Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 25 Ιουλίου 2010.

1. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

@tender lilly
    ευχομαι να περασεις καλα. Διαφωνουμε αλλα σεβομαι την αποψη σου. Δεν ειχα διαβασει το σχολιο σου που σβηστηκε. Το ειδα μονο σαν quote και μου θυμησε ενα παλιοτερο. Λαθος μου να μην τσεκαρω.

Δεν θυμαμαι που και ποτε εβρισα αλλες υποτακτικες και τις χαρακτηρισα ως βληματα. Εκτος και αν δεν αναφερεσαι σε μενα στο ποστ που προσπαθησες να σβησεις. Ολο το ποστ σου οπως το διαβασα και οσο διαβασα, με φωτογραφιζε, φυσικα με υπερβολη και ανακριβειες. Εμενα τελικα εννοουσες σαν την υποτακτικη που γυρνουσε, ξαμολημενη και γαυγιζε για 500 ποστ;

Last edited by a moderator: 31 Ιουλίου 2010
  2. danos

danos Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

dora, sw και υπολοιποι, οταν κλεινουμε ενα θεμα, γι αυτο το κλεινουμε, για να μην συνεχιστει, κατανταει πολυ κουραστικο, δεν θελουμε τετοιες διαμαχες εδω και αν καποιος εχει το οποιοδηποτε προβλημα με αλλο μελος, ας το λυσουν πριβε η αλλου, ας τον κανουν ignore. τελος με αυτο το θεμα, και ουτε ανοιγουμε αλλο θεμα συνεχεια αυτουνου που κλειδωθηκε

4. gaby

gaby Guest

@Nesaea,

δεν έχω ιδέα αγαπητή. Τμήμα πόστ μου που διέγραψα και μετά εμφανίστηκε με copy - paste μπορεί κάλλιστα να μην είναι αυθεντικό όπως γράφτηκε και συνεπώς δεν αναλαμβάνω ευθύνη.

Πάντως, εσύ δεν είχες γράψει για τις "ευτυχεσμένες σκλάβες" και για αυτές που ενώ περνάνε χάλια δηλώνουν πανευτυχείς; Κάνω λάθος;

5. undertraining

undertraining Regular Member

Απάντηση: re: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Υπηρξε βεβαια μια φορα στην αρχη, οπου δεχτηκα καποιον εκβιασμο απο εναν τυπο, ο οποιος στην επιθυμια του να ικανοποιησω τις ορεξεις του, με απειλουσε πως θα με διασυρει στο εργασιακο και κοινωνικο μου περιβαλλον.
    Οντας μικρη και απειρη οφειλω να ομολογησω πως τρομοκρατηθηκα πολυ.
    Ευτυχως τυχαινει να εχω φιλους στο χωρο, και ειδικα εναν φιλο που με εχει βοηθησει και σταθει διπλα μου απο το ξεκινημα μου σχεδον, ο οποιος τακτοποιησε το θεμα και τον ευχαριστω... το ξερει 

Ως νεοεισερχόμενος στο χώρο και αναζητώντας τη δική μου θέση σε αυτόν θα έλεγα ότι αυτό είναι που με τρομάζει περισσότερο!! Ο ρόλος του υποτακτικού είναι ένας ρόλος (αν είναι δοκιμος ο όρος "ρόλος") που ενώ εδώ αντιμετωπίζεται με απόλυτο σεβασμό στην κοινωνία δεν είναι κάτι που γίνεται αποδεκτό. Το γεγονός αυτό λοιπόν καθιστά τον υποτακτικό ευκολα εκβιάσιμο, στοιχείο που δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το BDSM. To να με εξαναγκάσει κάποιος ή κάποια (ή και κάποιοι χεχε!!) να δεχθώ τις ερωτικές ή και όχι επιθυμίες του/της ακόμα και αν δε μου αρέσουν στην περίπτωση που έχω συφωνήσει να συμμετέχω σε ένα session bdsm είναι κάτι που ως υποτακτικός το βρίσκω πολύ ερεθιστικό και ερωτικό. Το να με βγάλει όμως μία φωτογραφία πχ. χωρίς να το ξέρω και να με πάρει τηλέφωνο την επόμενη μέρα να με εκβιάσει ότι θα τη στείλει στη δουλειά μου, θα τη δείξει στην οικογενειά μου ή θα τη δημοσιεύσει στο διαδίκτυο είναι κάτι που είναι εκτός του παιχνιδιού και δεν έχει καμία σχέση με το bdsm, όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι.
    Κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν ότι στην περίπτωση ενός πραγματικού 100% slave ο εξεφτελισμός του και ο διασυρμός του είναι ανάμεσα στις υποχρεώσεις του απέναντι στον αφέντη/αφέντρα. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ Ή ΤΟΥ SLAVE ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ Ή Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ Η ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ.
    Εγώ ως υποτακτικός δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου μία τέτοια επιθυμία!!!!

