Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιστορίες ενός ερωτοχτυπημένου σκλάβου vol 5

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Slavestories, στις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

1. Slavestories

Slavestories New Member

Choking

Είμαι σε σπιτόπαρτο φίλης φίλου, όπου είναι και η Κ (όχι η ίδια από την κατάληψη) την οποία την έχω δει δύο φορές στη ζωή μου μέχρι τότε. Δυναμική κοπέλα, μου είχε κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή. Καθόταν σταυροπόδι κι είχε εκείνη την δυναμική αίσθηση που σου βγάζει αυτή η στάση, κούναγε συνέχεια τα πόδια της με έναν τρόπο που μιλάει στην καρδιά κάθε ποδολάγνου. Εκεί όμως που έπαθα την πλάκα μου ήταν όταν της ζήτησα αναπτήρα, και τον έπιασε με την πατούσα της και τον έφερε κοντά στην μούρη μου.

Fast forward ένα χρόνο μετά, καταλήγουμε να πάμε διακοπές με κοινή παρέα. Εκεί της σκάω και εγώ το παραμύθι - πόσα να αντέξω ο δόλιος σκλάβος, είχαμε ξεκόψει και λίγες βδομάδες πριν με την βασίλισσα Μ με δική της πρωτοβουλία - ότι θα θελα να μαι υπηρέτης της.

Εεε αφού την πήγα με το αμάξι μέχρι το πλοίο, κουβάλησα 2 τεράστιες βαλίτσες μόνος μου για κανά δυο χιλιόμετρα, στήσαμε σκηνή με τους άλλους ενώ εκείνη πήγε για μπάνιο, και διάφορα άλλα, ένα βράδυ αποφασίζει να με επιβραβεύσει...

Ήμασταν ξαπλωμένοι στην παραλία, και παίρνει το χέρι της και το βάζει στο λαιμό μου. Το choking έχει μια ειδική θέση στην καρδιά μου, λατρεύω την αίσθηση του να ελέγχει η κυρία μου ακόμα και τον αέρα που αναπνέω, αλλά όπως ίσως να μην ξέρετε υπάρχουν δύο τύποι.

Το ένα είναι το κλασσικό που απλά πνίγεις τον άλλο, και φυσικά είναι επίσης πολυαγαπημένο. Δε θα ξεχάσω ποτέ το ύφος της βασίλισσας Μ κάθε φορά που με έπνιγε, ειδικά όταν ένιωθα ότι δεν αντέχω άλλο και αγκομαχούσα αλλά ξαφνικά μου έκανε ένα σσσσς.... και κάπως έπαιρνα δύναμη να κάτσω ήσυχος για αλλά 30 δευτερόλεπτα.

Αλλά υπάρχει και το άλλο, που είναι αυτό που έκανε η κυρία Κ, όντας φοιτήτρια ιατρικής: εκείνο που σε πιάνει από τις αρτηρίες και κόβει τη ροή του αίματος. Έτσι λοιπόν ξάπλα στην παραλία, κοιτώντας τα άπειρα αστέρια που φαινόντουσαν και το υπέροχο πρόσωπό της, νιώθω μια υπέροχη ζάλη που σε πιάνει όταν στο κάνουν αυτό, καλύτερη από οποιοδήποτε μεθύσι έχω κάνει. Έχω πειραματιστεί λίγες φορές με κάμποσα ναρκωτικά στην ζωή μου, αλλά αυτή η υπέροχη ζάλη που μου προκαλούσε κάθε τόσο σε εκείνες τις διακοπές με το χέρι της και το ύφος της όταν το έκανε ήταν αμίμητα.

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Να κόψεις τα ναρκωτικά. Η ζωή είναι μαγκιά

3. Jessie /C/

Jessie /C/ New Member

Καυλιάρικες οι ιστορίες σου σύντροφε,συνέχισε.