Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάνει καλό σέξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος subwhat, στις 17 Ιανουαρίου 2017.

1. aenaosss

aenaosss Regular Member

like!!!!!! "το μουνί είναι κουβάς να αδειάσεις" το άκουγα από φίλο μου και μουρχόταν να ξεράσω. υπάρχει και το αντίστοιχο στη γυναίκα , δυστυχώς και για τις δυο περιπτώσεις.

2. lotus

lotus Silence

κλικ.... μα πιο άβυσσος πιάνεις πυρήνα!!!

3. lotus

lotus Silence

Δεν θέλω να σε λυπήσω αλλά συμβαίνει πολύ συχνά - αμφοτερόπλευρα- να έχουν καταλήξει στο κρεβάτι (ασχέτου αποτελέσματος) κάποιοι επειδή τους έκανε κλικ η ελιά στο χειλάκι, το γόνατο, ο αντίχειρας, ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς !!!

4. lotus

lotus Silence

Και δυστυχώς και στις δυο περιπτώσεις δημιουργεί αυτή την αναγούλα στο στομάχι σε κάποιους... κάποιοι άλλοι πάλι μάλλον έχουν γερό στομάχι...

5. aenaosss

aenaosss Regular Member

ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε εμείς οι ....άλλοι-ες  

6. aenaosss

aenaosss Regular Member

άτομα για τα οποία τα μόνα συναισθήματα που σου δημιουργούν είναι θλίψη και οίκτος.

7. lotus

lotus Silence

Δεν μπορείς να κρίνεις κανέναν, είναι τόσοι πολλοί οι λόγοι που κάποιοι καταληκτικά κάνουν αυτό που κάνουν και τόσες πολλές οι εκάστοτε συνθήκες που είναι πάρα πολλά τα αποτελέσματα αν κάνεις την αριθμητική πράξη μεταξύ τους.
    Ο κάθε ένας από εμάς κάνει αυτό που κάνει και το βαφτίζει όπως θέλει για να είναι καλά με αυτό. Από κει και πέρα οτιδήποτε έχει συναίνεση στην κοινοπραξία μπαίνει τελεία. Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Το αν είναι σωστό αυτό για μένα ή για σένα ή για τον άλλον επίσης έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες που δεν είναι το κατάλληλο νήμα να το αναλύσουμε. Σέβεσαι το θέλω του άλλου που αν δεν είναι θέλω σου απλά απομακρύνεσαι γιατί δεν θα αλλάξεις εσύ τον κόσμο ούτε προς το "καλύτερο" ούτε προς το "χειρότερο" (έτσι όπως εσύ ορίζεις στο δικό σου μυαλό αυτούς τους δυο όρους)
    Σκέψου μόνο πόσοι από δω μέσα και μόνο μπορεί να αγαπούν έναν άνθρωπο αλλά να μην τον ποθούν πια για χ-ψ λόγους, ή να αγαπούν έναν άνθρωπο αλλά να ποθούν έναν άλλον γιατί τους έκανε κλικ για α-β λόγους αλλά τελικά να κάνουν σεξ με κάποιον τρίτο γιατί τους καλύπτει τα βίτσια τους.
    Τα πάθη αγαπητέ πάνε μπροστά σε πολύ μεγάλο ποσοστό πληθυσμού  

8. aenaosss

aenaosss Regular Member

Δεν γίνομαι κριτής κανενός. Την άποψή μου εκφράζω ελεύθερα . Απο κει και πέρα ο καθένας πορεύεται στη ζωή του με τον τρόπο που του αρέσει , αν του αρέσει να κάνει το α ή το β, δική του η απόφαση , δική του η ζωή δικό του το κορμί. Είναι όμως άλλο να σου συμβεί περιστασιακά κάτω από κάποιες συνθηκες αυτό (μπορεί να έχει συμβεί στον καθένα αυτό) κι άλλο να είναι τρόπος ζωής. Εκφράζω τι νιώθω, αν με εκφράζουν κι όχι πώς αντιμετωπίζω και τα άτομα αυτά.

