειλα της, εκεί σταματά και συνεχίζει επίμονα να της τα γλύφει, έχει ερεθιστεί τόσο πολύ που τα υγρά της έχουν ξεχειλίσει, η λάμψη της φλόγας τα κάνει ορατά από απόσταση. Εκείνη βγάζει κάποιες κραυγές ικανοποίησης και νιώθει ένα δάχτυλο να μπαίνει αργά στο μουνάκι της… τι υπέροχο μουνάκι της κάνει, θα το έγλυφα με τις ώρες, βάζοντας και τον υγρό του αντίχειρα στο κωλαράκι της. Τώρα είναι κάπως καλύτερα, θα σου πηδάω τις τρυπούλες σου μέχρι να δω τα υγρά σου να βγαίνουν και να σε δω να τρέμεις από καύλα, μόνο τότε θα σταματήσω και της βάζει και ένα δεύτερο δάχτυλο στο μουνάκι της, αρχίζοντας να το πηδάει αργά αλλά δυνατά με κάποιες στιγμές να τα σταματά μέσα της βαθιά και να της γλύφει για λίγο το μουνάκι… συνεχίζει όλο και πιο έντονα με τη φωνή της να συνοδεύει το ρυθμό μέχρι που τρέμει ολόκληρη και νιώθει τα υγρά της να κυλούν πάνω στα δάχτυλά του, τα κρατά μέσα της βαθιά μέχρι να ηρεμήσει και τα βγάζει αργά. Τι υπέροχο πουτανάκι έχω της κάνει και από μόνος του ξεκινά να της βγάζει τα σχοινιά. Ναι, ήθελα να μείνω λίγο ελεύθερη του κάνει και πριν ολοκληρώσει εκείνος τη διακόπτει λέγοντας πως το ξέρω, ξέρω τι θέλεις και τι σου αρέσει… ξέρω τα πάντα!

Έχεις λοιπόν το χρόνο σου ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις, εκείνη τον κοιτά πιάνοντας με τα χέρια της τα πόδια της στα σημεία που ήταν δεμένη, βγάζει τις γόβες της και πηγαίνει δίπλα του, τον αγκαλιάζει και γίνεται ένα κουβάρι γύρω του, δεν ήθελε να πάει πουθενά, παρέμεινε εκεί πάνω του μπροστά στο τζάκι!!!

Είχε χαλαρώσει και είχε αποκοιμηθεί για ακόμη μια φορά… κάποια στιγμή αργά το βράδυ ξυπνά, δεν ήξερε καν τι ώρα είναι, απορημένη κοιτά τα χέρια της και τα πόδια που δεν είναι δεμένα, αλλά νιώθει ανάμεσα στο στήθος της το αλυσιδάκι να τη ζεσταίνει, της είχε φορέσει ένα κολάρο με το αλυσιδάκι του να κρέμεται μπροστά της, δεν ήταν αδέσποτη είχε το αφεντικό της, ήταν τόσο υπάκουη που παρέμεινε εκεί, ήταν ακουμπισμένη δίπλα στον υπέροχο και χοντρό του πούτσο… ήθελε τόσο πολύ να τον πάρει στο στόμα της, αλλά το ακόμη κόκκινο κωλαράκι της, την σταματούσε δεν ήξερε αν εκείνος ήθελε και παρέμεινε μόνο στο να το θαυμάζει!

Το φως της ημέρας έκανε την εμφάνισή του από το ένα μικρό και μοναδικό παράθυρο του δωματίου, ξύπνησαν και οι δύο τους σχεδόν μαζί, εκείνη δεν είχε πάρει τα χέρια της από πάνω του και τα μάτια της είχαν μείνει πάνω στον πούτσο του, την είχε αναστατώσει όλο το βράδυ… εκείνος τραβώντας την από το αλυσιδάκι την φέρνει ακόμη πιο κοντά του και τώρα είναι σίγουρη πως θέλει να τον πάρει στο στόμα της, αρχίζει λυσσασμένη να τον παίρνει μέσα της και να τον γλύφει και όσο το κάνει ο Κύριος της, της λέει πως το δώρο που της έχει πάρει της ταιριάζει τέλεια γύρω από το λαιμό της, ελπίζω να το συνήθισες όλο το βράδυ της κάνει και εκείνη κουνά καταφατικά το κεφάλι της έχοντας μέσα της όλο το καυλί του! Το πρωινό σου εξαρτάται από σένα, οπότε ανάλογα με το πόσο καλά θα με γλύψεις, θα πιείς και την ανάλογη ποσότητα της λέει, τότε εκείνη κρατά με το ένα της χέρι το καυλί του και αρχίζει να του γλύφει τ’ αρχίδια και όσο πιο κάτω μπορεί… αυτό ήταν , την πιάνει από τα μαλλιά και το χέρι του αφήνει σημάδι πάνω στο μάγουλό της, «δεν κατάλαβα της κάνει, αν νομίζεις πως όταν είναι για τη δική σου ικανοποίηση θα γλύφεις τόσο καλά είσαι γελασμένη… δεν πειράζει, θα το μάθεις και αυτό, θα σου δείξω για να ξέρεις από την επόμενη φορά». Τη σηκώνει στα γόνατα και της δένει τα χέρια πίσω, την πιάνει σχεδόν από το κολάρο και της βάζει όλο τον πούτσο του μέχρι μέσα στο στόμα, την κρατά σφιχτά και ακίνητη γαμώντας της το στόμα μέχρι που το γεμίζει με τα χύσια του, εκείνη τα καταπίνει όλα και δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος, μόλις είχε πάρει το πρωινό της!

