Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάνει καλό σέξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος subwhat, στις 17 Ιανουαρίου 2017.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Και της δυστυχίας όπως θα έλεγε και ο Σιγμούνδος  

2. Brt

Brt #ολαπολυ

να σου πω. Σε αλλοτε άλλες φάσεις της ζωής μας, υπάρχουν άλλες ανάγκες και προσδοκίες. Υπάρχουν φάσεις πιο ανέμελες, η ακόμα ακόμα φάσεις εστιασμένες σε ένα στόχο, εκεί πραγματικά τα ζητούμενα από μια διεπαφή   ειναι διαφορετικά.

ο καλός εραστης εν προκειμένω, ακόμα κι αν ειναι ντουγανι, έχει μια αρετή, την οποία βεβαίως αξιοποιούμε κατάλληλα και προς όφελος και ευχαρίστηση ημων και υμων. Διαχείριση ανθρωπίνων πόρων κάνω και χωροχρόνου, μην νομίζεις   

Βεβαίως ακούω και την ονειρεμένη κατάσταση να ταιριάζουμε εκτός και εντός κρεβατιού (μπουντρουμιού, πατώματος, δάσους κλπ) αλλά, δεν θέλω πάντα την ονειρεμένη φάση. Και δεν είμαι μόνο εγώ, σιγά, μόνο από τον κύκλο μου έχω ακούσει άπειρες τέτοιες ιστορίες  

3. sapfw

sapfw out of order Contributor

Τι ωραία διατύπωση και πόσο συμφωνώ!  

4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Προσωπικά δεν θα έκανα σεξ με....ραδίκι. Όσο όμορφη κι αν είναι κάποια, προϋπόθεση για μένα είναι να μου κάνει "κλικ" σε επίπεδο συμπεριφοράς και αποδοχής/προσέγγισης.

Θέλετε το ότι τα χρόνια περνάνε, θέλετε το ότι κάποια πράγματα αλλάζουν στο πώς σκέφτομαι και λειτουργώ, δεν θα κάνω σεξ απλά για να κάνω. Θέλω όλο το "πακέτο" και κυρίως το παιχνίδι και το "πήδημα" να ξεκινήσουν από το μυαλό.

Αν κάποια κάνει καλό σεξ και μόνο αυτό, πιθανότατα δεν κάνει για μένα. Ούτε κι εγώ για εκείνη.

Όλα βέβαια είναι θέμα προτεραιοτήτων, αντίληψης και γούστου. Και είναι σεβαστά, όταν δεν προσβάλλουν και αφήνουν ικανοποιημένες και τις 2 πλευρές (ή όσες συμμετέχουν).

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σαν τη γνωστή αλογόμυγα, ζουζουνέλι;

6. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Ο Σμιγκολ μοα χαρα πσιδι ηταν, όσο ήταν Σμιγκολ.
    Μέχρι που η βερα τον έκανε Γκολουμ.

Κι η αδερφή του το ιδιο μια χαρα παιδι θατσνε.
    Οχι σαν τη Ζιζελ την ψωναρα που θελει ενα χιλιάρικο για να πιει καφέ και σε φοφαει και στις πνιχτες απ το μπρόκολο.

Βέβαια το τι θα της εκανε της αδερφης του Σμιγκολ η βερα, ουτε να το φανταστώ δεν τολμάω.

Last edited: 9 Δεκεμβρίου 2021
  7. lexy

lexy .ti.va.

Ακριβώς! Οίστρος!

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σωκρατισμός  

9. kinvara

kinvara Δική Του

Χαλάρωσε λίγο. Η βέρα σου δημιουργεί ακραίους φόβους  

10. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Εμ από κει βγήκε η λέξη φοβέρα.
    Ακόμα κι αν η βερα είναι faux, δημιουργεί τρόμο.

11. darkmoon_o

darkmoon_o Στα πόδια Του

Του τινάζει τα @ρχιδι@ στο ταβάνι με λίγα λόγια..

12. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

Υποκειμενικό μεν... εξαίρετο δε...