Αισθάνομαι πολύ αδύνατος απέναντι σε μία τέτοια περίπτωση και είναι ένα εμπόδιο πολύ δυσκολο να ξεπεραστεί από εμένα και να προχωρήσω πιο άνετα σε μία πρώτη σχέση bdsm. Ησουν πολύ τυχερή που είχες ένα φίλο από το χώρο που σε βοήθησε αλλά πιστεύω ότι πολλοι νεοεισερχόμενοι στο χώρο δεν έχουν ακόμα τις επαφές αυτές που μπορούν να τους βοηθήσουν. Γι' αυτό λοιπόν και η γνώμη μου είναι ότι κανέις καινούριος δεν μπορεί να προχωρήσει αν πρώτα δεν γνωριστεί φιλικά με κάποιους από το χώρο που σε περίπτωση που χρειαστεί να μπορούν να βοηθήσουν. Και για αυτό πιστεύω ότι είναι καλό να γίνονται συναντήσεις απλής γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων και συμβουλών μεταξύ των μελών του forum και ιδιαίτερα μεταξύ έμπειρων και νέων αλλά "ελπιδοφόρων"   μελών!!!!

Σε άλλο θέμα τώρα που αναφέρθηκε:
    ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.
    Στο BDSM υπάρχουν και επικύνδινα session τα οποία μπορούν με λάθος κινήσεις να προκαλλέσουν επώδυνους τραυματισμούς και δυστυχήματα επικύνδυνα για τους υποτακτικούς - slaves. Επίσης το σώμα που έχει ο κάθε υποτακτικός δε σημαίνει ότι μπορεί να κάνει εξ' αρχής και χωρίς προπόνηση ή εξάσκιση όλα όσα ο αφέντης/αφέντρα έχει στο μυαλό του ότι είναι εφικτά μιας και τα έχει δει σε ένα βίντεο που πιθανότατα συμμετέχουν πρωταγωνιστές τσίρκου!!! Αυτό σημάινει ότι ο αφέντης/αφέντρα πρέπει να έχει κατακτήσει κάποια επίπεδα ψυχολογικής υπομονής ώστε να μπορέι να εφαρμόσει σωστά μία διαδικασία εκπαίδευσης αλλά και να αναγνωρίζει τους κινδύνους ενός session. Τι γίνεται όμως αν αυτός ο αφέντης/αφέντρα είναι άπειρος και νεος στο χώρο? Μήπως αυτό είναι επικίνδυνο?
    Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να είναι λύση αλλά θα μου φαινόταν εφικτό κάποιος νέος να παρακολουθήσει κάποιο session από κάποιον-α πιο έμπειρο-η αφέντη-αφέντρα πριν προσπαθήσει να εφαρμόσει τις ιδέες του πάνω μου και με αφήσει με κανένα χιαστό και κανένα σπασμένο πλευρό ή χειρότερα κανένα έγκαυμα ή σπασμένιο κεφάλι!