Ελπίζω να πήρες το μάθημά σου και μαζί ένα καλό πρωινό της λέει, λύνοντας τα χέρια και βγάζοντας το κολάρο της… «δε θα ξαναγίνει, το υπόσχομαι» κοιτώντας χαμηλά το πάτωμα! Ωραία, τώρα πάρε το δρόμο της επιστροφής, βρες τα ρούχα σου και σαν καλό μου πουτανάκι πήγαινε πάνω στο δωμάτιο σου και ετοιμάσου, θα βγούμε βόλτα. Θ’ ανέβω να σε πάρω αργότερα και μην ξεχάσεις να πάρεις το δώρο σου από εδώ, είναι δικό σου!

Χωρίς ερωτήσεις φορά τις γόβες συνεχίζει προς την έξοδο φορώντας και τα ρούχα της και ανεβαίνει για το δωμάτιο συναντώντας την κοπέλα στην υποδοχή ανταλλάσοντας ένα χαμόγελο. Άραγε να ξέρει πως τα πέρασα από χθες που κατέβηκα; …αναρωτήθηκε, και μπήκε στο δωμάτιο της με το πρώτο που κάνει είναι να βγάλει τα ρούχα της και να δει το κωλαράκι της στον καθρέπτη. Τα σημάδια του ήταν ακόμη πάνω της, χαμογέλασε και με μια ικανοποίηση συνέχισε προς το μπάνιο, μπήκε κάτω από το καυτό νερό απολαμβάνοντάς το να κυλλά πάνω της και κάθε φορά που έγλυφε το κωλαράκι της εκείνη δάγκωνε τα χείλη της… αναστενάζει, τι μου έχει κάνει, βγαίνει από τη φωνή της, θέλω και άλλο, το θέλω συνέχεια και το έκανε τόσο ωραία συνεχίζει ν’ αναφωνεί. Βγαίνει από το μπάνιο και θέλει να τη βρει έτοιμη, είναι ανυπόμονη και παράλληλα χαρούμενη για τη βόλτα, ξέρει πως όπου και αν την πάει θα περάσει υπέροχα, αρκεί να είναι μαζί του.

Αφού περάσανε σχεδόν δύο υπέροχες εβδομάδες μαζί είναι συνέχεια μαζί, έχει βρει τον Κύριο της που κάθε φορά την υποτάσσει μόνο και μόνο με το βλέμμα του, και εκείνος έχει βρει το καλύτερο πουτανάκι που θα έκανε τα πάντα για εκείνον!!!

3. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...Τριαντάφυλλα μαγειρεύει η κοπελιά; Μιλάμε πρέπει να είναι η καλύτερη μαγείρισσα του 2014

4. nnds

nnds New Member

...με μηδέν (0) φαντασία λογικό μου φαίνεται να κατέληξες σε μαγειρευτά τριαντάφυλλα και σε κοπελιά μαγείρισσα!!!

5. Koproskylo

Μαρούλι, σπανάκι, βασιλικός και ροδοπέταλα. Γιαμ

Υγ. Και τι πρόβλημα έχεις με τις μαγείρισσες.

6. nnds

nnds New Member

"Η Επιβράβευση"

…24 ώρες στα χέρια του
    !

Ήταν Παρασκευή, εκείνη στη δουλειά ανυπόμονη να περάσει η ώρα για να φύγει. Εξάλλου ήθελε το βράδυ να τον δει, σκεφτόταν ήδη τι θα φορέσει… το μυαλό της ήταν κολλημένο σ’ εκείνον. Λίγα λεπτά πριν φύγει της στέλνει ένα από εκείνα τα ιδιαίτερα μηνύματα που την καθηλώνουν και την ερεθίζουν διαβάζοντάς τα: Θα περάσω να σε πάρω στις 21:00 για μια βόλτα… κανόνισε να φοράς το μαύρο σου κολάν, τις μαύρες σου σέξι γόβες, ένα ντεκολτέ και το μαύρο σου σακάκι. Εσώρουχο …το αφήνω στην κρίση σου! Εκείνη ενθουσιασμένη και σίγουρα απαλλαγμένη από το άγχος του τι θα φορούσε του απαντά: Θα είμαι έτοιμη στις 21:00 όπως ζήτησες!

