Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιστορίες με τη D.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 5 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Αν και δε πολυδιαφωνώ, καλό είναι να έχουμε στο νου μας ότι όλο αυτό είναι ένα ερωτικό παιχνίδι ενηλίκων. Σκληρό μεν συχνά αλλά πάντα παιχνίδι και δη ερωτικό  
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Παιχνίδι είναι και η ρώσικη ρουλέτα. Και μάλιστα, κατ' εμέ, πολύ ερωτικό.

    Φυσικά υπάρχει και το τζαμί, η τυφλόμυγα, το τζιζ...
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    και το σκάκι... Ο καθένας με τις προτιμήσεις του 
     
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ιστορίες με τη D.

    Ωραία η ρώσικη ρουλέτα. Αλλά όποτε παίζω χάνω!
    Ποιός υπόσχεται πως θα αφήσει, λάθρα, άδειο το τριανταοχτάρι;
    Δηλώνω επίσης ότι δεν παίζω με κοντόκανες ή, πολλώ μάλλον, Ούζι.
     
  5. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Το πιο εξοργιστικό και το πιο απάνθρωπο στην ιστορία αυτή βρίσκω πως είναι το οτι αναπόφευκτα θα της χάλασε το χτένισμα. Αλήθεια λέω! Αν ήμουν στη θέση της, γι' αυτό θα γινόμουν βαπόρι.  
     
  6. naida

    naida Regular Member

    Η D του κοιμόταν στον καναπέ.
    Οπότε καταλαβαίνεις, είχαν ήδη ψιλοχαλάσει.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ο κώλος μου είναι εξαιρετικά στενός.

    Μια μέρα, πριν λίγο καιρό, ο Κύριός μου μου ανακοίνωσε ότι θέλει να με εκπαιδεύσει για fist fucking από πίσω. Έχει βάλει τη γροθιά του στο μουνί μου μερικές φορές και τα κατάφερα να το δεχτώ. Όμως από πίσω θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, αφού ματώνω σχεδόν κάθε φορά που με σοδομίζει. Ο Κύριος γίνεται ιδιαίτερα βάναυσος σε θέματα που αφορούν τον κώλο μου.

    Η εκπαίδευσή μου ξεκίνησε με ένα γερό μαστίγωμα στα αφράτα κωλομέρια μου. Δεν κατάλαβα την αναγκαιότητα του μαστιγώματος αλλά δεν είπα τίποτα. Ο Κύριος με έβαλε να σταθώ όρθια, με τα βυζάκια μου να ακουμπάνε στον τοίχο. Ήμουν γυμνή και φορούσα μόνο μαύρες διχτυωτές κάλτσες και μαύρες γόβες. Πήρε στα χέρια του το "κακό", το μαστίγιο που είναι για άλογα, και το δοκίμασε πρώτα σχίζοντας τον αέρα. Από τον ήχο που κάνει καταλαβαίνει την δύναμή του και την επίπτωση που θα έχει στο δέρμα μου. Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα, ούτε άρωμα δεν τολμώ να βάλω γιατί ερεθίζεται αμέσως. Ο Κύριος δεν θέλει να ανοίγει το δέρμα μου, θέλει μόνο να το βλέπει να φουσκώνει. Ο απόηχος της βουρδουλιάς, έτσι ονομάζει τα σημάδια μου. Γλείφει και πασπατεύει τα σημάδια μου με μεγάλη τρυφερότητα. Τον θεωρώ έναν σκληρά τρυφερό άντρα. Ή τρυφερά σκληρό, τα έχω μπερδέψει πια αυτά τα δύο.

    Θα μου έδινε 10 βουρδουλιές πριν εφαρμόσει την πρώτη τάπα.

    "Μην τολμήσεις να φωνάξεις", μου είπε.

