Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 17 Απριλίου 2008.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Προς λιμπερτίνους

    Ηδονολάτρες όλων των ηλικιών και όλων των φύλων, σ’ εσάς μονάχα αφιερώνω αυτό το έργο: εμποτιστείτε από τις αρχές του, τις συδαυλίστριες των παθών σας. Τούτα τα πάθη, για τα οποία οι ψυχροί κι επίπεδοι ηθικιστές σας τρομοκρατούν, δεν είναι παρά όσα μέσα η φύση μετέρχεται προκειμένου να συναρμόσει τον άνθρωπο στις βλέψεις της γιά τον ίδιο. Έτερο μην αφουγκράζεστε παρεκτός τα υπέροχα πάθη –το μοναδικό όργανο που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία.
    Λάγνες γυναίκες, ας είναι η ηδυπαθής Saint-Ange υπόδειγμα σας. Περιφρονείστε, κατά το παράδειγμα της, οτιδήποτε εναντιώνεται στους θείους νόμους της ηδονής, όσους την καθοδήγησαν σ’ ολάκερη τη ζωή της.
    Νεαρές κόρες, επί υπέρμετρα μακρό χρόνο εγκλωβισμένες στα παράλογα κι επικίνδυνα δεσμά μιας κατά φαντασίαν αρετής και μιας αηδιαστικής θρησκείας, μιμηθείτε τη φλογερή Eugenie. Καταστρέψτε, γκρεμίστε συθέμελα, με τη δική της γρηγοράδα, σύμπασες τις γελοίες προσταγές, όσες σας έχουν ενσταλάξει ηλίθιοι γονείς.
    Και σε σας, αξιολάτρευτοι οργιαστές, που απ’ τη νιότη σας φρένο δεν είχατε έξω από τις επιθυμίες σας ούτε νόμους πέρα από τα καπρίτσια σας, ας χρησιμεύσει για πρότυπο ο κυνικός Dolmancé. Προχωρείστε τόσο μακριά όσο κι εκείνος, εφόσον, σαν αυτόν, θέλετε να διανύσετε όλους τους ανθόσπαρτους δρόμους, όσους χαράζει η φιληδονία. Πειστείτε από τις διδαχές του ότι μόνο πλαταίνοντας τη σφαίρα των γούστων και των φαντασιών σας, θυσιάζοντας τα πάντα στη βακχεία, το δύσμοιρο άτομο, γνωστό με τ’ όνομα άνθρωπος, ριγμένο δίχως τη θέληση του σ’ αυτό το θλιβερό σύμπαν, θα κατορθώσει να σκορπίσει λίγα ρόδα, πάνω στ’ αγκάθια της ζωής.

    [Με τη σημείωση, οι μητέρες να επιβάλουν την ανάγνωση του πονήματος στις θυγατέρες τους].

