Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιστορίες ενός ερωτοχτυπημένου σκλάβου vol 3

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Slavestories, στις 24 Αυγούστου 2021.

1. Slavestories

Slavestories New Member

Πως ανακάλυψα το bdsm

Ήμουν τρίτη γυμνασίου. Θύμα μπούλινγκ καιρό, μια μέρα η Χ αποφασίζει να με ακολουθεί σε κάθε διάλειμμα απο πίσω και απλά να με προσβάλλει συνεχώς, χωρίς λόγο και αιτία. Είσαι χαζός, είσαι άσχημος κλπ. Εγώ να μαι σε φάση θα την αγνοήσω και θα βαρεθεί και θα σταματήσει, αλλά να μην σταματάει. Πρώτο δεύτερο τρίτο διάλειμμα, ε στο τρίτο γυρνάω και της λεω - πολύ όμορφη η Χ, αλλά είχε λίγα κιλάκια του τύπου που συνήθως αρέσουν στους άντρες αλλά όχι στον εαυτό τους στις γυναίκες, καταλάβατε - "Χ ξέρεις ότι όλοι καταλαβαίνουν πως τα κάνεις αυτά για να τραβήξεις την προσοχή γιατί δεν μπορείς να τραβήξεις την προσοχή όπως τα άλλα κοριτσάκια γιατί είσαι χοντρή έτσι;". Γουρλώνει τα μάτια, με κοιτάει σαστισμένη και βάζει τα κλάματα.

Εεε με πιάνουν κι εμένα οι τύψεις και αρχίζω τα έλα δεν το εννοούσα είσαι μια χαρά όμορφη και τέτοια. Μου λέει μες τα κλάματα, σκύψε λίγο να μου δέσεις τα παπούτσια. Εγώ σαν καλός μαλάκας το κάνω, και μου παταει το κεφάλι κάτω!

... και άναψα απίστευτα. Εκεί κατάλαβα ότι οκ, κάτι είναι περιέργο στην φάση μου, και γυρνώντας σπίτι έκανα ό,τι κάθε 15χρονος της γενιάς μου, μπήκα και άρχισα να googlάρω. Και κάπως έτσι ανακάλυψα μερικές σκοτεινές γωνιές του ίντερνετ γεμάτες με τύπους σαν εμένα, και κατάλαβα τι μου αρέσει...