    Δεν μου αρέσει να φωνάζω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Αν μπορούσα θα έκρυβα τον πόνο μου να μη τον δει ποτέ κανένας. Απεχθάνομαι να με λυπούνται. Ο Κύριος δεν με λυπήθηκε ποτέ. Όπως κι εγώ δεν τον μίσησα ποτέ. Είναι ένα είδος αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού ανάμεσα σε δύο όντα εντελώς διαφορετικά, που κατανοούν το ένα την φύση του άλλου.

    Όποιος ξέρει το "κακό", γνωρίζει ότι είναι αδύνατον να μην φωνάξεις. Στο τρίτο χτύπημα μούγκρισα, στο πέμπτο φώναξα. Στο τελευταίο χτύπημα, σάλια και δάκρυα κυλούσαν στο σαγόνι μου.

    Ο Κύριος δεν περίμενε να σταματήσω να τρέμω. Με έβαλε πάνω στο κρεβάτι στα τέσσερα, με τον πισινό τουρλωμένο ψηλά, και μου έχωσε χωρίς πολλές τσιριμόνιες την μεταλλική τάπα στον κώλο. Ήταν κρύα και άκαμπτη. Την αισθάνθηκα μέχρι το βάθος της ψυχής μου. Μου την στερέωσε προσεκτικά με την μεταξωτή ζώνη της ρόμπας μου, που την πέρασε μια φορά στη διχάλα των μηρών μου και μετά την έδεσε στη μέση μου.

    "Θα την κρατάς δύο ώρες κάθε μέρα", μου είπε. "Θα ελέγχω τα αποτελέσματα. Αν δεν ανοίγει ικανοποιητικά η τρύπα, θα αρχίσεις να την φοράς όλη τη νύχτα, καθώς κοιμάσαι. Κάθε εβδομάδα θα σου βάζω ένα μεγαλύτερο μέγεθος. Σε ένα μήνα θέλω να είσαι έτοιμη για τη γροθιά μου".

    Φοβάμαι λίγο, γιατί ο Κύριος έχει τεράστια χέρια με χοντρές αρθρώσεις. Αλλά ξέρει πώς να με προετοιμάσει, φροντίζει να μην μου κάνει ποτέ ζημιά και του έχω εμπιστοσύνη.

    Ο μήνας πέρασε. Είμαι έτοιμη, Κύριε.
     
  8. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ιστορίες με τη D.

    καλο..
     
  9. s/m

    s/m Regular Member

    εγω θα περιμενω την συνεχεια ......
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αμ εγώ να δεις... 
     
  11. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ιστορίες με τη D.

    η dora "χτυπαει" εκει που δεν το περιμενεις..εκεί που νομιζεις οτι χαθηκε..
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Και η συνέχεια...



    Επειδή ο Κύριος ήταν απασχολημένος με διάφορες δουλειές του, έστειλε δύο φίλους του να χώσουν την γροθιά τους στον κώλο μου. Μου είπε ότι μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου και μαζί τους, ακριβώς όπως είμαι μ' αυτόν, να φερθώ όπως το αισθάνομαι εγώ και να μην δώσω καμία σημασία στο γεγονός ότι και οι δύο είναι Κ.

    Ο Θανάσης ήρθε πρώτος. Είναι λίγο παχουλός, έχει διπλό προγούλι και φοράει χοντρά γυαλιά. Έχει μία μεγάλη κρεατοελιά κάτω από το αριστερό μάτι. Είναι γλυκύτατος αλλά πολύ σταθερός. Μου αρέσει αυτό στους άντρες.

    Μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και να ανοίξω τα κωλομέρια μου μόνη μου.
    ¨
    "Όχι", του είπα. Του έβγαλα και τη γλώσσα. Ήμουν κακιά και αυθάδης. Γελούσα.

    "Είσαι ανυπάκουη", μου είπε.

    "Το ξέρω. Είμαι ένα σκατό", του απάντησα. Είμαι πάντα ο εαυτός μου. Χέσε τις ταμπέλες.

