Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κανόνες και υπεθυνότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος slaveboy`81, στις 11 Ιουνίου 2007.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Ερωτημα που προκύπτει απο την τελευταία σου φράση tender και νομίζω εμφανής η απάντησή του :

    ''μπορεί να είναι η εκπαίδευση ίδια για όλους τους σκλάβους ? Δηλαδή έστω ο Κυρίαρχος F κατα καιρούς αναλαμβάνει τον x, y or z υποτακτικό. Θα χρησιμοποιήσει για όλους την ίδια μέθοδο εκπαίδευσης?
    Δεν μιλώ για εκπαιδευτές (εξ'επαγγέλματος) γιατι ξέρω ότι υπάρχουν και τέτοιοι , μιλώ για σχέσεις D/s or M/s
    ''

    Aπαντώ μόνη , σαφώς συμφωνα με την άποψή μου, ότι αυτό είναι αδύνατον, ακριβώς γιατι όπως ειπες πιο πάνω και συ tender , είμαστε άνθρωποι και καθένας είναι διαφορετικός κλπ κλπ

    Αρα σίγουρα μπορεί να αντιστραφεί, όχι απαραίτητα , αλλά μπορεί! και σαφώς μπορεί να αποτύχει ο Κυρίαρχος στην εκπαίδευση ενός συγκεκριμένου υπο , γιατι εκτιμησε λάθος , ή χειρίστηκε λάθος καταστάσεις , αντιδράσεις και συναισθήματα.

    Αν και σε γενικότερη θεωρηση του θέματος , εγώ πιστεύω πολύ περισσότερο στην προσωπική ευθύνη του καθενός μας, και κυρίως ημών των 'υπο'.
    Μπορεί η απόφαση για τον Κυρίαρχο να λαμβάνεται απαξ και μετά οι αποφάσεις να λαμβάνονται απο Εκείνον, δεν παυει μια σχέση όμως να είναι ζωντανός οργανισμός και να μεταλασσεται και να εξελίσσεται. Και σαφώς ο Κυρίαρχος έχει τον πρωτο λόγο... αλλα δεν περνούν όλα άκριτα και αφιλτράριστα στο μυαλουδάκι του υπο. (έτσι νομίζω) Διοτι και οι Κυρίαρχοι άνθρωποι είναι και λάθη μπορεί -ίσως - κάνουν και εν πάση περιπτώση ποοοσες φορές εχουμε δεί ανθρώπους να αλλάζουν εντελώς ? και γιατι να μη συμβει και ένας Κυρίαρχος να αλλάξει και να μην είναι΄ακριβώς αυτό που νομίζαμε , όταν αποφασίσαμε να του παραδώσουμε την εξουσία?

    Προσοχή, ξέρω ότι σαφώς όσοι ζούν σε ήδη δοκιμασμένες στο χρόνο σχέσεις έχουν κατασταλάξει και νιώθουν απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια υπο την Κυριαρχία Του/Της. Όσοι όμως ξεκινούν και είναι στα πρωτα τους βήματα, δεν μπορούν και κατα τη γνώμη μου, οφείλουν να βάζουν το μυαλό τους να επεξεργάζεται αυτά τα σημεία.
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    στο bdsm συμμετέχουν άτομα μόνο ενήλικα άρα όταν λέμε για εκπαίδευση έχουμε να κάνουμε καθαρά με ερωτικό παιχνίδι και όχι κατ'ουσίαν εκπαίδευση ,αν η άλλη είναι σκλάβα θα της βγει ,άλλο βέβαια να της δείξεις πως να το κάνει , ΑΛΛΑ είναι υπεύθηνοι και οι υποταχτικοί ισομερός με τους κυριαρχικούς ,από τη στιγμή που δεν λένε όχι ...

    στις πανελλήνιες εμένα ο καθηγητής μου με κυνήγαγε να με πετάξει από το μπαλκόνι αφού πρώτα μου κάρφωνε το στιλό στο κορμί μου ...