Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθοδήγηση αρχάριου Κ απο έμπειρο Κ;;;!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Viron, στις 10 Ιουνίου 2017.

1. Viron

Viron New Member

Ναι θα ηταν πολυ βοηθητικό αυτο.. καθότι ερασιτέχνης! Χαχ

2. katerina

katerina Regular Member

@espimain ??    

3. thanasis

thanasis Contributor

Υπάρχει και η εκπαίδευση στα εργαλεία του λόγου: αρχικά, μαθαίνουμε να διαχωρίζουμε β' πληθυντικό από γ' ενικό. Δεν είναι βουνό, παίδες.

4. Viron

Viron New Member

Της κανω mindfuck εδω κ μια εβδομαδα.. φτάσαμε σ ενα επίπεδο του "μην με κοιτάζεις στα ματια Γτ νομιζω οτι θα τελειώσω".. για αρχάριος παμε καλα! Το θεμα ειναι οτι επειδη η Υ ειναι κ εκείνη αρχαρια.. να χρησιμοποιήσω καποια τεχνική για να μην της κάτσει "βαρύ".. για να εχουμε κ συνέχεια.. 

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μήπως δεν είναι mindfuck και είναι απλώς φρεσκοκαυλωμένη η γυναίκα;  

6. Viron

Viron New Member

Κ να ναι ετσι.. ξερει.. οτι πρεπει να τηρεί τους κανόνες κ της οδηγίες μου.. τους ακολουθεί πιστα απ οτι δείχνει..

7. katerina

katerina Regular Member

σιγα που θα εγραφε ανθρωπος εδω μεσα και δεν θα του την ελεγες !

8. Viron

Viron New Member

Αγαπη μονο  

9. Viron

Viron New Member

Να την δέσω με ταιραπ να την αρχίσω κ με την ζώνη στο ξύλο να τελειώνουμε; Γτ δεν βλεπω φως..

10. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Εγώ θα γράψω κάτι που μπορεί να σου φανεί αόριστο, αλλά περισσότερο συγκεκριμένο δεν μπορεί να γίνει:

Παίξε λιγάκι, κάνοντάς την, την μια να νιώθει σιγουριά και την άλλη ανασφάλεια. (Το πως ακριβώς θα το πετύχεις, μόνο εσύ το ξέρεις).

Όταν φυσικά τελειώσει αυτό το "παιχνίδι", (το οποίο προσωπικά δεν ασπάζομαι, καθώς μου αρέσουν τα ξεκάθαρα), σταμάτα το και ζήσε αυτό που πρέπει (και θέλετε) να ζήσετε.

Φιλικά ..

11. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Οχι.-

12. tithon

tithon Contributor

βεβαιώσου οτι δεν διαβάζει κάποιο βιβλίο, πλησιάζει στο τέλος, κι αν την κοιτάς της αποσπάς την προσοχή και την εμποδίζεις να το τελειώσει.
    δες και τι διαβάζει.