    "Θα το κάνεις γιατί αλλιώς θα το πω στον Κύριό σου και θα δυσαρεστηθεί. Είσαι ή δεν είσαι εκπαιδευμένη;" με ρώτησε.

    Μιλούσε ήρεμα. Το πρόσωπό του είχε μία ήπια έκφραση. Θα μπορούσε να είναι ένας μπαμπάς που ζητάει από την κόρη του να καθαρίσει το δωμάτιό της. Κάπως έτσι.

    Το βούλωσα και έκανα αυτό που μου ζήτησε. Τέντωσα την ραχοκοκαλιά μου προς τα κάτω και έπιασα τον κώλο μου με τα δυο μου χέρια. Τον άνοιξα όσο πιο καλά μπορούσα και χαλάρωσα. Ήξερα ότι αν δεν χαλάρωνα θα πονούσα περισσότερο.

    Ο Θανάσης έβαλε ένα ιατρικό γάντι μιας χρήσης, έριξε μπόλικο λιπαντικό και άρχισε να σκάβει μέσα μου. Ένα δαχτυλάκι, δύο δαχτυλάκια, τρία, τέσσερα. Μέχρι εδώ καλά. Μετά έκανε το χέρι του γροθιά. Μέχρι να χωθεί όλο μέσα νόμισα πως θα με σκίσει. Δάγκωσα το μαξιλάρι και μούγκριζα εκεί μέσα. Για ανυπάκουο σκατό τα πήγα πολύ καλά. Το έχωσε όλο μέχρι τον καρπό. Όταν συνήθισα λίγο, άρχισε να το στριφογυρίζει. Μέσα, έξω, γύρω, γύρω. Σταθερός και γλυκός.

    Σοφή επιλογή Κύριε.

    Το έβγαλε αργά και απαλά, έβγαλε και το γάντι που είχε λερωθεί, έπλυνε τα χέρια του και αποχώρησε χωρίς να πει τίποτε πέρα από μία λέξη. Δεν θα σας την πω.

    Μετά ήρθε ο Νίκος. Είναι αυτός που του αφιερώνω τα τραγούδια.

    Ο Νίκος είναι ψηλός, με ξυρισμένο κεφάλι και δύο σκουλαρίκια στ' αυτιά. Φοράει πάντα άσπρα. Τα χέρια του είναι πιο μεγάλα από του Κυρίου μου.

    Η τρύπα μου ήδη έχασκε από την περιποίηση που είχα υποστεί στα χέρια του "μπαμπά". Αυτός τώρα εδώ δεν ήταν μπαμπάς. Ήταν ένας δυνατός άντρας, σχεδόν θηριώδης, και αρκετά πιο νέος από μένα. Έβαλε ένα cd να παίζει στη διάρκεια του εγχειρήματος, το παραθέτω εδώ. Με ενοχλεί η μουσική σε τέτοιες φάσεις, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην καύλα μου. Ίσως γι αυτό το έκανε.

    Δεν φόρεσε γάντι. Με άνοιξε μόνος του, έριξε άφθονο λιπαντικό στην τρύπα μου και το άπλωσε καλά μέσα και έξω. Το πρόσωπό του ήταν σοβαρό, στεγνό θα έλεγα από οποιαδήποτε έκφραση. Ο Νίκος είναι ένα καθίκι και μισό. Με συντροφεύει συχνά στα βράδια της μοναξιάς μου. Είναι ο καλύτερος φίλος μου.

    Μου είχε πει ότι θα είναι πάντα εκεί για μένα, θα με στηρίζει, θα με βοηθάει, θα με προσέχει.

    Με τσάκισε.

    Να φέρετε όλους τους φίλους σας Κύριε. Σας το είπα εξάλλου από την πρώτη μέρα. Διότι τί να μου κάνει εμένα ένας εκπαιδευτής;

    ΥΓ. Reality and fantasy may overlap. But it takes talent to do that.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014