Είναι ήδη έτοιμη από νωρίς, θέλει να είναι στην ώρα της περιμένοντας τη στιγμή που θα τον δει να έρχεται για να κατέβει… ακριβώς στις 21:00 τον βλέπει να φτάνει κατεβαίνοντας και η ίδια, ανοίγει την πόρτα και μπαίνει στο αυτοκίνητο χαμογελώντας του: δεν άργησα είμαι έτοιμη στην ώρα μου του κάνει. Ναι, χαίρομαι γι’ αυτό της απαντά… είναι και ένας από τους λόγους που θέλω να σου πω κάτι απόψε! Εκείνη αναρωτιέται τι μπορεί να είναι, δεν το ρωτά γιατί ξέρει πως δε θα της πει τίποτα εκείνη τη στιγμή… επίσης το ότι δε ρωτάς κάτι παραπάνω είναι και αυτό ένας ακόμη λόγος γι’ αυτό που θέλω να σου πω!

Δε θα πάνε πολύ μακριά, σε λίγα λεπτά φτάνουν σ’ ένα κοντινό μπαρ για ένα ποτό… κατεβαίνοντας την παρατηρεί: όλα πάνω σου είναι τέλεια, είμαι σίγουρος πως το νιώθεις και εσύ!

Να είσαι σίγουρος του κάνει, έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή για σήμερα.

Μπαίνουν και κάθονται σε ένα γωνιακό τραπεζάκι στον καναπέ, εκείνη βγάζει το σακάκι της του χαϊδεύει το πόδι του με τα δύο της χέρια και βάζει πάνω του και τα δύο της πόδια, οι γόβες της είναι μπροστά του και το κολάν της έχει «δέσει» με τα ωραία της πόδια… είναι η σειρά του ν’ ακουμπήσει πάνω στο ζεστό της κολάν, παρατηρώντας το μουνάκι της να διαγράφεται μέσα από το κολάν της… το χέρι φτάνει μέχρι εκεί και διαπιστώνει πως το πουτανάκι του δε φορά απολύτως τίποτα από μέσα! Μάλιστα της κάνει, αποφάσισες να μου έρθεις σαν πουτανάκι απόψε… αμέσως του απαντά: μα είμαι το πουτανάκι σου, ελπίζω να σου αρέσει που ήρθα έτσι, είναι ερεθιστικό να είμαι μαζί σου έτσι, το κάθε άγγιγμά σου με τρελαίνει και το ξέρεις! Συνεχίζεις να με εντυπωσιάζεις ευχάριστα είναι η αλήθεια και αυτό είναι ένας ακόμη λόγος που δε θα μετανιώσω γι’ αυτό που θα σου πω: Θα πρέπει να είσαι έτοιμη γι’ αύριο, σου έχω μια έκπληξη, ένα 24ωρο επιβράβευσης, μια διανυκτέρευση που θα σου μείνει αξέχαστη! Ωραία, θα είμαι, θα κάνω ότι μου πεις… σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!

Τελειώνοντας το ποτό τους και γυρίζοντάς την σπίτι της δίνει τις τελευταίες οδηγίες: Στις 10:00 θα περάσω να σε πάρω, αποφάσισε μόνη σου τι θα θελες να πάρεις μαζί σου, 24 ώρες θα είσαι δική μου!

Από το βράδυ ήθελε να τα έχει όλα έτοιμα, βάζοντας σ’ ένα σάκο τις ψηλοτάκουνες γόβες της, μερικά εσώρουχα με πέρλες, τα αγαπημένα της καλσόν και καλτσοδέτες, τα μακριά γάντια και το αγαπημένο της κορσέ… είχε επιλέξει τα περισσότερα που πίστευε θα ήταν χρήσιμα για τον Κύριο της!

