Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καρδισταν

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος E. Dantes, στις 17 Σεπτεμβρίου 2020.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Όταν γαμιέσαι, be a legend!

2. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Μου θυμίζεις την πρώτη ερώτηση που μου κάνουν συνήθως όταν λέω πως είμαι από Κρήτη "και γτ δε μιλάς κρητικά;"

3. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Το χοντρένεις τώρα... 

4. espimain

espimain Contributor

Εσύ όμως ξέρεις την διαφορά του "κατούρησα" από το "τσίρισα" καθώς και τι είναι ο "κάτης" ή τα "κουράδια"      

5. espimain

espimain Contributor

Φουίτ το λέμε.

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ναι, αλλά το "κατακρεούργηση" κάνει μιαν εντύπωσιν, πώς να το κάνουμε..; Tςςςςςςςθθθθθ..!!!

7. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Δηλαδής αυτούς που έχω ακούσει κιαπά να το λέν φούιτ, είναι ντεμέκ καρντάσια..;

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Το καλαμακώνουν το σουβλάκι!

9. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Σε αυτό το σημείο,θεωρώ πως πρέπει να σας ενημερώσω πως δεν έχουν σουβλάκια στην Καρδίτσα,αλλά σουφλακια.
    Κι όχι σούβλα,αλλά σουφλα.
    Δε σουβλίζουν,σουφλιζουν.

Θα ηθελα να μείνει μεταξύ μας,παρακαλώ.

10. espimain

espimain Contributor

Παραστρατημένοι

Λένε και το «Μποτόξ» «Μπότοξ», σαν τους Αθηναίους, να φανταστείς.

Παλιά όταν αγόραζες ποδήλατο είχε κάτω από την σέλα ένα τσαντάκι που περιείχε ένα πολυεργαλείο για τα παξιμάδια, την ροδέλα του τιμονιού και τις ακτίνες, ένα κομμάτι «λαστιχάκι» για τις βαλβίδες και υλικά για το «φουίτ» που ήταν ειδικά μπαλώματα, λίγο γυαλόχαρτο, και μια κόλα σε σωληνάριο που έγραφε «σολισιόν».

11. brenda

brenda FU very much

Φούιτ το άκουγα σε όλη μου την ζωή. Κάποτε ήταν και έκφραση "έπαθα φούιτ", "χτύπησα τιλτ", ως συνώνυμα του "έπαθα κοκομπλόκο", δηλαδή εμπλοκή, δηλαδή "τα' παιξα".
    Άντε να τα διδάξεις σαν idioms σε ξένους που μαθαίνουν ελληνικά.
    Για τα Καρδιτσιώτικα και λοιπές ντοπιολαλιές ούτε λόγος.
    Εδώ εμείς δεν μπορούμε να τα μάθουμε...  

12. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

ελπίζω μόνο το Σουφλί να μην το λένε Σουβλί