Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάντε μήνυση στον απο πάνω σας!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 24 Μαρτίου 2008.

1. kali crow

kali crow Guest

μου πηρε τη μηνυση.....σε μηνυω γιαυτο:crying: 
    εγω το σκεφτομουν να το γραψω αυτο τωρα....  

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Κάντε μήνυση στον απο πάνω σας!

~

Mηνυω την Geisha γιατι ενω ειναι πραγματικη Geisha και υποτακτικη, θελει να μας αποδειξει το αντιθετο....και τελος Ιαπωνεζα μου..... δεν εχω ποτε κανεναν απο πανω μου...... παντα απο κατω μου εχω........(γραφω με το χρωμα που γραφεις ετσι για να παιδευσω και τα δικα σου ματια οπως εσυ παιδευεις τα δικα μου οταν σε διαβαζω.....)

Μηνυω για δευτερη φορα την Geisha γιατι ειναι αδιακριτη......

Υ.Γ.Και τελος μηνυω τον νηματοθετη γιατι με το θεμα του, ολοι/ες οι εμπλεκομενοι στο θεμα κανουν ο ενας στον αλλον καμακι......

Last edited: 1 Απριλίου 2008
  3. Guest05

Guest05 Guest

Αγωγές παίζουν;

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Κάντε μήνυση στον απο πάνω σας!

@thanasis. Και το χρωμα της γραμματοσειρας της θηλυκο ειναι...... απο κει και περα βαλε την φαντασια σου να οργιασει..... για το ποσο θηλυκο ειναι η γκεισα........φυσικα την μηνυω και γι' αυτο δηλαδη οτι ειναι πολυ θηλυκο..........

Last edited: 28 Μαρτίου 2008
  5. thanasis

thanasis Contributor

Re: Απάντηση: Re: Κάντε μήνυση στον απο πάνω σας!

Μηνύω, λοιπόν, τον MasterPerris, διότι, πάνω που είχε αρχίσει να ηρεμεί η ρημάδα η φαντασία μου, την "αφύπνισε"!  

6. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Απάντηση: Κάντε μήνυση στον απο πάνω σας!

thanasis ενω διατηρεις αταραχος υπογραφη με τις ρησεις του Μεγα Ποδολαγνου καταφερνει ο MasterPerris για να σου "αφυπνισει" τη φαντασια;
    Σε μηνυω λοιπον για την... ορθογραφια

7. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

και γω τον fanshaw διοτι ώρα που ειναι μου άνοιξε την όρεξη !!!

και οι μπριζολιτσες καλές ειναι που θα κανω σε λίγο!!!

8. kali crow

kali crow Guest

σας μηνυω ολους γιατι ετσι μου αρεσει.... 

9. latexduck

latexduck Contributor

Το θέμα λέει στον ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ! Δηλαδή σε αυτόν που γράφει πάνω από το δικό σας post!
    Συνεχίζω και ελπίζω να έγινε κατανοητό.
    Μηνύω την kali crow γιατί έχει καλύτερα χείλη από εμένα.

10. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Αρα στην Καλι!
    Της κανω μηνυση γιατι δεν μενει -με την εννοια του κατοικει-, πιο κοντα μου!

11. thanasis

thanasis Contributor

Κι εγώ μηνύω τη Μιρέλλα, για την δυνάμει ρήξη μασητήρων από τα γέλια που μου προκαλούν οι θεϊκές της ατάκες!  

12. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Κι εγω τον Thanasis (μισο λεπτο κομπλαρε η κοπιτσα του σουτιεν), συνεχιζω διοτι...........χμ.........το ξεχασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!