Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλσον καλσον καλσον

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος woohoo, στις 23 Απριλίου 2012.

1. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

2. xaris567

xaris567 New Member

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Το καθε καλσον θελει και το αναλογο ποδι

4. eeny-meeny-miny-moe

Ε όχι δα. Ο καθένας κι η καθεμία μπορεί να φοράει ο,τι γουστάρει, αν κι εφόσον νιώθει όμορφα μέσα σε αυτό. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα γούστου, όπως κι οτιδήποτε άλλο.

5. eeny-meeny-miny-moe

6. kalsonxxx

kalsonxxx New Member

Καλημέρα, δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπάρχουν και άλλα μέλη, πάντως εγώ έχω και μου αρέσει αυτό το φετίχ με τα καλσόν....!!!

7. venetos

venetos Σσσσ... θα σε φιμώσω!

Κι εγώ... κι εγώ

8. kalsonxxx

kalsonxxx New Member

Ωραία...σιγά-σιγά να αρχίσουμε να δηλώνουμε το φετιχ μας, να έχει παρέα και ο woohoo, μη νομίζει ότι είναι ο μόνος.

9. Γλάρος

Γλάρος New Member

Κι εγώ έχω φετίχ με το καλσόν. Μ' αρέσει η αίσθηση της γυναικείας πατούσας με καλσόν πάνω στο σώμα μου και επίσης να μυρίζω πόδια που φοράνε καλσόν.

10. eeny-meeny-miny-moe

Μια που το διάβασα, μια που το μύρισα..

11. dreamer

dreamer Regular Member

ζαρτιέρες δαγκωτό. Το καλσόν ειναι συνήθως ... μασχαλοκάβαλο....turn off

12. eeny-meeny-miny-moe

Τι είναι το μασχαλοκάβαλο?