Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 9 Μαρτίου 2010.

  1. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    αν δεν μου έχει διαφύγει κάποιο πόστ από το παρόν νήμα ποιός μέμφεται τις πόρνες? δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο πουθενά. και αυτό που είπα εγώ περί δισεκατομμυρίων έχει να κάνει με το ότι ποιό πουτανιά είναι τα δωράκια που εμμέσως πλην σαφώς απαιτεί μια Κυρίαρχη παρά το τίμημα της συνεύρεσης με μια ιερόδουλη βδσμ στυλ ή όχι.
     
  2. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Δεν είναι εντυπωσιακό πόσοι άντρες θα ήθελαν να έχουν μουνί για να το εκμεταλλευτούν? Πράγμα που σημαίνει πως με κάποιο τρόπο δεν θεωρούν οικονομικά αποδοτικό το καβλί τους.

    Για την ακρίβεια θεωρούν πως και μόνο η παρουσία της συγκεκριμένης ανατομικής λεπτομέριας είναι αρκετή για να τους φέρει δόξα και πλούτη (εκεί φαντάζομαι κάθεται και η κουτση μαρία). Και φαντάζομαι πως η ελαφρώς ξενέρωτη τζούλια τους επιβεβαιώνει αυτή την πεποίθηση...

    πέρα από τις απολαυστικές τρανσεξουαλικές αναφορές που έχουν τέτοιες δηλώσεις και τις οποίες προσωπικά θα (παρα)καλούσα αυτούς που τις κάνουν να προσπαθήσουν να τις πραγματοποιήσουν (άλλωστε ως γνωστόν, ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος), προσπαθώ να καταλάβω εάν υπάρχει ένας φθονος αντίστοιχος με τον φθόνο του πέους, ή εάν απλά πρόκειται για μια εντελώς εργαλειακή αντιμετώπιση του ζητήματος.


    Νομίζω κάποια στιγμή το έχω ξαναπει, και μάλιστα εάν θυμάμαι με αφορμή κάποιο νεο-φιλελευθερο ξέσπασμα της Δώρας, πως το δίδυμο σουμπιτσα ΧΧ, ντόμαρος ΧΥ είναι μια τόσο κοινωνικά αποδεκτή κατάσταση, που δεν χρειάζεται καν να δικαιολογίσεις το μαυρισμένο μάτι. Αντίθετα το ντομάρα ΧΧ, σουμπίτσος ΧΥ είναι κάτι που κοινωνικά δυσκολεύει προβληματίζει, και οι άνθρωποι δεν είναι ντρεσαρισμένοι να το αποδέχονται. Αρα σε αυτό το σημείο δημιουργείται μια ευκαιρία για να αναπτυχθεί η αγορά. Κι επειδή σε όλη την υπόλοιπη αγορά, η χρηματική κυριαρχία των ΧΥ είναι πασιφανής και δεδομένη, είναι λογικό η χρηματοροή να πηγαίνει από αυτούς που έχουν σε αυτούς που το ζητάνε.

    Φυσικά οι ντόμες ΧΧ είναι φυσικό να κουβαλάνε μαζί τους και την κοινωνική σύμβαση πως το σεξ είναι κάτι που το προσφέρουμε στους άντρες και εμείς κάτι πρέπει να κερδίσουμε από αυτό, οπως οι σουμπ ΧΥ είναι φυσιολογικό να κουβαλάνε μαζί τους την κοινωνική σύμβαση πως το σεξ είναι κάτι που το ζητάμε από τις γυναίκες και προσφέρουμε ανταλλάγματα για να μας το παραχωρήσουν.

    Κάπως έτσι η λοιπόν η μαρία, κουτσή ή αλλιώς γίνεται pro-domme και ταυτόχρονα ο γιάννης (κουτσός ή μη), γίνεται πελατάκι
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !


    Δώρα μου, το "καημένη" αν πρόσεξες το ποστ μου το έγραψα χαριτολογώντας.
    Η άποψή μου για τις πουτάνες αλλά και για τις Pro-Dommes είναι ότι κάνουν λειτούργημα και αν δεν υπήρχαν αυτές θα είχαν πολλά προβλήματα αρκετοί συνανθρωποί μας.
     
  4. zwg

    zwg Regular Member

    Απλώς η γυναίκα πουλάει πιο πολύ γιατί έχει 2 οικόπεδα(στήθη) 1 διαμέρισμα (μ...ι) και ένα εξωχικό (κ...ος) ενώ ο άντρας..? 1 κεραία κ αυτή όποτε θέλει πιάνει σήμα!!  
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση, MasterPerris. Συγνώμη αν ακούστηκα κάπως χολωμένη. Αν και αναφέρθηκα σε κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιήσατε κι εσείς, βαλλόμουν κατά ενός γενικού κλίματος, και όχι εναντίον σας. Όπως δεν βαλλόμουν ασφαλώς εναντίον του αγαπητού γε...ΟΡΓΙΟΣ, ο οποίος συχνά καταθέτει απόψεις οι οποίες πιστεύω ότι χρειάζεται να ακούγονται στον χώρο μας, από καιρού εις καιρόν...
     