9. tithon

tithon Contributor

10. lotus

lotus Silence

Ακόμα και ο τρόπος ζωής που έχει ο καθένας από κάπου πηγάζει, όσο και να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιον να αλλάξει τρόπο ζωής δεν πρόκειται να το κάνει παρά μόνο αν αποφασίσει ο ίδιος για κάποιο λόγο να το κάνει. Όσο κι αν δεν συμφωνείς ή σε λυπεί η δική του στάση ζωής στην ουσία δεν σε αφορά και παραβιάζεις και τα όρια του προσπαθώντας να τον "σώσεις" και τη δική σου ζαχαρένια χαλάς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις την άποψη σου κι αυτό και πάλι μόνο αν ο άλλος θέλει να την ακούσει. Αλλιώς ηχεί στα αυτιά του άλλου σαν την καταπιεστική μανούλα ΚΩΣΤΑΑΑΚΗΗΗΗΗ στάσου που πας? Δεν έφαγες 32 κουταλιές γιαούρτι και δεν έβαλες 54 πουλόβερ....
    Και όπως κι ο Κωστάκης όσο κι αν αγαπάει τη μανούλα στη δεδομένη στιγμή τη γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι γιατί δεν μπορεί και να τη στραγγαλίσει που του σπάει τα ούμπαλα.
    Έτσι ο κάθε αντίστοιχος Κωστάκης στο κάθε αντίστοιχο κήρυγμα ακόμα κι αν είναι δικός μας άνθρωπος και μας αγαπάει πολύ τη στιγμή που πάμε αυθαιρέτως να του σπάσουμε τα στεγανά του ενώ δεν είναι έτοιμος μας αντιμετωπίζει με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο... αποτέλεσμα? Μηδέν από του τέλους κακάριζε!!!

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη από τον κάθε Κωστάκη το παράδειγμα ήτο τυχαίο!!!

11. aenaosss

aenaosss Regular Member

Φυσικά για ό,τι κάνει κάποιος και η όλη του συμπεριφορά από κάπου πηγάζει. Δεν είπα ότι θα προσπαθήσω να γίνω "σωτήρας" κανενός. Το τί νιώθω για το άτομο αυτό είναι δικαίωμά μου όπως και του καθενός. Σε δεδομένη στιγμή , ενδεχομένως να πω , "αυτό εμένα δεν μ αρέσει , δικαίωμά σου να κάνεις ότι γουστάρεις", σαν άποψη. Γιατί να υποκριθώ; Απλά τέτοιες συμπεριφορές και τρόποι ζωής , προσωπικά πιστεύω, ότι κρύβουν μια απίστευτη δυστυχία και μοναξιά, γι αυτό μίλησα για θλίψη και οίκτο.

Last edited: 19 Ιανουαρίου 2017
  12. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

....ερμμ... συγνωμη.... μπορω να δωσω λιγακι μια αλλη ισως διασταση κ πιθανοτητα περαν απο λουκανικα, γουρουνια κ κουβαδες;

Γνωριζεις καποιον. Αρχιζετε κ μιλατε, σου φαινεται ενδιαφερον ατομο... Σου αρεσει κιολας αυτο που βλεπεις κ τα vibes που λαμβανεις. Βλεπεις οτι αυτο ειναι αμοιβαιο. Μπορει να πεταξει κανα - δυο ασχετα αλλα τα παραβλεπεις...
    Καταληγετε στο κρεβατι. Δεν εχει σημασια αν ηταν το πρωτο σας ραντεβου, το δευτερο ή το πεμπτο.
    Κανετε -ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ- σεξ. Υπαρχει χημεια βρε παιδι μου!

Μετεπειτα αρχιζεις να συνειδητοποιεις οτι ενω μεν θεωρησες οτι θα μπορουσε να υπαρχει καποιος κοινος κωδικας επικοινωνιας τελικως τζιφος.
    Καθε που πατε να συζητησετε σοβαρα καταληγετε να μαλωνετε/διαφωνειτε.
    Το ατιμο το σεξ ομως παραμενει κορυφαιο. Εκει οχι μονο υπάρχει επικοινωνια, αλλα κ κοινα φετιχ, χημεια, βιολογια, φυσικη   κ τελως παντων η επιστημη σηκωνει τα χερια (κ τα ποδια) ψηλα για τον ανεξηγητο, ερωτικό σας διακτινισμο.    

Με αυτον λοιπον τον ανθρωπο που μπορει να μη σας αρεσει ως συνολο γιατι με το "δε μου αρεσει" εκφραζετε την ασυμβατοτητα, μπορειτε σογουρα να πειτε οτι "κανετε καλο σεξ".

Εγω στην προκειμενη δλδ το "δε μου αρεσει" το βλεπω ως μια ελλειπη περιγραφη του "δε μου αρεσει ως συντροφος/ δεν ταιριαζουμε / δε θελω κατι αλλο μαζι του περα απο σεξ" κλπ κλπ.