    Donatien Alphonse François, marquis de Sade, La philosophie dans le boudoir (les instituteurs immoraux) 1795 [δημοσιευμένο με την ένδειξη: ‘μετά θάνατον εμφανιζόμενο’ έργο του συγγραφέα της Justine], Paris 1972, σ. 11, στις Editions 10/18, με σύντομη «Εισαγωγή» του Gilbert Lely.
    Μετάφραση δική μου, προφανώς [Έχει δει κανείς, εκ των καθ' ημάς ελληνοφώνων, την υπάρχουσα; Νομίζεις πως την έκανε ανάλγητος βασανιστής, με δόλο]
    Το προσκλητήριο του Sade, λακωνικότατο και αιχμηρό, θέτει ορισμένα κεφαλαιώδη ζητήματα. Θα απομονώσω τρία, μεταξύ πολλών:
    1) Πόσα και ποιά είναι τα φύλα, σύμφωνα με τον συγγραφέα;
    2) Τί είναι αυτή η παντοδύναμη Φύση, που μοιάζει να επιτελεί το έργο του ‘απολυθέντος’ Θεού; Μπορεί η Φύση να είναι ακόλαστη και λαγνουργός;
    3) Έχει την παραμικρή έστω σχέση ο αυτοπροσδιορισμός του ‘λιμπερτίνου’ με το σαδισμό ή, πολύ περισσότερο, με κάποια πρώιμη μορφή bdsm; Ο Lely συνοψίζει με τον ακόλουθο τρόπο τη σαδική κοσμοαντίληψη:
    «Ο αθεϊσμός και η βλασφημία, ο εγωισμός, η απανθρωπία, η κλοπή και ο φόνος, η συζυγική απιστία, η αιμομιξία και η σοδομία επαινούνται απ’ άκρου σε άκρο στη Philosophie dans le boudoir, αυθεντική σύνοψη των διδασκαλιών του Sade” (ό.π., σ. 7). Να προσθέσω την οργιαστική πολυγαμία, τον πανσεξουαλισμό πέρα από την κοινή αμφιφυλοφιλία, την ουροποσία και την κοπροφαγία - αλλά και last but not least την υψηλή, καλλιτεχνική γαστρονομία, με τη λεπταίσθητη ευωχία οίνων αμύθητης αξίας.
    Έχουν τα παραπάνω συνάφεια με τις πεποιθήσεις και το lifestyle ενός συνηθισμένου σημερινού bdsmer;
     
    Last edited: 18 Απριλίου 2008
  2. Maley

    Maley Contributor

    οσο γερναω κατι ενστερνιζομαι, απο ολα αυτα..αλλα επρεπε να ωριμασω σαν φρουτο για να καταλαβω κατι...
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ορίζοντας τις ορθές "ηθικές" του ο Sade, λησμονεί την πραγματική διάθεση του λιμπερτίνου. Να μην διαχωρίζει καμία ηθική. Όλες είναι παρθένες προς βιασμό. Πως θα μπορούσες να βασανίσεις έναν σαδιστή(κατά Sade) ; Με όλα τα αντίθετα από αυτά που υπογράμμισα. Αλλά δεν επαινούνται κατά Sade. Και είναι λογικό για την εποχή που αναφέρονταν.
     
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    Σνομπάρετε το Μαρκήσιο, απρεπέστατοι φορουμίτες ή τρομάξαν οι σεβαστικές σουμπίτσες και οι μονογαμικοί Κυρίαρχοι με τους στραγγαλισμούς και τις κοπροφαγίες;
    Ετοιμάζει, ο τερατώδης και εμετικός σοδομιστής, την εκδίκηση του για την παρουσία αιδημόνων μειρακίων, σε μια σύναξη ακολάστων κτηνανθρώπων με υψηλά αισθητικά κριτήρια (κανιβαλικής προελεύσεως).
    Κοντά στα άλλα θα μας στείλει δώρο στις γιορτές, με πληροφόρησε ένας νεκρόφιλος αγαπητικός του, το 'σετ του καλού bdsmer', που ανήγγειλε η Jumbo bebé για τα Χριστούγεννα..
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2008
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αφιερωμένο στον Μαρκήσιο...

    Όχι για "ευαίσθητους".​



    Ο ήλιος έφευγε κουρασμένος. Θλιμμένος. Βαρύς, με τα μάτια σφραγισμένα.

    Η μάνα είχε γονατίσει. Δεν ήθελε άλλο να ανασαίνει. Αλλά δεν είχε και τη δύναμη να το πράξει.
    Ο πατέρας θυμήθηκε ξανά μετά από χρόνια πόσο αδύναμος τελικά είναι. Ο γιος του…

    Η αδερφή έβαζε τα χέρια της στο χώμα και θυμόταν τότε που ήταν παιδιά…

    Το πάθος του, η σύντροφός του, η ψυχή του, είχε σβήσει, απλά το σώμα της δεν το αποδεχόταν ακόμα.

    Και όλοι γύρω του. Γύρω από το σώμα του. Και αυτός τους έβλεπε και χαμογελούσε. Το απολάμβανε που τους πλήγωνε, ο δήθεν θάνατος του. Μούσκευε από τον πόνο τους. Ο απόλυτος σαδισμός και η πιο πλούσια γεύση του.

