Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 25 Ιουλίου 2010.

  1. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Ε, ας μην υπερβάλλουμε κιόλας. Αν είναι θέμα μεγέθους, είμαι απλά κακός, όχι ΠΟΛΥ κακός. 

    Μπα, το πέος πολλοί εφθόνησαν, το μικρό πέος ουδείς!

    Αλλά αφού μου δίνεις το ελεύθερο ας τρέμουν οι ανταγωνισταί τα ιοβόλα βέλη μου...  
     
  2. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Χμμ. Θα περιγράψω μια λίγα λόγια μια ιστορία που διαδραματίστηκε στο φόρουμ (να θυμηθούν οι παλιοί-ες και να μάθουν οι νέοι-ες) και ας βγάλει ο κάθε αναγνώστης τα συμπεράσματα του για την ορθότητα σε αυτό που προτείνεις. Φυσικά για να μην αναφερθώ σε παρόμοια ιστορία άλλου μέλους θα διηγηθώ γεγονός που αναφερόταν σε μένα.

    Πρέπει κάποια στιγμή να πάψει να ισχύει η πρακτική της μόνο φιλοσοφίας και της μόνο υπερανάλυσης από τη μια και της παπαρολογίας και σαχλαρολαγνείας από την άλλη (πολλοί-ες κινούνται κυρίως είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο στο φόρουμ) και να γίνεται λόγος ΚΑΙ για τη ταμπακιέρα.

    Στην ιστορία λοιπόν:

    Πρίν 2,5 - 3 χρόνια η SM Lady (μάλλον δεν θυμάμαι καλά τον nick της) είχε ανοίξει ένα θέμα με τίτλο "ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" ή κάτι παρόμοιο και έγραφε ΞΕΚΑΘΑΡΑ, όχι φωτογραφικά, ούτε "φωτογραφικά", ότι:

    Καταγγέλω τον Seduction στην κοινότητα (?) του φόρουμ, ότι σε μια κοινή παρεΐστικη συνεύρεση μας (!), ανέφερε μια ταβέρνα σε ένα χωριό κάπου στα Τρίκαλα ή στη Λάρισα (!) και ότι έδειρα μια σερβιτόρα (!) επειδή δεν με σέρβιρε ή δεν μου μίλησε καλά (!) και ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία και μάρτυρες και λοιπές σαχλαμάρες, τις οποίες θα έδινε σε pm σε κάθε ενδιαφερόμενο-η κλπ. κλπ

    ΔΛΔ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.

    Την κοπέλα (SM Lady) όχι απλά δεν της είχα μιλήσει ποτέ, ούτε με pm, αλλά ούτε είχαμε ποστάρει καν σε ίδιο νήμα. Στη πραγματικότητα αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη της!

    Χαμογέλασα (όπως χαμογέλασαν και όσοι με γνώριζαν προσωπικά) και πόσταρα απλά μια πρόταση του στυλ "Kοπέλα μου κοιμάσαι και ονειρεύεσαι..." και απλά την πραγματικότητα, ότι ούτε καν την γνωρίζω.

    Ούτε ξαναασχολήθηκα με το νήμα της που στη συνέχεια πήρε φωτιά.

    Αρκετοί παρατρεχάμενοι της μπήκαν και έγραψαν: Eχει δίκαιο (!) η Κυρία, ήμουν και εγώ εκεί και το είδα κλπ κλπ κλπ

    ΔΛΔ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ

    Αρα; Με τη λογική του "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά..., έδώ έχουμε επώνυμη καταγγελία και μάλιστα από παλιό και γνωστό μέλος..., έχουν καταθέσει και μάρτυρες(!)" κλπ κλπ κλπ, στη πυρά ο Seduction. Ηταν πολλοί-ες τότε που την είχαν πιστέψει. Μερικοί-ες είχαν γράψει και τις γνωστές μπούρδες, Αίσχος, Ντροπή, Απεταξάμην τον Σατανά...

    Τα περαστικά μου σε όσους άγονται και φέρονται έτσι από ότι διαβάζουν, χωρίς να σκέφτονται βαθύτερα. Και ειδικά χωρίς να σκέφτονται ότι βρίσκονται σε ένα φόρουμ, δλδ σε ένα χώρο που ο καθ' ένας και η καθε μία μπορεί να γράψει το οτιδήποτε! και μάλιστα να το παρουσιάσει με τρόπο που να φαίνεται αληθινό!