Την επομένη το πρωί ήταν έτοιμη στην ώρα της, τον είχε μάθει πλέον όπως επίσης και εκείνη είχε γίνει συνεπής χωρίς να πιέζεται …το επιδίωκε από μόνη της, ήθελε να είναι το καλύτερο πουτανάκι του! Ξεκινούν και ο προορισμός είναι κοντινός, σε μια ώρα είναι εκεί, την έχει πάει σ’ ένα ξενοδοχείο, μπαίνουν και την αφήνει να περιμένει στο σαλόνι ενώ εκείνος έχει πάει για τις τελευταίες λεπτομέρειες για το δωμάτιο που έχει κλείσει… μετά από λίγα λεπτά ανεβαίνουν στο δωμάτιο, εκείνος κλειδώνει και ανάβει τα φώτα…

…το πουτανάκι του βρίσκεται μπροστά σ’ ένα δωμάτιο μ’ ένα μεταλλικό κρεβάτι με τέσσερις χειροπέδες στις άκρες του, αλυσίδες να κρέμονται από το ταβάνι μαζί μ’ ένα γάντζο, ένα σταυρό σε μια πλευρά του τοίχου, ένα μεταλλικό κλουβί σε μια άκρη και σε όλη την άλλη πλευρά του τοίχου να βρίσκονται κρεμασμένα διάφορα μαστίγια, αναμμένα κεριά και διάφορα ερωτικά αξεσουάρ…

Είμαι σίγουρος πως θα σου αρέσει και πως θα απολαύσεις τον κάθε ψυχικό και σωματικό πόνο… πήγαινε βάλε ότι καλύτερο έχεις πάρει μαζί σου και σε περιμένω!

Ενθουσιασμένη απ’ όλο αυτό που αντίκρισε πηγαίνει στο μπάνιο να ετοιμαστεί φορώντας ένα σέξι εσώρουχο με πέρλες, τις μαύρες καλτσοδέτες, τις ψηλοτάκουνες γόβες , τον αγαπημένο της κορσέ και τέλος τα δαντελένια γάντια της… βγαίνοντας τα μόνα φώτα που υπήρχαν ήταν τα κεριά που ήταν αναμμένα σε κάθε γωνιά του δωματίου, αμέσως πέφτει στα τέσσερα και προσπαθεί να δει που είναι ο Κύριος της… η λάμψη των κεριών φωτίζει λίγο το πρόσωπό του σε μια γωνιά, είναι καθισμένος σε μια πολυθρόνα φορώντας μόνο το τζιν του! Εκείνη αργά τον πλησιάζει και σταματά μπροστά του… ωραία της κάνει, έχεις επιλέξει τα καλύτερα πάνω σου, θα σου βάλω και το κολάρο σου και θα είσαι το τέλειο πουτανάκι. Της το περνά στο λαιμό και πιάνοντάς το από το κρικάκι της σηκώνει το κεφάλι δίνοντας δυο καλές σφαλιάρες, εκείνος σηκώνεται και πηγαίνει προς το γάντζο που κρέμεται από το ταβάνι… το πουτανάκι του ακολουθεί φτάνοντας στα πόδια του και κάθεται γονατιστό μπροστά του, της πιάνει τα χέρια και τα σηκώνει δένοντάς τα με τα ειδικά δερμάτινα λουριά στην αλυσίδα του γάντζου. Το πρόσωπό της έχει ακουμπήσει πάνω στο φουσκωμένο του τζιν που αρχίζει να την τρελαίνει. Αρχίζει να την ανεβάζει ψηλά σε τέτοιο σημείο που οι γόβες της ίσα που ακουμπούν στο πάτωμα με τις μύτες, το ερεθισμένο στήθος της είναι εκτεθειμένο, όπως και το κωλαράκι της… όλο της το σώμα είναι εκτεθειμένο στα μάτια του και στην τύχη των χεριών του! Την αφήνει για λίγο και επιστρέφει γλύφοντας και δαγκώνοντας τις ρώγες της, έχουν γίνει πέτρα και της πιάνει την καθεμιά με τα κλιπς… εκείνη αναστενάζει και καυλώνει περισσότερο!!!

«Απόψε δε θα αφήσω ατιμώρητο κανένα σου σημείο του σώματός σου» ήταν τα λόγια του έχοντας πιάσει τα μαλλιά της, φιλώντας το λαιμό της και βάζοντας τα δάχτυλά του πάνω στο μουνάκι της! Κατευθύνεται προς τα μαστίγια παίρνοντας ένα στα χέρια του, την περιτριγυρίζει σέρνοντάς το στο πάτωμα, σταματά πίσω της και της πιάνει το κωλαράκι… «έχει συνηθίσει πλέον το κωλαράκι σου, αλλά απόψε θα δούμε πόσο θ’ αντέξει… μη σε ανησυχεί όμως όλα γίνονται χάρη στο πόσο καλό πουτανάκι έχεις γίνει, είναι η επιβράβευσή σου απόψε». Τραβιέται λίγο μακριά της και αρχίζει τα χτυπήματα, τα νιώθει έντονα, το κωλαράκι της αρχίζει να κοκκινίζει και εκείνη προσπαθεί να τραβηχτεί όσο μπορεί από τον πόνο, οι γόβες της βγαίνουν και τα πόδια της, είναι στον αέρα… εκείνος συνεχίζει να τη μαστιγώνει ακούγοντας τα βογγητά της, από τον πόνο έχει αρχίσει να κλαίει και να τον παρακαλά να σταματήσει!

