Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιστορίες ενός ερωτοχτυπημενου σκλάβου vol 4

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Slavestories, στις 30 Αυγούστου 2021.

1. Slavestories

Slavestories New Member

Halloween party

Είμαι λοιπόν στο εξωτερικό γαρ ερευνητής και έχω πάει σε ένα πάρτι σε bdsm club σε Halloween. Δεν ήθελα να χαλασω λεφτά για την στολή μου και σκέφτηκα την εξής ιδέα: έκλεψα ένα κουτί χρωματιστές κιμωλίες, έβαλα μια φανέλα πήρα ένα ποτηράκι νερό και λέω η στολή μου θα ναι ο,τι μου ζωγραφίσετε!

Έγινε ανάρπαστη γνώρισα αρκετές ντομ κοπέλες που χάρηκαν να μου ζωγραφίσουν διαφορά στο σώμα, αλλά ξεχώρισε η C η οποία έψαχνε pet. Με κυκλοφορούσε γύρω γύρω στο πάρτι με ένα λουράκι και με χαιδευαν εκείνη και οι φίλες της και έπαιζαν μαζί Μ. Με έβαλαν να τους κάνω μασάζ στα πόδια και να τους φέρνω ποτά. Εν τω μεταξύ γνώρισα και ένα ζευγάρι από λεσβίες ντομ οι οποίες με χρησιμοποιούσαν σαν σκαμπό και επίσης με έβαλαν να τους κάνω μασάζ, σε σημείο που πιάστηκαν τα χέρια μου αλλά αφού επέμεναν να συνεχίσω... Καταλαβαίνετε. Βγήκαμε κανά δυο φορές με την κύρια C αλλά από μεριάς μου δεν υπήρξε τρελή χημεία....

Κάπως έτσι καταλαβα ότι δεν είναι η φάση μου να είμαι pet αλλά προτιμώ να είμαι κανονικός σκλάβος. Μέχρι τότε δεν ξεχώριζα αρκετά ανάμεσα στα δύο. Τελικά αυτές οι διαφορές μετρανε, και χαίρομαι που είχα αυτήν την εμπειρία γιατί με βοήθησε να καταλάβω κάποια πράγματα για εμένα.