    Μετά από 3 ή 4 μήνες (!) μπορεί και περισσότερο, ανοίγει η ίδια, νέο νήμα με τίτλο "ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ" ή κάτι παρόμοιο, γράφοντας:

    Oλα όσα είχα γράψει για τον Seduction, ήταν ψέματα, ποτέ δεν έγινε αυτό που περιέγραψα ή κάτι παρόμοιο, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο κλπ κλπ κλπ

    ΟΥΠΣ!

    Μου έστειλε τη συγνώμη της με pm, με πήρε τηλ και μου ζήτησε συγνώμη, κάποια στιγμή γνωριστήκαμε από κοντά (στην 1η erotica) και μου ζήτησε πάλι συγνώμη από κοντά και το "θέμα" έληξε εκεί. Δεν την έχω συναντήσει ξανά από τότε.

    Και σε ρωτάω tender αλλά και τα υπόλοιπα μέλη που συμμετέχουν στο νήμα ή το έχουν διαβάσει:

    Τι θα συνέβαινε και τι θα είχε μείνει σε αρκετούς-ες έως πολλούς-ες, αν δεν είχε γράψει το 2ο νήμα περιγράφοντας την αλήθεια;

    Επιμένεις λοιπόν στην ορθότητα του: "να διαδίδεται και μάλιστα σύντομα μια κακή είδηση κακομεταχείρισης προς άτομο του χώρου επιβάλλεται!"

    Eνα ακόμα υποθετικό παράδειγμα που έγραψε ο Sadal (επίσης παλιό μέλος του φόρουμ) και που περιγράφει μια πραγματικότητα. Ας σταθούν λίγο εκτενέστερα σε όσα υπογραμμίσω

    "Δεν είμαστε δικαστήριο.
    Έχουν δει πολλά τα μάτια μου
    Αρκεί να πεις πως ο τάδε είναι "αλήτης" επειδή μπορεί να μην εξελίχθηκε ακριβώς όπως το ήθελες. Έτσι ο άλλος μπαίνει σε θέση άμυνας, να προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας.

    Σκέψου το σκηνικό. Έρχεται η Α σπίτι μου. Παίρνω ένα flogger και την χτυπώ στην πλάτη. Την επόμενη ημέρα στραβώνει μαζί μου και βγαίνει στο forum και λέει "Πήγα σπίτι του και με έσπασε στο ξύλο."
    Η δική μου θέση ποια είναι; Σίγουρα όχι να κάτσω να απολογηθώ δημοσίως, σαν να αποδέχομαι τις κατηγορίες. Η λάσπη όμως έχει μείνει
    ."

    Ας αναρωτηθεί λοιπόν όποιος και όποια θέλει τα παράπανω και αν του/της πουν κάτι, ας τα προσθέσει στο τρόπο σκέψης του/της όσο αφορά το φόρουμ.

    Αν μια "επώνυμη" καταγγελία, αποδεικνύεται (θα μπορούσε να μην είχε υπάρξει και να είχε μείνει μόνο η λάσπη) ανυπόστατη, σαθρή και τελικά απολύτως ψεύτικη, πόσο συνετό είναι να στέκεται κανείς (και μάλιστα να επηρεάζεται από αυτά!) σε κουτσομπολιά;

    Aστεία πράγματα...
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Όσο αμφισβητώ το πρώτο νήμα, άλλο τόσο αμφισβητώ και το δεύτερο. Θα ήταν δε - για μένα που δεν με αφορούσε το θέμα - αστειότατο να δέχομαι το ένα νήμα μετά χαράς και το άλλο να το απορρίπτω μετά βδελυγμίας, γιατί και τα δύο διέπονταν από την ίδια λογική και την ίδια αισθητική του δράματος κατά το δοκούν και για λόγους τελείως άσχετους από τα περιστατικά. Άποψη είχα από δικά μου στοιχεία και για τους δύο εμπλεκόμενους και ειλικρινά, δεν έδινα μία για όλην εκείνη τη φασαρία που είχε σηκωθεί, που τη θεωρούσα εξίσου κακόγουστη με έναν κεσέ τζατζίκι που λοξοδρόμησε παράξενα και που φαίνεται ότι ήταν το πιο συναρπαστικό πράγμα που είχαν αντικρύσει κάποιοι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή!