Αρχίζει να την κατεβάζει αργά μέχρι να ακουμπήσει στα γόνατα και το κωλαράκι της ν’ ακουμπήσει πάνω στα πόδια της… «ξεκουράσου όσο μπορέσεις της ψιθυρίζει», ενώ έχει βγάλει το καυλί του και το βάζει μπροστά στο στόμα της. Αν και εξουθενωμένη εκείνη αρχίζει να το γλύφει και να το βάζει λυσσασμένα στο στόμα της! Αφού τον έχει καυλώσει καλά, της λύνει τα χέρια και της βγάζει τα κλιπ από τις ρώγες της… την βάζει πάνω στο κάγκελο του κάτω μέρους του κρεβατιού με τα χέρια να τα πιάνει στις χειροπέδες, ν’ ανοίγει τα πόδια της και να τα δένει χαμηλά στα πόδια του κρεβατιού. Την πιάνει από τα μαλλιά και αρχίζει να την πηδά με μανία τελειώνοντας πάνω στο κόκκινο και ερεθισμένο κωλαράκι της!!!

Την λύνει και την βάνει ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι πιάνοντας χέρια και πόδια στις άκρες του με τις χειροπέδες, «πολύ ασχολήθηκα με το κωλαράκι σου, ήρθε η ώρα να ταλαιπωρήσω και το ωραίο σου στήθος με αυτές τις υπέροχες ρώγες»… της δένει τα μάτια και επιστρέφει σε λίγα λεπτά νιώθοντας να κάθεται πάνω στο σώμα της, δε μπορεί να δει τίποτα και δεν ξέρει τι να περιμένει, μέχρι που νιώθει ένα κάψιμο ανάμεσα στο στήθος… είχε πάρει το κερί στα χέρια του και είχε αρχίσει το «βασανισμό» !!! Εκείνη είχε αρχίσει να σφίγγει το σώμα της περιμένοντας ανά πάσα στιγμή την επόμενη σταγόνα… οι σταγόνες πέφτανε η μια μετά την άλλη με το πουτανάκι του να δαγκώνει τα χείλη και ν’ αναστενάζει. Οι ρώγες της είχαν κρυφτεί πίσω από το κερί, την είχε γεμίσει έως χαμηλά στην κοιλιά, «βλέπω σου αρέσει, σε φτιάχνει, μου φαίνεται θ’ αλλάξω γνώμη που είπα πριν αρκετά με το κωλαράκι σου»… της λύνει τα πόδια και τραβώντας τα, τα δένει μαζί με τα χέρια, με τις τρύπες της να έχουν ανοίξει και το κωλαράκι της να είναι μπροστά του έτοιμο να υποστεί το κάψιμο!

«Δε μπορώ να σε βλέπω να περιμένεις έτσι την τιμωρία, είναι κρίμα», επιστρέφει και αρχίζει να της βάζει μια σφήνα στο ερεθισμένο και καυλωμένο κωλαράκι της, «τώρα μπορώ να ξεκινήσω» και αρχίζει να στάζει το κερί πάνω στα κωλομάγουλα με τόση ένταση που αρχίζει να κυλλά και να παγώνει! «Κρίμα που δεν μπορείς να το δεις και έχει γίνει τόσο ωραίο, θα σε αφήσω έτσι να το συνηθίσεις και θα επιστρέψω να σου το αφαιρέσω πουτανάκι μου».

Το πρώτο που νιώθει είναι το μαστίγιο πάνω στο παγωμένο κερί και τα σπασμένα κομμάτια ν’ αρχίζουν να φεύγουν από πάνω της, περάσανε αρκετά λεπτά μέχρι να καθαρίσει το δέρμα της, είχε νιώσει για δεύτερη φορά μια καλή τιμωρία!!!

Της λύνει και κατεβάζει τα πόδια και αρχίζει αργά και βασανιστικά να αφαιρεί και από το στήθος της τα κεριά κομμάτι-κομμάτι και με τα χέρια του αυτή τη φορά… την αφήνει ελεύθερη με το μόνο που έχει πάνω της να είναι το κολάρο που της περνά και το αλυσιδάκι και η σφήνα που είναι μέσα της.

Εκείνος πηγαίνει και κάθεται στην πολυθρόνα και το σκυλάκι του χωρίς δεύτερη σκέψη και με το κεφάλι χαμηλά και στα τέσσερα πηγαίνει και κάθεται δίπλα του δίνοντάς του την αλυσίδα στο χέρι, εκείνος τη χαϊδεύει στο μάγουλο και την οδηγεί έξω από το μεταλλικό κλουβί πιάνοντας την αλυσίδα πάνω στο κάγκελο… οι ώρες είχαν περάσει, ήταν λίγο πριν το ξημέρωμα, εκείνος κάθισε στην πολυθρόνα του και το καλό του πουτανάκι μπήκε μέσα στο κλουβί έτσι εξαντλημένο που ήταν και ξάπλωσε σε μια άκρη!!!

