Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθημερινή ζωή ενός slave!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 22 Οκτωβρίου 2009.

1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Καθημερινή ζωή ενός slave!

https://www.greekbdsmcommunity.com/articles.html  

2. sklabosgiorgos

sklabosgiorgos Regular Member

εγω οσους αφεντες εχω γνωρισει μεχρι σημερα ειναι βαθια ανασφαλη ατομα και θεωρω οτι εγω σαν σκλαβος δεν μπορω να παραδωθω σε καποιον που νοητικα ειναι κατωτερος μου .δεν ξερω αν εγω ειμαι πολα σταδια μπροστα σε εξελιξη αλλα δεν νομιζω ενας που δεν μπορει να αυτοκυριαρχισει μπορει να ονομαστει αφεντης.υπαρχουν πολλοι τετοιοι.

3. thanasis

thanasis Contributor

Η Φλώρα το ξέρει αυτό; Και είσαι master και το όνειρο κάθε υποτακτικής;  

Μήπως είσαι ο Κιτς με διάθεση για τρολάρισμα;

4. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

το μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας υποτακτικός/η δεν το ξέρει. το επιθυμεί αλλά δεν το ξέρει. τα όρια είναι για να ξεπερνιούνται. είναι και έχει να κάνει ανάλογα με το τάιμινγκ και την συναισθηματική κατάσταση εκείνη τη στιγμή. πολλά γίνονται και μετά μετανιώνουμε.
    γνωρίζω άτομα που δεν έχουν όρια (κάτι σαν το απεριορίστο στις ασφαλιστικές και στις εταιρίες κινητής που ναι μεν έχουν όριο αλλά είναι τόσο υψηλό που δεν ξεπερνιέται) και άλλα που νομίζουν ότι έχουν αλλά τελικά σπάνε πολύ ποιό πριν.
    προσωπικά θα ήθελα και ονειρεύομαι ένα όντως 24/7 ή και γάμο με την Κυρίαρχη [(καλά να την βρω πρώτα έτσι  ))))] αλλά το 24/7 είναι δύσκολο γιατί υπάρχει η εργασία οι οικονομικές μου υποχρεώσεις (παιδιά ευπρόσδεκτο το τηλέφωνο αν γνωρίζει κανείς καμιάς απογόνου βαρδινογιάννηδων λάτσηδων κ.α γόνων εύπορων οικογενειών με κυριαρχικές τάσεις) οπότε μένει ο γάμος.
    αλλά και στο γάμο με βανίλα πάλι σκλάβος είσαι. ))))
    γενικότερα όπως όλα τα θέματα που άπτονται της ατομικότητάς μας δεν έχουν κανόνες.