    Είχα καταφέρει να μην το πω ως τώρα γιατί δεν ήταν το θέμα του νήματος, όχι ακριβώς.

    Λοιπόν, αυτό που είχα παραλείψει να πω είναι ότι κίνδυνος μέγας για τον οποιονδήποτε στον χώρο, δεν είναι το μαχαίρι που θα βγάλει κάποιος - έλεος δηλαδή, να βγει το υπέροχο και ευγενές blood play στην παρανομία, έτσι χωρίς λόγο   - κίνδυνος μέγας είναι να τρωθούν η αισθητική και ναι! τα συναισθήματα του καθενός, είτε είναι Κυρίαρχος είτε είναι υποτακτικός.

    Αυτό που προτείνω είναι ότι έπρεπε να είχε διαδοθεί το θέμα τότε που έγινε και όχι τέσσερα περίπου χρόνια μετά, γιατί έτσι δείχνει τελείως άλλα πράγματα από έγνοια για τον χώρο. Αν είχε γίνει στην ώρα της η καταγγελία δεν θα έμπαινε θέμα κανένα για το αν κατηγορείτο το σωστό πρόσωπο!

    Ακόμα προτείνω να αξιολογεί κανείς αυτό που ακούγεται ανάλογα με το ποιός το λέει. Δεν είναι τόσο δύσκολο.

    Νομίζω επίσης ότι μπορεί ανετότατα να ζήσει και να ευτυχήσει κανείς μετά από άδειασμα από την Lady, καλά να περνάει όπου και αν βρίσκεται ό,τι και να κάνει. Προσωπική πείρα επί του θέματος  

    Σημειώνω ότι σε αυτό το νήμα δεν τοποθετήθηκα έχοντας στο νου μου εκείνο το περιστατικό, το οποίο μου φαίνεται όλως διόλου αδιάφορο και ότι συνεχίζει να εκκρεμεί μια απάντησή μου, αλλά αυτό μου φάνηκε ότι ήθελε άμεση ανταπόκριση  
     
    Last edited by a moderator: 29 Ιουλίου 2010
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δεν ξέρω αν έστω και τα μισά απ' όσα λέγονται είναι αληθή, ούτε βέβαια μ' αφορά. Απορώ, όμως, η έννοια της ευθιξίας έχει πάει περίπατο; Υποθέτω πως αν λέγονταν τέτοια σημεία και τέρατα για το άτομό μου, θα είχα προ πολλού αποσυρθεί. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί δε θα άντεχα να βλέπω την υπόληψή μου ως άτομο να σπιλώνεται.
     
  5. Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Κίνδυνοι υπάρχουν, βιαστικές επιλογές γίνονται. Τρώμε τα μούτρα μας και μαθαίνουμε. Όμως, ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και ας κάνουμε επιλογές που δεν μας υποτιμούν.
     
  6. Arina

    Arina Regular Member

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Θα συμφωνίσω μαζί σου sorisso....Ποιός απο εμάς μπορεί να πει οτι δεν έχει φάει τα μούτρα του(λίγο ή πολύ) έχοντας ένα ξεκίνημα σε ένα νέο τομέα της ζωής του.Κανείς δεν είναι εκ γενετής φωτεινός παντογνώστης.Εξάλλου απο τα λάθη μας μαθαίνουμε. 

    Απο εκεί και πέρα το μέγεθος της σοφίας της προσωπικότητας του καθένα θα τον/την βοηθήσει να αναγνωρίσει το λάθος του/της (πρώτα στον εαυτό του/της) και στην πορεία να προσπαθήσει να μην πέσει στα ίδια λάθη.
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Οι ερωτικοί χώροι του Ίντερνετ προσελκύουν χιλιάδες ανθρώπους, καλού ή κακού χαρακτήρα.

    Έτσι και στα bdsm sites ευδοκιμούν πολλών ειδών "φρούτα"... Ένα από αυτά είναι και οι απατεώνες, οι οποίοι/ες εκμεταλλεύονται οικονομικά τα θύματα που πέφτουν στα νύχια τους.