Είχε ξημερώσει, εκείνος ξύπνιος και το πουτανάκι του σιγά-σιγά προσπαθούσε να σηκωθεί, πιάνοντας το κολάρο του, το σώμα του, και τη σφήνα που είχε ακόμη μέσα του… προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Την πλησιάζει και την παίρνει πηγαίνοντας την στα τέσσερα στο μπάνιο, της αφαιρεί ότι είχε πάνω και μέσα της και αρχίζει να την περιποιείται με το ζεστό νερό και ότι αφροδισιακό υπήρχε στο μπάνιο, την πήρε αγκαλιά και την ακούμπησε πάνω στο κρεβάτι, άρχισε να την ντύνει φορώντας της, τις μαύρες καλτσοδέτες και τις γόβες βάζοντάς την στα τέσσερα και περνώντας και τον κορσέ της γύρω της! Ήταν έτοιμη για ένα τελευταίο πήδημα που τελείωσε πίνοντας όλη του την καύλα… φόρεσε από πάνω τα ρούχα της και την πήρε να φύγουν!!!

Ήταν οι καλύτερες ώρες μαζί του, της το είχε υποσχεθεί και ήταν η ανταμοιβή της…!

7. Koproskylo

άκουσε η καημένη ανταμοιβή, και νόμιζε θα την πάει στην ερμού να ψωνίσει ό,τι θέλει... 

8. nnds

nnds New Member

Μια ηλιόλουστη μέρα!

Ήταν πρωί Σαββάτου, στον ουρανό δεν υπήρχε ίχνος από σύννεφα και ο ήλιος είχε κάνει την εμφάνισή του από νωρίς… ήταν η αρχή μιας υπέροχης ηλιόλουστης ημέρας!