  6. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Είμαι συγκλονισμένη απ'τα μαθήματα ζωής που παίρνω...μόλις μάθαμε εν τέλει πως όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες αλλά και πως οι άντρες που δηλώνουν ότι θα ήθελαν να έχουν μουνί αν το είχαν θα ήταν καρά...πουτάνες. Ευτυχώς που έγιναν άντρες δηλαδή 
    Ωραία!!!!
     
  8. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Οι άλλοι μπορεί να ήταν καρά πουτάνες , εγώ θα ήμουν πουτανίτσα , η απλά πορνίδιο 
    Και γιατί λες ευτυχώς που γεννηθήκαμε άντρες καλή μου ??
    Και οι πουτάνες λειτούργημα κάνουν , απαραίτητες για την σωστή λειτουργία της κοινωνία μας
    Βέβαια όλα αυτά που λέμε για να ισχύσουν θα έπρεπε να είχαμε γεννηθεί γυναίκες αλλά να είχαμε το μυαλό άντρα 
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Μόνο αν υπηρετείς κάποια ProDomme στα πλαίσια μιας σχέσης που εννοείται ότι δεν θα είναι επί πληρωμή.'Οταν εκείνη έχει τους πελάτες της και εσύ σαφώς δεν είσαι ένας από αυτούς και κάνεις τη δική σου δουλειά και εκείνη τη δική της δουλειά και δεν την βλέπεις ως πελάτης και δεν σε βλέπει ως πελάτη. Μόνο τότε. 'Εχω διαβάσει τόσα άρθρα και ιστοσελίδες ProDommes που εξωτερικού που έχουν πελάτες και σκλάβο/ους, αλλά κάνουν τη διάκριση μεταξύ πελάτη και σκλάβου. Μόνο εδώ δεν έχουμε διαχωρίσει αυτούς τους δυο ρόλους. 'Ολες οι γυναίκες και όλοι οι άντρες έχουν δικαίωμα για προσωπική ζωή πέρα από το όποιο επάγγελμά τους.

    'Οσον αφορά στο υστερόγραφό σου, εμένα η εμπειρία μου έχει δείξει ότι αν μερικές ProDommes είναι κουτσές όπως λες, δυστυχώς οι περισσότερες ΜΗ Prodommes δεν έχουν καν πόδια. Στο λέει κάποιος που δεν έχει πάει ποτέ σε ProDomme για να του προσφέρει υπηρεσίες.
     
  11. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Προσωπικά συμφωνώ πως είναι είδος λειτουργήματος, αλλα τις ονομάζω πόρνες.
    Οι Πουτάνες είναι τίτλος που λίγες αξίζουν και αφορά άλλες ικανότητες από το απλά να τον παίρνεις ή να βαράς....

    Δεν αντιλαμβάνομαι το "μόνο εδώ δεν τους έχουμε διαχωρίσει"
    Δεν είναι φυσικό μια προ ντομινα να εχει και προσωπική ζωή?
    Όποια κι αν ειναι αυτή?

    Γιατί μια προ ντόμινα μπορεί να μην είναι απαραίτητα καν αφέντρα στην πραγματική της ζωή ή ακόμα να έχει σχέση πέρα από την επαγγελματική με το χώρο.
    Γνωρίζω σκλάβες που εργάζονται ως προ ντομινες και είναι και πολυ καλές στη δουλειά τους, αλλά άλλο το προ ντομινατιον -που δεν είναι παρά Toping αν μιλάμε για την σκηνή καθ αυτή κι άλλο το πως προσωπικά επιλέγει να σχετίζεται εκτός εργασίας ο καθένας.

    Δεν είναι λοιπόν μια προ ντομινα απαραίτητα καλή αφέντρα, αφού μπορεί να μην είναι καν αφεντρα.

    Όσο για τις κουτσές και τις χωρίς πόδια αφήνω εσας τους πιο αρμόδιους να κρίνετε.
    Εγώ γυναίκες Αφέντρες γνώρισα μόνο μονάδες μετρημένες στο ένα χέρι.
    Αλλά βέβαια και άντρες πραγματικά σκλάβους γνώρισα ακόμα λιγότερους.

    Τώρα στο αρχικό ερώτημα του zwg θα απαντήσω πως οι άντρες που πάνε στις προ ντομινες την καύλα τους καλύπτουν κατά τη γνώμη μου και γιατί όχι εδώ που τα λέμε?
    Θα ίσχυε το ίδιο ας πούμε αν εγώ πήγαινα για να με δείρουν και να με ξεφτυλίσουν για να πάρω τη "δόση" μου.

    Σίγουρα όμως δεν έχει αυτό σχέση με τις Ds σχέσεις και δεν νομίζω κανείς να λέει κάτι διαφορετικό ή να είναι τόσο αφελής ώστε να περιμένει κάτι διαφορετικό.

    Η αλήθεια είναι πως κι εγώ το απόλαυσα!
     
    Last edited: 13 Νοεμβρίου 2011