Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καποιος για βοηθεια?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος kostaskaripidis, στις 22 Δεκεμβρίου 2009.

1. kostaskaripidis

kostaskaripidis New Member

Αρχικα θα ηθελα να χαιρετισω ολα τα μελη του site και να τα συγχαρω για την υπεροχη πραγματικα δουλεια που γινεται εδω μεσα.
    Ειμαι απειρος στο χωρο αυτο και ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι εδω ωστε να ροτισω καποια πραγματα και να παρω καποιες απαντησεις απο αλλα πιο εμπειρα μελη.
    Ειμαι 26 ετων,με str8 προτιμησεις κ διατηρω σχεση με μια κοπελα συνομιλικη μου εδο κ 3 χρονια τωρα.Η σεξουαλικη μας ζωη ειναι υπεροχη και κανεις απο τους δυο δεν εχει παραπονο για κατι.Ειναι κατι το οποιο συζηταμε συχνα επειδη ειναι πολυ σημαντικο για μια σχεση.Εδω και λιγο καιρο μου συμβαινει κατι το οποιο ειλικρινα δεν ξερω πως προεκυψε κ με εχει προβληματισει καπως.Εχω σχεδον συνεχεια την φαντασιωση,να ντυθω με γυναικεια εσωρουχα και ρουχα και να βρεθω με καποιον που να μπορει να μου φερεται σαν να ειμαι γυναικα και να με μαθει πως να συμπεριφερομαι σωστα σαν γυναικα.Το πιο περιεργο για εμενα ειναι πωσ αυτος ο καποιος φανταζομαι να ειναι αντρας και οχι καποια γυναικα.
    Θελω να ρωτησω τα εξης-ειναι λογικο να μου προκυψει κατι σαν αυτο ενο εχω και κοπελα και νιωθω 100% str8?το οτι θελω καποιον αντρα για να το δοκιμασω και οχι γυναικα τι δειχνει?εχει μεγαλη διαφορα?πρεπει να το τολμησω και να το κανω εφοσον το σκεφτομαι πολυ συχνα η να το αφησω και ισως ξεχαστει μεσα μου?με καποιον εμπειρο θα ειναι καλυτερα αν το κανω?

2. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Καποιος για βοηθεια?

Καλώς ήρθες φιλαράκο .
    Γνώμη μου , κάτσε μέχρι να σου περάσει ,μην κάνεις τπτ που μετά θατο μετανιώσεις

3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Και αν δεν του περνάει ας πάρει και μία αντιβίοση...  

Καλώς όρισες, φίλε.

4. spectrum

spectrum Regular Member

Και μετα αντιδρουμε οταν οι βανιλα λενε για εμας οτι χρειαζομαστε αντιβιοση...

Φιλε μου ουτε αντιβιοση χρειαζεσαι ουτε τιποτα..
    Απλα να προσπαθεις,οτι φαντασιωνεσαι,να το κανεις πραγματικοτητα  

Καλως ορισες  

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Καποιος για βοηθεια?

Αγαπητέ specrtum, το χιούμορ είναι ζωτικό στοιχείο στην ζωή μας, ας μην το παρεξηγούμε λοιπόν.

6. sismicx

sismicx New Member

Ειμαι απειρος στο χωρο αυτο και ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι εδω ωστε να ροτισω καποια πραγματα και να παρω καποιες απαντησεις απο αλλα πιο εμπειρα μελη
    -σου απαντω οτι πραγματι εισαι απειρος διοτι εκανες εγγραφη με ονοματεπωνυμο.σε λιγο θα μπορουμε να σε βρισκουμε και απο το whitepages.gr του οτε
    δευτερον,για το
    Εχω σχεδον συνεχεια την φαντασιωση,να ντυθω με γυναικεια εσωρουχα και ρουχα και να βρεθω με καποιον που να μπορει να μου φερεται σαν να ειμαι γυναικα και να με μαθει πως να συμπεριφερομαι σωστα σαν γυναικα.Το πιο περιεργο για εμενα ειναι πωσ αυτος ο καποιος φανταζομαι να ειναι αντρας και οχι καποια γυναικα.
    -μαλλον θα σε πειραξε το ποτο....μη κυλας σου λεω....
    -πλακα κανω-
    επισης ψαχνω να φιλοξενησω female slave σε ομορφη πολη της επαρχιας τη περιοδο των εορτων,κοντα στο κλεινον αστυ.δεν ξερω αν ειμαι ακυρος που το γραφω εδω,ελπιζω μη φαω κοκκινη καρτα,αλλα κι εγω σχετικα νεος στο σαιτ.καλες εορτες να χωμεν,που λεει και ο σαββο ο νιονιος.

7. XplorR

XplorR Regular Member

Γιατί εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι επειδή δεν είσαι ευχαριστημένος με τη δικιά σου θέλεις να γίνεις ΕΣΥ η γυναίκα που θα ήθελες;;