Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καρδισταν

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος E. Dantes, στις 17 Σεπτεμβρίου 2020.

1. tithon

tithon Contributor

που μπορεί να είναι ζητούμενο.

2. estarian

estarian New Member

Μια βραδια σε κλαμπ στην λαρισσα πατησα μια απο την φυλη της καρδιτσας..
    -Ωχ, συγγνωμη της λεω
    -Τι σγγνωμ ουρε, μ τσαταλιασες τ πδαρ..

Ειχε ωραια πατουσακια παντως...

3. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

Λάρισα...με ενα "σ"

4. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2020
  5. E. Dantes

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

7. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Σάμος : Ου αντρασιμ ζηβσε του φως κι ζαβρακιαστηκαμαν

(Ο αντρας μου εσβησε το φως και....κατι παθανε μετα.....)

8. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Μπορείς να μεταφέρεις κάποια παραδείγματα λεξεων;

9. E. Dantes

Δεν ξερω εσεις τι λετε παιδες, εγω αν ακουσω τετοια στο σεξ γινομαι μαλλον καποιος κατσικοκλεφτης προγονος μου. Ο σοβας του πολιτισμου ξηλωνεται τελειως και ενας αγριος εμφανιζεται γρυλλιζοντας κι ορμαει για πλιατσικο.
    Ειχα δει πριν πολλα χρονια ενα ελληνικο στην τηλεοραση,, τον Αστραπογιαννο, με τον Κουρκουλο να πσιζει καποιον κατσαπλια με προβιες στους ωμους, επινε κρασι σπο το κανατι (το γκλαγκαναγε), του ετρεχε στα γενια και στο λαιμο σκουπιζοταν απο το μανικι και μετα αρκουδοχορευε κστι κλαριντζηδικα. Αυτο γυρισμενο σε τσοντα ισως θα εδινε μια ιδεα του τι αρχετυπα, τι διονυσιακα ενστικτα ξυπναει το να μου μιλαει η γυναικα οπως μου μιλαγε αυτη, η μια κι ανεπαναληπτη.
    Ειδα και τα ελληνικα σριστουργηματα τγς εβδομης τεχνης Εμεις οι βλαχοι οπως λαχει και Οι βλαχοι επιμενουν ελληνικα, αλλα μπροστα σ συτο που εζησσ ειναι θλιβερες καρικατουρες, παρα τη μουσικη υποκρουση με κλαρινο, το σεξ στις στανες και τις φουστανελες των πρωταγωνιστων.
    Ποια γαλλικα ερωτικη γλωσσα και τριχες, αμα εου πει η αλλη κριτσανισ ου κωλουζμ, γκαλιουρσα, θα σι στραγγισου τα λιογκια , μι μαρκαλσις σαν τραι ξυπνανε ολα τα αρχετυπα του Γιουγκ και αρχιζεις ν απαντας με ουγκ.

10. E. Dantes

Και για να ολοκληρωθει η οπτικοακουστικη τεκμηριωση:

Κι ενα μουσικο δείγμα διαλεκτου Καρδισταν (μην ανησυχείτε εχει υποτιτλους, αν και ειναι εξευγενισμενη, της πολης, κι οχι ορεινων χωριων)

11. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Προφανως καπως ετσι ενοιωθαν (και νοιωθουν) αρκετοι προγονοι και συγχρονοι αν δουμε το Μπουρανι στον Τυρναβο με τα περιφερομενα πελωρια πεη στους δρομους η τις προστυχες ανταλλαγες πολυ τσουχτερων στιχων μεταξυ ανδρων και γυναικων στη Σαμο (τι κριμα να μηνθυμαμαι τις στιχομυθιες...σε απταιστα ακταλαβιστικα αγνωστα ελληνικα)
    Σε καταλαβαινω απολυτα. Αν και «ξενη» εκει, ενοιωσα μια απιστευτα ερωτικη καψα στη μεση του δρομου αναμεσα σε ιπταμενες προκλησεις ενθεν κακειθεν

12. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor