Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάνω ότι κάνεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος bumblebee, στις 3 Σεπτεμβρίου 2015.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Οχι.  

Θελετε προσωπο, κωλο ή ολοσωμη; απλη ή καλλιτεχικη; γυμνη ή ημιγυμνη; εγχρωμη ή ασπρομαυρη; προφιλ ή α(ε)νφας; σελφιή απο φωτογραφο;

2. thanasis

thanasis Contributor

Την φωτο του κωλου δεν την επισυναπτεις. Την ε-πισιναπτεις.

Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2015
  3. Elune

Elune Priceless

Κοιτάχτε, επειδή έχουμε ήδη πολλές αιτήσεις, καλό θα ήταν να στείλετε από όλες προκειμένου να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση.

Αν και σας ξαναλέω ότι αιτήσεις είναι πολλές και οι θέσεις λιγοστές.

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Θα το ρισκαρω και το σκεφτω τωρα που παω να ριξω εναν υπνακο

5. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Το Υ φαντάζομαι ότι είναι το αρχικό του ονόματος της [Υακίνθη, Υπακοή (   ), Υπαπαντή, Υπατία], γιατί δε θα μπορούσα να φανταστώ κάτι άλλο από Υ που θα μπορούσε να τη χαρακτηρίζει  

6. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Υλένη... απο το χωριο

7. Nickname

Την ήξερες και 'συ;

8. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αν και περασαν τοσα χρονια αξεχαστη!

9. bumblebee

bumblebee Contributor

Υπάρχουν υποτακτικά που η αναμέτρηση, αμφισβήτηση είναι στο αιμα τους. Είτε σποραδικά εμφανιζόμενη ως συνέπεια γεγονότων, είτε ως μόνιμο χαρακτηριστικό που χρειάζεται με την τέχνη σου να το καταπνιγεις.

Ενίοτε τη βρίσκω διασκεδαστική, άλλες φορές την καμαρώνω γιατί μπορώ να τη χρησιμοποιήσω προς όφελος μου.  

Κάποιες φορές λειτουργεί και ερεθιστικά.
    Όταν είμαι ξεκουραστος  

Υγ. Η ασκηση ξερης δύναμης φορά περισσότερο το σεξοκυριαρχικο κομμάτι. Για το σχετιζεσθαι σε βαθος χρόνου ενίοτε πρέπει να ειναι κανείς πιο ευρηματικος ως προς την επιβολή , ειδικά αν το Υ ειναι πολλαπλά επιτυχημένος - ευφυης η έστω αντικειμενικα ατρομητος καμικαζι άνθρωπος 

Last edited: 16 Οκτωβρίου 2021
  10. Nickname

Καταλαβαίνω τη λες αλλά επιμένω ότι δεν είναι Υ. Αν θέλεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο γράμμα, θα ταίριαζε περισσότερο.
    Για να δούμε.. το Φ δεν είναι λατινικό, επόμενο το Χ.
    Ε, ένα τέτοιο,..εχμμμ.. Υ... το δίνεις ένα Χ να πάει στο διαλο  

11. Error

Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

Ισως στην αρχη της σχεσης, στην γνωριμια, η υ οντως να ειναι αντιδραστικη και ανταγωνιστικη ως προς τον κ για πολλους λογους, αλλα μετα δεν πρεπει να εχει σεβασμο; Οχι γτ ετσι πρεπει αλλα γτ θα νιωσει την απογοητευση του.

Απο την αλλη ο κ το δεχεται; Δλδ ενταξει αυτα ηταν σκηνικα με πλακα, αλλα μια τετοια συμπεριφορα αφου γινεται σε καποιες αστειες στιγμες μπορει για παραδειγμα να γινει και μπροστα στον κοσμο ή σε κατι σοβαρο.

Στην «ιδανικη» σχεση ο κ δεν θα πρεπει να εχει κερδισει τον θαυμασμο και τον σεβασμο της υ; Για παραδειγμα με οσους ενιωσα ετσι, και οχι στο ερωτικο κομματι που ειναι ακομα πιο εντονα τα συναισθηματα, δεν ηθελα να μιλησω ετσι για να μην τον στεναχωρησω για εμενα, για να ειναι ικανοποιημενος αποεμενα, το περιμενει..

Αλλα οκ ναι, στην τελικη δεν υπαρχουν γενικα ιδανικα αλλα μονο προσωπικα. Οποτε θα ειναι λογικα υ αφου εχετε τετοια σχεση (σε τι βαθος ειναι ομως αυτη σχεση;!) αλλα για επιλεκτικους κ.

12. bumblebee

bumblebee Contributor

Παρακαλώ μη θεωρήσεις αλαζονική την απάντηση μου. Θα ήθελα λεπτομερώς να σου αναπτύξω την εμπειρία μου, για όσα υποστηρίζεις, αλλά τώρα εχω άλλη δουλεια, εχω να γαμησω 

Πείτε τα με το @Nickname  .