    Αυτοί/ές μπαίνουν σ΄ αυτούς τους χώρους και παίζουν τον ρόλο τους σαν σε θεατρική παράσταση. Λένε και κάνουν σε όλες/ους τα ίδια (έχουν μάθει τον ρόλο τους...) μέχρι να τα τσεπώσουν από το θύμα τους, μετά την κάνουν με ελαφρά και ψάχνουν να βρουν το επόμενο θύμα.

    Είμαι της άποψης ότι αυτά τα "φρούτα" είναι σάπια και γλοιώδη και πρέπει να φεύγουν το συντομότερο από τα σχετικά sites γιατί η σαπίλα που μυρίζουν είναι ανυπόφορη!
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2010
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Τo ίδιο λέμε tender. Αυτό υποστηρίζω και εγώ. Οι "καταγγελίες", το να "φωτογραφίζονται μέλη", τα διάφορα κουτσομπολιά και οι λοιπές κατινιές που δεν λείπουν από κανένα φόρουμ, επηρεάζουν είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλον, μόνο τους αδαείς και όσους τρέφονται από παρόμοιες και ανάλογες πρακτικές.

    Είναι η άποψη σου και είναι σεβαστή. Η γνώμη μου είναι πως αλίμονο, αν σε κάνουν να αποσυρθείς από ένα χώρο και πολύ περισσότερο αν σπιλώνεται η υπόληψη σου (!), επειδή κάποια nick στα χιλιάδες που υπάρχουν, έγραψαν το παραμυθάκι τους ή εξέφρασαν την φαντασιοπληξία τους ή τη δική τους "αντίληψη" επί των πραγμάτων αν προτιμάς. Σε φόρουμ βρισκόμαστε. Αλλοι-ες το έχουν σαν σπίτι τους (!), άλλοι-ες το ονομάζουν ως "secret society" (!), άλλοι-ε το βλέπουν ως τόπο να βρουν σύζυγο, άλλοι-ες ως τη συντροφιά τους, άλλοι-ες ως το τόπο για να το παίξουν σπουδαίοι-ες και να αποκτήσουν υπόσταση,... και άλλοι-ες απλά ως ένα φόρουμ. Το κάθε μέλος κινείται ανάλογα με το πως το βλέπει.

    Οπως και να το βλέπει ο καθένας και η καθε μία, παραμένει ένας ιδιαίτερος διαδικτυακός τόπος ο οποίος εγκυμονεί κάποιους πιθανούς κινδύνους σε όσους-ες δεν ξέρουν πως να κινηθούν. Αυτό ακριβώς πραγματεύεται το νήμα.

    Συμφωνώ

    Είναι ένα γεγονός που υπάρχει και στο διαδίκτυο και στη ζωή Perri. Aπό εκεί και πέρα το να το επικαλούνται κάποιοι-ες για κάποιους-ες και να το παρουσιάζουν ως δεδομένο λες και ήταν παρόν στα δικαστήρια που έγιναν και κρατούν στα χέρια τους την αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση, το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι ως αστείο.

    Εν κατακλείδι, οι κατινιές (παντός είδους) είναι για τις γυναικούλες και για τα αντράκια. Τα αρσενικά λύνουν τα όποια προβλήματα τους κατ' ιδίαν και τα θηλυκά προχωράνε σοφότερα.
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α


    Seduction, συμφωνώ με το πρώτο σκέλος της απάντησης σου στο δέυτερο όμως έχω μια ένσταση.
    Δεν θα έπρεπε το μέλος που του συνάπτουν όχι ένα μέλος, αλλά πολλά μέλη ότι τους έχει πάρει λεφτά με τον χ ψ τρόπο και δεν τα επιστρέφει να βγεί και να το διαψεύσει; Και αν το χ μέλος που καταγγέλει λέει ψέματα τότε υπάρχει και η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Στους ερωτικούς χώρους δεν με αφορά αν ένα μέλος είναι καλή/ος ως προς τον σεξουαλικό τομέα σκλάβα/ος μίστρες, μάστερ ή αν είναι σοφτ ή ακραίος/α, ο καθένας μας ας βρεί αυτήν/ον που ψάχνει.

    Όμως, το να υπάρχουν μέλη που τρώνε λεφτά από άλλα μέλη αυτό δεν το δέχομαι γιατί είναι ποινικό αδίκημα. Και αν έχει καταγγελθεί από άλλα μέλη και δεν έχει διαψευθεί από το Χ καταγγελόμενο μέλος τότε γινόμαστε όλοι συνένοχοι στο αδίκημα που ονομάζεται δόλος με πρόθεση οικονομικό όφελος αν το μέλος παραμένει μέσα στο φόρουμ και συνεχίζει ανενόχλητο το έργο του.