    Καλά τους την είχε φέρει. Και τελικά άξιζε τον κόπο το θέατρο. Το αποτέλεσμα ήταν πέραν του αναμενόμενου. Δεν πειράζει τελικά που ήταν όντως πεθαμένος…
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    Ηλία, κοιτώ γύρω μου και βλέπω πια μονάχα πεθαμένους. Κι όσο νεώτεροι είναι τόσο περισσότερο νεκροί μου φαίνονται - σκελετοί κι απολιθώματα, με πλαστικά ψιμύθια. Ευτυχώς επιζούν κάτι υπεραιωνόβιοι. Καλή ώρα ο Μαρκήσιος και μερικά κουφάρια που τα βάλανε πασαλοδείκτες της Ιστορίας.
    Είναι να απορείς γιατί υπάρχουν μαιευτήρια, σε μια εποχή όπου γεννιούνται μόνο πτώματα.
    Τα σύγκαιρινά νεκροτομεία ονομάζονται 'εμπορικά κέντρα' κι οι Βερσαλίες του αιώνα ξεφυτρώνουν, λαμπροστολισμένες, στις χωματερές. Σύντομα, οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτου θα ισοδυναμούν με πιστοποιητικά γεννήσεως. Περιστολή της γραφειοκρατίας. Τα γραφεία τελετών θα γίνουν όλα ΚΕΠ.
    Ο Donatien αποσύρεται στο φέρετρο για siesta, όταν δίνει παράσταση για παρθεναγωγεία το Torture Garden.

    ΥΓ Το σημείο G ξεκλειδώνει μοναχά; Αν δεν το κλείσω γρήγορα, αυτή η πολυοργασμική νεάνιδα θα μου διαβρώσει τα πατώματα, με το squirting...Είναι λιμπιντικώς βουλιμική. Διδάχτηκε να χύνει σε επιδοτούμενα σεμινάρια του Marie Claire και έκτοτε το κάνει ακαταπαύστως.Της έχουν πει πως έτσι είναι ο μεταμοντερνισμός.
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2008
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    Δοκιμή για auto merge: Θέλω να δω ποιόν έπεμψε ο Μαυροβασίλης, να σοδομίζεται καθ' έξιν.

    Θαύμα:Δεν του άρεσε και τόκοψε!
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    αυτον που έπεμψε ουτε που θα το πηρε χαμπαρι.

    Δεν ειναι θαύμα. Οταν περασει κάποιος χρόνος τα θεωρει ανεξάρτητα ποστ. Τα συγχωνευει οταν γινονται απανωτά.

    ας κανω κι εγω το τεστ
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2008
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ώστε η μετάφραση έφταιγε...  
     
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    Tradutore, traditore...
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ψυχοπαθής ή όχι Dolmance, είσαι ο δαίμονας της λαγνείας. Κανένας παράδεισος. Όλα κόλαση. Θα πρέπει να μπούμε στον κόσμο των ψυχώσεων για να φτάσουμε σε μια πειστική αποκάλυψη που αφορά τον σαδισμό ενός λιμπερτίνου.
    Για να γίνει αυτό πρέπει να τον τεμαχίσουμε και να τον αναλύσουμε κομμάτι, κομμάτι. Υπάρχει λόγος? Δεν νομίζω, επειδή πιστεύω ότι ο καθένας έχει την δική του προσέγγιση στο BD/SM και που πολύ σωστά δεν υπάρχουν σε αυτό κανόνες και θέσφατα. Γι αυτό και το λατρεύουμε…Μας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας (των ηθών).
    Tα περιεχόμενο των βιβλίων του De Sade, είναι ωμό και ας με κάνoυν να αμφιβάλλω, μου εξάπτουν τη φαντασία.
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    (Αναθεωρημένο - συμπληρωμένο)...