Εκείνη είχε ξυπνήσει από νωρίς, ενθουσιασμένη από την ωραία ημέρα που φαινόταν να ξεκινά και το ρεπό από τη δουλειά της, κάνει ένα ντουζάκι και φορά τα μαύρα της εσώρουχα, μαύρη φόρμα , μαύρο φανελάκι με τα μαύρα της αθλητικά μποτάκια κάνοντας τη διαφορά με το κόκκινο ζακετάκι της. Έχει πιάσει τα μακριά της μαλλιά αλογοουρά και είναι έτοιμη να κατέβει στο κέντρο για ένα καφέ. Ήταν σέξι ακόμη και με τα αθλητικά της ρούχα… κάθισε μόνη της πίνοντας έναν ήρεμο καφέ κάτω από τις ακτίνες του ήλιου και μετά ανηφόρισε περνώντας για λίγο από το σπίτι να πάρει το mp3 της και να συνεχίσει στο μονοπάτι που ήταν κοντά στο σπίτι της και που ξεκινούσε χαμηλά από το λόφο… είχε αρκετές ημέρες να κάνει το καθιερωμένο της τζόκινγκ. Το ζέσταμα το είχε κάνει ήδη από τη διαδρομή του σπιτιού μέχρι την αρχή του μονοπατιού ανάμεσα και από τα τελευταία σπίτια που υπήρχαν.
    Συνήθως προτιμούσε την κλασική διαδρομή που έφτανε έως ένα σημείο και την επαναλάμβανε 3-4 φορές για να καλύψει το 40λεπτό της. Σχεδόν πάντα το μονοπάτι το προτιμούσαν τα ίδια άτομα, έβλεπες τα ίδια πρόσωπα, όπως και εκείνη την ημέρα ήταν εκείνες οι 5-6 γνωστές φυσιογνωμίες.
    Έχει ξεκινήσει όπως κάθε φορά βάζοντας τα ακουστικά στα αυτιά της, προσηλωμένη στο μονοπάτι και ρίχνοντας καμιά ματιά στην υπέροχη θέα της φύσης… μόνο που εκείνη την ημέρα κάτι την έκανε να συνεχίσει το μονοπάτι που έφτανε σχεδόν ως την κορυφή του λόφου, ίσως είχε πάρει ενέργεια από την πρωινή της βόλτα και τις ακτίνες του ήλιου, είχε και καιρό να το κάνει και χωρίς δεύτερη σκέψη συνέχισε αποφασισμένη.
    Καθώς προχωρούσε σε κάποια σημεία το μονοπάτι στένευε από τα κλαδιά των δέντρων και σε κάποια άλλα σημεία φαινόταν να είναι η μόνη που περνά από κει τελευταία, χωρίς να έχει συναντήσει κάποιον άλλον στη διαδρομή. Μετά από περίπου ένα 20λεπτο και εμφανώς κουρασμένη σταματά σε ένα σημείο να πάρει μερικές ανάσες… όσο προσπαθεί να πάρει δυνάμεις ακούει θόρυβο μέχρι που εμφανίζεται μπροστά της εκείνος, με αθλητικό σώμα φορώντας φόρμα και ένα κολλητό μπλουζάκι, δεν τον είχε ξαναδεί εκεί! Εκείνος σταματά και τη ρωτά αν είναι εντάξει και αν χρειάζεται βοήθεια… εκείνη χωρίς να έχει πολύ καταλάβει τι την έχει ρωτήσει του απαντά όχι, ευχαριστώ, το βλέμμα της είχε κολλήσει πάνω στα χέρια του, στα μεγάλα του δάχτυλα και τις φλέβες που φαινόντουσαν έντονα! Εκείνος επιμένει αν όλα είναι εντάξει με αυτή τη φορά να τον κοιτά στα ματιά και να του λέει πως ναι, απλά έκανα μια στάση για ξεκούραση. Ωραία της απαντά, επειδή αυτή τη διαδρομή την ξέρω, σε λίγη απόσταση δε μπορείς να συνεχίσεις είναι δάσος και δύσβατο, αλλά έχει ένα σημείο στο τέλος του μονοπατιού για ξεκούραση, λογικά θα σε δω εκεί της λέει χαμογελώντας της και συνεχίζει.
    Εκείνη έχει την εικόνα από τα ωραία του χέρια και συνεχίζει τη διαδρομή μέχρι που φτάνει στο τέλος του μονοπατιού, είναι δροσερά από τα ψηλά δέντρα που κρύβουν τον ήλιο μ’ ένα παγκάκι στην άκρη που το βλέπει λίγο ο ήλιος, εκείνος είναι ήδη εκεί και κάθεται, μόλις τη βλέπει της κάνει νόημα να πλησιάσει και να καθίσει. Τον πλησιάζει συστήνεται δίνοντας το χέρι της και κάθεται δίπλα του… το κάνεις συχνά να τρέχεις ολομόναχη στην ερημιά της λέει ; Εκείνη με κομπιασμένη φωνή και λίγο φοβισμένη: συνήθως δεν το κάνω ποτέ να φτάνω μέχρι εδώ, προτιμώ χαμηλά τη μικρή διαδρομή, απλά σήμερα είπα να συνεχίσω. Πάντως μη φοβάσαι δε θα σου κάνω κακό, αλλά γενικότερα να προσέχεις που γυρνάς ολομόναχη. Δεν έχεις και τα κατάλληλα παπούτσια και μπορεί να χτυπήσεις, ενώ σκύβει και προσπαθεί να της εξηγήσει τα ιδανικά παπούτσια πιάνοντας τα μποτάκια της και κάποιες φορές τους αστραγάλους της… εκείνη δε θέλει και πολύ έχει ήδη ερεθιστεί μόνο και μόνο που βλέπει τα χέρια του πάνω της και απλά τον παρακολουθεί χωρίς καν να δίνει σημασία σε αυτά που της λέει. Επίσης θα κρυώσεις, είσαι ιδρωμένη και όπως βλέπεις εδώ δεν έχει σχεδόν καθόλου ήλιο, αντί για το φανελάκι θα ήταν καλύτερα να φοράς ένα ισοθερμικό . Ναι