Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλές Γιορτές σε όλους μας! :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  

    Καλες γιορτες,υγεια πανω απο ολα,γεματες αγκαλιες, καρδιες γεματες απο συναισθημα,γεματα μυαλα...,γεματα κρεβατια απο σκλαβες/ους, Κυριαρχους/ες,τσουλια, βανιλες/α κ.λ.π......, και γεματα πορτοφολια.......(δυστυχως τα τελεταια αν ειναι παραφουσκωμενα στην σημερινη μας εποχη γαμουν και δερνουν τους παντες και τα παντα και μαλιστα χωρις συναινεση.......) 
     
  2. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  

    Ευχαριστουμε πολυ Demoness για την ομορφη σκεψη και κινηση  
    καλες γιορτες και χρονια πολλα σε ολους!  
    και στους γκρινιαρηδες του forum  
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    Καλες γιορτες σε ολους..
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Καλές γιορτές σε όλους. Να περνάτε όσο το δυνατό καλύτερα και ας αφεθούμε έστω σε αυτό το όνειρο (Kits) του καλύτερου, έστω σε αυτή την ουτοπία (αν θέλεις), κάποτε μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πολύ σωστά μιλά η Adrodyte, ευχαριστούμε τη Demoness που το ξεκίνησε και απευθύνω πρώτα σε αυτή αυτές τις ευχές. Ας μην είμαστε μίζεροι, όχι μόνο στις γιορτές.
     
  5. Vampire in a Cathedral

    Vampire in a Cathedral Regular Member

    MERRY XMAS & A HAPPY 2008

    Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του Forum, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά και Καλή Νέα Χρονιά με 2008 διαφορετικές στάσεις...

     

    Vampire in a Cathedral
    _______________________

    "Bad People Taste Better", - Lestat, "Interview with a Vampire"
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: MERRY XMAS & A HAPPY 2008

    Μας τα παν άλλοι!!  
     
  7. simeon19791979

    simeon19791979 Regular Member

    Απάντηση: MERRY XMAS & A HAPPY 2008

    επισΣ οραια κοπελα ελπιζο να ειναι ντομινα σκεφτεσται προτι τουχρονου να παΣ με ντομινα θα σου παει ετσι ολοΣ ο χρονοΣ
     
  8. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  

    Aγαπητέ Άγιε Bασίλη, πρώτα πρώτα θέλω να σε ευχαριστήσω για το περσινό σου δώρο που ήταν μια ωραιότατη ρυτίδα στο μεσόφρυδο και έχω να σου πω ότι αν φέτος επιχειρήσεις να μπεις απ' την καμινάδα μου θ' ανάψω τζάκι και θα σε κλάψουν οι τάρανδοι.

    Kατά τα άλλα, όπως τα ξέρεις.
    Eτοιμαζόμαστε για γιορτές καπάκι Xριστούγεννα - Πρωτοχρονιά και θα περάσουμε κα-τα-πλη-κτι-κά όπως κάθε χρόνο.

    Tις ημέρες των παραμονών θα επωφεληθούμε από το συνεχές ωράριο των καταστημάτων για να ξεχυθούμε σύσσωμοι στα μαγαζιά και να ψωνίσουμε ό,τι να' ναι και μετά θα κουβαλάμε τα ό,τι να' ναι μας φορτωμένοι με τις σακουλάρες πάνω κάτω στη Σκουφά, ψάχνοντας δύο ώρες για ταξί. Όταν βρούμε ταξί θα σιχτιρίσουμε την ώρα και τη στιγμή που το βρήκαμε και μπλέξαμε στην κίνηση και γύρω γύρω όλοι θα κορνάρουν και θα βρίζει ο ένας τον άλλο ένεκα της ημέρας.

    Tο βράδυ της παραμονής των Xριστουγέννων, θα βγούμε έξω για να τιμήσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου και θα στριμωχτούμε κι εμείς στη φάτνη με τα ζώα, δηλαδή στο Rex, στην Aθηνών Aρένα, στο Bοτανικό και σε άλλα μέρη. Kαι θα φοράμε όοολες το «μικρό μαύρο φόρεμα». Kαι όοοολοι οι άντρες θα καπνίζουν μια τεράστια γιορτινή πουράκλα που θα βρωμάει και θα ζέχνει. Ύστερα, αφού χορέψουμε τσιφτετέλι και πιούμε ό,τι σκατο-ποτό κυκλοφορεί σε μολότοφ στην αγορά, θα γυρίσουμε στο σπίτι για να ξεράσουμε και να περιμένουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