    Ας απαντήσω προσωρινώς αναδημοσιεύοντας ένα μικρό κείμενο μου, στο νήμα 'Βαρέθηκα' - ή κάπως έτσι...:

    'Κύριοι, λυπούμαι αλλά δεν ξέρετε τί σας γίνεται, σε ζητήματα θανάτου.
    Σύμφωνα με όλες τις εξετάσεις, κάθε λογής, από αιματολογικές μέχρι μαγνητικές, είμαι εδώ και χρόνια πεθαμένος.
    Το περίεργο είναι ότι αποκτώ την ιδιότητα του τελεσιδίκως αποβιώσαντος κάθε φορά που υποβάλλομαι σε ιατρικές εξετάσεις.
    Ενδιαμέσως, είμαι κάπως λιγότερο νεκρός.
    Αντιλαμβάνεστε πόσα έξοδα έχω κάνει ως τώρα για τις τόσο συχνές κηδείες μου! Πόσα χαρτόσημα αγοράζω εβδομαδιαίως για τόσες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου μου, όσες είναι απαραίτητες για την καθημερινή επιβίωση μου.'

    Το ερώτημα, εντέλει, είναι: Θανατολαγνεία ή ακατάσχετη διάθεση, πικρόχολου και κυνικού έστω, σαρκασμού, σε μια εποχή (η 'μετανεωτερικότητα' του διανοητικά απανθρακωμένου καταναλωτή και της αιμοσταγούς επέλασης της 'αγοράς') που μοιάζει να είναι η πιό μαύρη και άραχλη, από καταβολής πολιτισμένου κόσμου (τις παρυφές των προϊστορικών χρόνων, άντε); Και μη μιλήσει κανείς για 'ιστορική πρόοδο', επειδή ανακαλύφθηκε εμβόλιο για τα καυλόσπυρα ή σου βάνουν άψε σβήσε ψεύτικο ποδάρι οι βιοτεχνολόγοι, γιατί τότε η ειρωνεία θα μετακενωθεί σε χλεύη και θα επιπέσει βαρύτατη στην επιπόλαιη κεφαλή του.
    Η αντίσταση στο αίτημα 'ασφάλειας' του στρατοπέδου συγκέντρωσης που φιλοξενεί τις ζωές των 'αυτοπραγματούμενων' ατόμων, στις νεοφιλελεύθερες κοινωνίες των αιγοπροβάτων, έχει εντελώς εκμηδενιστεί.
    Η αστυνομοκρατία είναι ζυμωμένη με το σώμα, τη συνείδηση, την αντιληπτική ικανότητα ακόμα και του 'ριζοσπαστικότερου' κενολόγου της μεταφασιστικής, κοινοτιστικής 'διαφορετικότητας'.
    Τουλάχιστον να μην απεμπολήσουμε κάθε δυνατότητα, οι ελίτ των ανυπάκουων, όσες επέζησαν, να καταρρακώνουμε με την περιφρόνηση το 'πάνδημο αίτημα ευταξίας'. Κι αν δεν είμαστε σε θέση να κραυγάσουμε 'φωτιά και τσεκούρι', στους εκπρόσωπους του 'νέου κόσμου των ταχυφαγείων και των lifestyles του επιδοτούμενου εξανδραποδισμού, των διαιτολόγων και των σεξολόγων, ας διαφυλάξουμε τη δυνατότητα να ψιθυρίσουμε: 'φωτιά στα μπατζάκια σας τσογλαναρέοι'.

    ΥΓ1. Αν ήμουν ο Μαρκήσιος, Έυα, θα σου απαντούσα απλώς: 'Η Κόλαση είναι ο μοναδικός Παράδεισος των ανθρώπων'. Αλλά, 'παραδεισένια' είναι, ως γνωστόν, η 'ακολασία'.

    ΥΓ2.Τέλος πάντων. Έυα, το ουσιώδες εκκρεμεί: πότε θα προβούμε σε φιλήδονους αλληλοτεμαχισμούς, τρυγόνα μου;
     
    Last edited: 20 Απριλίου 2008