ΝΑΙ! το ομολογώ ότι ο φόβος ότι αυτά μπορούν να συμβούν έιναι ανατριχιαστικά ηδονικός!!!! Αλλά και η εμπιστοσύνη ότι ο άλλος ξέρει τι κάνει είναι αυτή που σε βοηθά να αφεθείς στα χέρια του/της και να απολάυσεις!!
    Θα ήθελα να ακούσω γνώμες πάνω σε συτά!!

6. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: re: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Πιστεύω εγώ η "ρομαντική", πως είτε κάνεις ένα session, είτε μία σχέση με οποιοδήποτε bdsm στοιχείο, στα θεμέλια της σχέσης αυτής (ή της επαφής), θα βρεις πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη από οποιαδήποτε -ακόμα και μακροχρόνια- vanilla σχέση. Και δεν εννοώ εμπιστοσύνη από την πλευρά των "κάτω" μόνο.

7. sw

sw

Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

ok

Γι:neut:ργος

8. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Re: Απάντηση: re: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Ειναι λογικο ως νεος στο χωρο να μην γνωριζεις ατομα
    και να εισαι επιφυλακτικος. Ναι θα ηταν πολυ καλυτερα
    να αποκτησεις μια τριβη με τα μελη σε καποιες συναντησεις
    που γινονται πριν επιδοθεις σε οποιοδηποτε ξεκινημα,
    ειτε αυτο ειναι session είτε μια σχεση.
    Σε ο,τι εχει να κανει με τον εκβιασμο,
    ενα πραγμα που πρεπει να εχεις ως αρχη
    ειναι να μην επιτρεπεις να σε φωτογραφιζουν
    ατομα με τα οποια δεν εχεις αναπτυξει μια σχεση
    η οποια να μπορει να βασιζεται στην εμπιστοσυνη.
    Και να ξερεις πως το να εισαι υποτακτικος
    δε σημαινει πως αυτοματως γινεσαι ερμαιο οποιουδηποτε Κυριαρχου.
    Υποτακτικος και σκλαβος, ευαλωτος και ετοιμος να παραδωθεις
    εισαι μονο απεναντι σε αυτον/αυτην
    που εχεις επιλεξει εσυ και μονο εσυ
    και οχι απεναντι σε οποιοδηποτε αλλον
    ειτε ειναι του χωρου ειτε του περιβαλλοντος σου γενικοτερα!!!
    Υ.Γ. θα διαπιστωσεις πως υπαρχουν πολλα μελη προθυμα να σε βοηθησουν σε ο,τι χρειαστεις 

Επετρεψε μου να σου πω πως δε λειτουργει ετσι.
    Οσα session και να δεις, οσες πρακτικες κι αν ξεπατικωσεις,
    θα ειναι σα να παρακολουθεις μια ταινια και τπτ αλλο.
    Ο λογος? Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.
    Οι αναγκες μας ποικιλουν, οι αντοχες μας διαφερουν,
    και το σημαντικο ειναι πως κι εμεις οι ιδιοι
    αναθεωρουμε καθε φορα αναλογα με τον ποιον εχουμε απεναντι μας,
    αναλογα με το τι μας βγαζει.
    Η ταπεινη μου αποψη λοιπον ειναι πως
    οσους και να δεις να κολυμπουν,
    αν δεν βουτηξεις εσυ ο ιδιος, κολυμπι δεν θα μαθεις.
    Ναι ειναι επικινδυνο, συμφωνω...
    ομως τα ρισκα εχουν κι αυτα τη γοητεια τους 

9. Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Πολύ ενδιαφέρον θέμα (αν εξαιρέσουμε εκείνα τα ποστ στα οποία υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ διάφορων μελών).

Για μένα, και για άλλους υποθέτω σαν εμένα, που τώρα μπαίνουν πιο συνειδητοποιημένα στο χώρο, περιέχει πολλές πληροφορίες, που προς το παρόν τις έχω κι εγώ ως σκέψεις, λίγο άναρχα μέσα στο μυαλό μου, και με βοηθά να τα βάλω σιγά-σιγά σε μια σειρά τα πράγματα....