    Tην παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ξαναξεχυθούμε στα μαγαζιά να ξαναψωνίσουμε τα ό,τι να 'ναι που περίσσεψαν απ' τα Xριστούγεννα και θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας πτώματα για να ετοιμαστούμε άρον άρον για το ρεβεγιόν. Tο πιο ευχάριστο απ' όλα είναι ότι επιτέλους θα συναντηθούμε όοοοολοι μαζί γιατί θα εγκλωβιστούμε στο Σύνταγμα και στην Kηφισίας πρωτοχρονιάτικα και θα καπνίζουμε μέσα στα αυτοκίνητα με αναμμένο το κλιματιστικό και όλα θα είναι ένα σίχαμα. Θα είμαστε και εκνευρισμένοι από πριν που φάγαμε στο σπίτι της μαμάς όπου περάσαμε φριχτά μια και συγκεντρώθηκε όλη η οικογένεια για να τσακωθεί, όπως κάθε χρόνο. Eπίσης όπως κάθε χρόνο, το φαγητό θα είναι χάλια, γιατί το κρέας της γαλοπούλας είναι απαίσιο και σκληρό και άμα κρυώσει γίνεται σαν βατραχοπέδιλο. Παρ' όλα αυτά, θα καταβροχθίσουμε τον άμπακο με έμφαση στη γέμιση και στη βασιλόπιτα και θα σκάσουμε και μετά θα νυστάζουμε και θα θέλουμε να χωρίσουμε τους γκόμενούς μας, γιατί φυσικά αυτοί φταίνε που τραβιόμαστε στη μέση της νύχτας σαν τους ηλίθιους, και στο μεταξύ όλα τα μαγαζιά θα είναι γεμάτα από κόσμο που καλωσορίζει το νέο χρόνο με ξέφρενο ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω. Aυτό το στίχο «πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά» πρέπει να τον έχει γράψει ο Φόρεστ Γκαμπ γιατί μόνο αν είσαι ο Φόρεστ Γκαμπ γιορτάζεις που λιγοστεύει κατά ένα χρόνο η ζωή σου και θα σε φάει το μαύρο χώμα μια ώρα αρχύτερα. Aυτά.

    Όσο για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας θα το περάσουμε κι αυτό φα-ντα-στι-κά ξαναζουλιγμένοι στα μπουζούκια ή στα κουλά κυριλέ κλαμπ με τους πορτιέρηδες Mίστερ Γαμάω και τις πορτιέρησες Mις Tσιμπούκι, όπου θα πιούμε πετρέλαιο και θα πάρουμε και μερικά ναρκωτικά για το καλό. Tην άλλη μέρα θα είμαστε κουρέλια και θα νομίζουμε ότι έχουμε τυφλωθεί, ωστόσο αργά το μεσημέρι θα σύρουμε τα κόκαλά μας μέχρι το πατρικό για να ξαναφάμε με την οικογένεια ό,τι έμεινε απ' το προηγούμενο βράδυ που η μαμά είχε μαγειρέψει για ένα λόχο. Mετά θα κάνουμε φύλο και φτερό τη χτεσινή βασιλόπιτα για να βρούμε το φλουρί που δεν θα βρεθεί ποτέ γιατί θα το έχει καταπιεί ο παππούς με το πρωινό του ρόφημα.

    Tο απόγευμα θα χτυπήσουμε και μια κατάθλιψη που δεν είμαστε πια παιδιά και τι μαγικά που ήταν τα Xριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά κάποτε. Kαι μετά οι γιορτές δεν θα λένε να τελειώσουν γιατί θα έχουμε και τα Φώτα και του Aϊ Γιαννιού και αϊ σιχτίρι αγαπητέ Άγιε Bασίλη, σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, αλλά κοίτα μην τολμήσεις και πλησιάσεις σπίτι μου.

    Φέτος θέλω μόνο Kαλικάντζαρους. Tουλάχιστον εκείνοι αντιμετωπίζουν την τραγωδία των γιορτών «α-να-τρε-πτι-κά», όπως θα έλεγαν και οι άνθρωποι που εργάζονται στην τηλεόραση. Kαι τώρα κλείνω γιατί πρέπει να γράψω και σ' άλλο κουλό άγιο. Σε κάνα μήνα έχουμε Bαλεντίνο.
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Σαπφω τωρα με ελιωσες .... σου ζητω συγνωμη για καθε φορα που σε πειραξα και υποσχομαι να μην το ξανακανω (εσκεμενα τουλαχιστο) .....
    αν σε εκφραζει πραγματικα το κειμενο .. εγω σου υποκλινομαι ... γιατι ακριβως τα ιδια πιστευω και εγω ....
    Παντως δεν θα αντεξω ακομη μια φορα αυτη την παρωδια των ευτυχισμενων ανθρωπων .... την κανω για Σαρμ Ελ Σειχ με αλλους 18 τρελους .... καλυτερα με την πλατη στον υφαλο να φωτογραφιζω τον καρχαρια , παρα να με σαλιωνουν για τα χρονια πολλα ..... θα αποδρασω για 8 μερες απο τον Χειμωνα !!! ....
     
  10. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  

      Βρε τον παπου πος τα καταφερνη καθε χρονο και καταπινη το φλουρι . Οντος εχει δικιο η σαπφω . Ας πουμε τουλαχιστον χρονια καλα .
     
  11. Lady_D_Arbanville

    Lady_D_Arbanville Regular Member

    Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .... ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ...
    ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ...
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ... ΑΝ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ   
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ... ΝEW ΠΥΖΑΜΟΥΛΕΣ ... ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ..
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ:santasmile2:
     
  12. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  

    χρονια πολλα με προ παντων υγεια και ειρηνη και οτι θελει ας το παθει ο Κ/καθενας Κ/καθεμια μας
    και σε σενα Demoness καθε σου επιθυμια ευχη μου