    Δεν μιλάω προσωπικά για κανένα μέλος, μιλάω γενικά για τους κινδύνους που αναφέρεις στο νήμα σου και για μένα αυτός ο κίνδυνος δεν αφορά μόνο κάποια μέλη που θα μπλέξουν στα δίκτυα τέτοιων απατεώνων αλλά αφορά και όλο το φόρουμ και τα μέλη του γιατί γίνονται συνένοχοι αν συγκαλύπτουν τέτοια μέλη.
    Την καλησπέρα μου.
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2010
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Διαφωνώ. Κατά την άποψή μου, το νήμα πραγματεύεται το Χούτσπα.

    "Χούτσπα: ανεπεξέργαστο θράσος και ωμή ξετσιπωσιά. Χούτσπα: ο καλύτερος ορισμός είναι η περίφημη ιστορία του αγοριού που σκότωσε τους γονείς του κι έπειτα ζήτησε την επιείκια του δικαστηρίου με τη δικαιολογία πως ήταν ορφανό".

    Irvin D. Yalom, Η Θεραπεία του Σοπενάουερ
     
  11. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Μιλάμε για άντρα Master (μάλλον ζιγκολό) ή για κάποια wannabe proDomme; Μου φαίνεται αδιανόητο Άντρας να καταδέχεται να ζητάει χρήματα από γυναίκα για τον οποιοδήποτε λόγο και μάλιστα κατ' εξακολούθηση ή έστω ένα μεγάλο ποσό, μία φορά. Άντρες φίλους, συγγενείς δεν έχει; Τράπεζες, κάρτες δεν υπάρχουν; Δεν είναι κάπως και ειδικά για έναν που θέλει να φέρει τον τίτλο του Master, να εκτίθεται έτσι απέναντι σε μία γυναίκα της οποίας απαιτεί το σεβασμό υποτίθεται; Και καλά αυτός, πες είναι αλήτης και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί. Η άλλη γιατί να τα δώσει; Τόση απελπισία πια; Ή και καλά το εκλαμβάνει ως μέρος της εκπαίδευσής της;
    Ούτε στον αδερφό μου που λέει ο λόγος, δεν θα 'δινα δανεικά χωρίς κάποια έγγραφη απόδειξη. Πόσο μάλλον σε ερωτικό σύντροφο.

    p.s. Δεν μιλάω για Άντρες σε ζευγάρια που είναι παντρεμένα ή σαν, έτσι κι αλλιώς το θέμα δεν πραγματεύεται αυτά.
     
  12. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Βασικά το θέμα του παρόντος θρέντ είναι πως να αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους (με μερικά μέλη όπως πάντα να βγαίνουν εκτός θέματος και να... λένε τα πράγματα με τ' όνομά τους).
    Απ' την πορεία του νήματος εγώ κατάλαβα ότι οι "ενδεχόμενοι κίνδυνοι" είναι βασικά παλιές ιστορίες οι οποίες σέρνονται σαν ξυνισμένες πατάτες επειδή "τίποτα δεν αποδείχθηκε" και ούτε και θα ξεκαθαρισθούν ποτέ διότι "δεν εννοούσα συγκεκριμένα κάποιον Μήτσο, 1.70 που μένει στο Παγκράτι και οδηγεί ένα σκόντα, γενικά μιλούσα για τους μήτσους 1.70 που μένουν Παγκράτι και οδηγούν σκόντα".
    Με δύο τρόπους μπορεί να είναι χρήσιμο ένα τέτοιο θρέντ. Ή με συγκεκριμένα τίπς τύπου "ραντεβού σε μέρος με κόσμο και βάλε τη φίλη σου να σε πάρει μία ωρα μετά και να της πείς συνθηματικά ότι όλα οκ", ή "πρόσεχε τον τάδε, ακούγονται πολλά"-αλλά ανοιχτά ώστε να μπορεί να υπάρχει αντίλογος. Τι από τα δύο νομίζετε ότι έχει την παραμικρή πιθανότητα να είναι πραγματικά χρήσιμο;