το ξέρω δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, αν και το τζόκινγκ το έχω στο πρόγραμμά μου του κάνει… ποτέ δεν είναι αργά της απαντά, τουλάχιστον μπορείς να ξεκινήσεις από το ιδρωμένο σου φανελάκι, όσο κάθεσαι καλό είναι να το βγάλεις, εξάλλου έχεις το ζακετάκι από πάνω! Εκείνη είχε «υπνωτιστεί» είχε μπει μες το μυαλό της και ότι της έλεγε θα συμφωνούσε χωρίς δεύτερη σκέψη… ναι, έχεις δίκιο θα το βγάλω για όσο καθόμαστε, απλά γύρισε από την άλλη για λίγο. Πράγματι εκείνος γύρισε την πλάτη του και την άφησε να το βγάλει με την ησυχία της, το άφησε πάνω σ’ ένα κλαδί και κάθισε δίπλα του στο παγκάκι… είχες δίκιο, τώρα είμαι καλύτερα του λέει ενώ εκείνος έχει στρέψει τα μάτια του στο λαιμό της που κυλλά ο ιδρώτας, απλώνει το χέρι του πάνω της και προσπαθεί να τον σκουπίσει με τα δάχτυλά του, εκείνη αναστενάζει και κρατιέται δυνατά βάζοντας τα χέρια της πάνω στο παγκάκι, η ανάσα του είναι τόσο κοντά της και το φερμουάρ της ζακέτας έχεις σχεδόν ανοίξει… όλη η παλάμη του έχει γεμίσει με τον ιδρώτα της ενώ με το άλλο του χέρι της βγάζει το σουτιέν, το ωραίο της στήθος βρίσκεται μπροστά του, με τις ερεθισμένες και ιδρωμένες ρώγες της να περιμένουν την περιποίηση!!! Είναι η τυχερή σου μέρα να ξέρεις της ψιθυρίζει καθώς της κατεβάζει το ζακετάκι πίσω και μ’ ένα περίεργο τρόπο το δένει μαζί με τα χέρια πάνω στο παγκάκι… ήμουν σίγουρος καθώς σε είδα για τα ωραία σου βυζάκια και για το πουτανάκι που κρύβεις μέσα σου, αλλά είπαμε δε χρειάζεται να φοβάσαι, θα περάσεις ωραία και θα επιστρέψεις αναζωογονημένη στο σπίτι, θα το δεις. Ελπίζω να κατάλαβες, μην το κάνεις δύσκολο και τις ρίχνει δυο χαστούκια… εκείνη δε μιλά και κουνά καταφατικά το κεφάλι της. Παίρνει σειρά το στόμα του με τη γλώσσα του αρχίζοντας από το λαιμό και καταβαίνοντας στις σκληρές της ρώγες, τις γλύφει επίμονα και τις δαγκώνει με μανία μέχρι να κοκκινίσουν, ρίχνοντας ακόμη μερικές σφαλιάρες… είσαι καύλα της κάνει βάζοντας δυο δάχτυλα στο στόμα της και με το άλλο του χέρι αρχίζει να της τραβά τη φόρμα μέχρι που την βγάζει, βάζει και το χέρι του έξω από το εσώρουχο, τα υγρά της με τον ιδρώτα έχουν γίνει ένα, την τραβά στην άκρη και προς το μέρος του, βγάζοντας και το εσώρουχο με το μουνάκι της να είναι στην άκρη και εκτεθειμένο, με τα μεγάλα του χέρια πιάνει χαμηλά τα πόδια της και τα ακινητοποιεί ανοιχτά… αρχίζει να της γλείφει τα ωραία της μουνόχειλα με μανία ενώ εκείνη το απολαμβάνει με τον ιδρώτα της αυτή τη φορά να είναι από την καύλα και την ηδονή. Την έχει ερεθίσει τόσο πολύ που είναι έτοιμη να τελειώσει, όμως εκείνος την παρατά σηκώνεται και την πιάνει από την αλογοουρά της… σε έχω περιποιηθεί αρκετά νομίζω, για να δω και σένα πόσο καλή είσαι και κατεβάζει τη φόρμα του με το καυλί του να φτάνει μέχρι τα χείλη της, το σπρώχνει μέσα της… έλα ξέρω πόσο πολύ σου αρέσει πρέπει να το περιποιηθείς καλά και εκείνη πράγματι το έχει κάνει τόσο σκληρό που οι φλέβες του ξεχωρίζουν κατά μήκος του! Ωραία, πολύ σε έχω ξεκουράσει στο παγκάκι… της λύνει τα χέρια, τη σηκώνει τραβώντας την από τα μαλλιά και την πηγαίνει πίσω από το παγκάκι, τη σπρώχνει να πέσει εμπρός του και αρχίζει με το χέρι του να της «γδέρνει» το κωλαράκι… άλλη φορά θα το σκεφτείς να πάρεις μόνη σου τα βουνά, είδες τι παθαίνεις και αρχίζει να της βάζει το χοντρό του πούτσο μέσα της, την πηδά με μανία τραβώντας τα μαλλιά και χτυπώντας το ήδη «γδαρμένο» κωλαράκι της μέχρι που τελειώνει πάνω στο κωλαράκι της!!! Πήρες το μάθημά σου… και αν τύχει και σε βρω μόνη άλλη φορά εδώ πάνω θα πάθεις χειρότερα, κατάλαβες πουτανάκι; Εκείνη δε λέει κουβέντα, σα να συμφωνούσε στο πόσο καλό πουτανάκι ήταν…
    Την παράτησε πάνω στο παγκάκι και πήρε το μονοπάτι της επιστροφής… εκείνη έβαλε τα λερωμένα της ρούχα και εξαντλημένη κατέβηκε το μονοπάτι γυρίζοντας σπίτι!

Η μέρα της είχε ξεκινήσει ιδανικά… πήρε το μάθημά της, αλλά της άρεσε που έγινε το πουτανάκι του… θα του μείνει αξέχαστος μετά από εκείνη την ημέρα!!!