Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καρτέρι θανάτου στον Σωκράτη Γκιόλια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 19 Ιουλίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ricardo

Ricardo Staff Member

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου στην Ηλιούπολη.

Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες για την εν ψυχρώ δολοφονία, στην Ηλιούπολη στις 5:26 σήμερα το πρωί από άγνωστους εκτελεστές, του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια γενικού διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 989».

Ο δημοσιογράφος, πατέρας ενός παιδιού δύο ετών, εκτελέστηκε στις 05:25 το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος ή άγνωστοι χρησιμοποίησαν τέχνασμα προκειμένου να κάνουν το θύμα να βγει από το σπίτι του, στη Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη.

Οι δράστες χτύπησαν το κουδούνι της πολυκατοικίας του και παραπλάνησαν το θύμα να κατέβει με το πρόσχημα ότι κάποιος τού κλέβει το αυτοκίνητο. Όταν ο Γκιόλιας κατέβηκε από το σπίτι του, τον πυροβόλησαν πολλές φορές .

Από το σημείο συλλέχθηκαν 20 κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Εκτιμάται ότι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία που εξετάζουν οι αστυνομικοί, οι δράστες φορούσαν στολές πιθανόν Σεκιούριτι ή Δημοτικής Αστυνομίας και ήταν τουλάχιστον τρεις.

Σημειώνεται ότι γύρω στις 7 το πρωί και σε σχετικά μικρή απόσταση από τον τόπο της δολοφονίας, βρέθηκε καμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται αν ήταν των δραστών.

Το αυτοκίνητο αυτό εκλάπη από τον Αλιμο,το περασμένο Σάββατο 17/7/2010 και είχε δηλωθεί η κλοπή από τον ιδιοκτήτη του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ έχουν συλλεχθεί οι κάλυκες από το σημείο της επίθεσης και έχουν σταλεί για εργασιακές εξετάσεις.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας, ήταν παντρεμένος και πατέρας και είχε ένα παιδί δύο ετών. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως διευθυντής στο ραδιοφωνικό σταθμό "Θέμα 989" και φέρονταν ως ένας από τους διαχειριστές του blog troktiko, γεγονός πάντως που το ίδιο το blog αρνείται, ενώ υπήρξε και για χρόνια στενός συνεργάτης του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=184468

2. Raistlin26

Raistlin26 Regular Member

Απάντηση: Καρτέρι θανάτου στον Σωκράτη Γκιόλια

Η Ελλάδα έχασε μια ελεύθερη φωνή. Οι δολοφόνοι όμως δεν θα καταφέρουν να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση. και το τρωκτικό χρωστάει σε αυτόν τον άνθρωπο να συνεχίσει δυναμικά και να αρχίσει να σκάβει βαθύτερα πλέον

3. armyman

armyman New Member

Τελικά με την δολοφονία του κατάφεραν να κάνουν αυτό που ήθελαν, δηλαδή να κλείσει το τρωκτικό.

4. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

5. «……συνένοχο στο φόνο δεν θα με έχετε…» ούτε οι μεν ούτε οι δε.
    Τούτος ο πόλεμος δεν είναι δικός μας.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Απάντηση: Re: Καρτέρι θανάτου στον Σωκράτη Γκιόλια

Θα ήθελες να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς? 

7. ae1969

ae1969 Regular Member

Δεν ξέρω αν το πιάνω σωστά, αλλά την ημέρα του φόνου είχα γράψει στο προφίλ μου στο facebook το παρακάτω: "Ένα όμορφο διαπλεκόμενο μπουρδούκλωμα: Αστυνομία, δημοσιογράφοι και "τρομοκράτες" σε νέες περιπέτειες!". Και μετά από κάποια σχόλια φίλων μου: "Δολοφονήθηκε ένας αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος από αμφιλεγόμενους τρομοκράτες και η αστυνομία αρχικά μιλούσε για κοινό έγκλημα και μετά το έριξε σε Σέχτες, Ιεχωβάδες, Ταλιμπάν και δεν ξέρω τι άλλο!"

Μια ζωή χάθηκε, ένα μικρό παιδί και ένα που θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό, δεν θα γνωρίσουν τον πατέρα τους και για αυτά θλίβομαι, αλλά κάπου μέσα μου πιστεύω ότι ο καθένας πληρώνει τις όποιες επιλογές του και όντως αυτός ο "πόλεμος" δεν με αγγίζει!

ΥΓ. Αν δεν το πιάνω σωστά Κορνήλιε, συγγνώμη. Αυτή είναι η άποψή μου.

8. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Καρτέρι θανάτου στον Σωκράτη Γκιόλια

rep

Κάποτε συναντήθηκαν ένα τυφλό φίδι κι ένας τυφλός λαγός. Λέει το φίδι στο λαγό: "μη μου πείς τι είσαι..άσε με να μαντέψω"
    Ψάχνει τον λαγό λέγοντας: " τριχωτό είσαι, φουντωτή ουρά έχεις, μεγάλα αυτιά, εξέχουν τα 2 μπροστινά σου δόντια...Λαγός πρέπει να είσαι.
    "Μπράβο" λέει ο λαγός "Το βρήκες...Τώρα άσε με εμένα να μαντέψω"
    "Γλοιώδης είσαι, σέρνεσαι, αρχίδια δεν έχεις...Δημοσιογράφος πρέπει να είσαι"  

9. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Καρτέρι θανάτου στον Σωκράτη Γκιόλια

Κάπου εκεί το πήγα και εγώ - στο facebook αναφέρθηκα και σε συγκεκριμένα άτομα, εφημερίδες και blogs με τα οποία είχε σχέση καλή και κακή ο μακαρίτης και για τα οποία όταν ακούω οτιδήποτε, νιώθω μια απέχθεια. Δεν θα τα επαναλάβω εδώ αν και μάλλον όλοι καταλαβαίνουν ποιοι με χαλάνε από το σινάφι. Αλλά είναι και αυτοί μέρος του προβλήματος της Ελλάδας.

10. Απάντηση: Καρτέρι θανάτου στον Σωκράτη Γκιόλια

*Εγώ πάντως συνεχίζω να μη καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοεί ο cornillios...

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αφου ετσι και αλλιως εχετε μαθει να ακουτε οσα θελει η νεα ταξη πραγματων και οτιδηποτε δεν ελεγχεται απο αυτη και βγαζει τα απλυτα της στην φορα , σας εμαθαν να το λετε "ρατσιστικο" ... τι ψαχνετε να βρειτε ? ...... μια χαρα ειναι το ΜατριΞ που ζειτε .....

12. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: Καρτέρι θανάτου στον Σωκράτη Γκιόλια

Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 3 - 4 μηνύματα του νήματος που γράφτηκαν υπό το συναισθηματικό φόρτο της δολοφονίας, τα υπόλοιπα (και τα δικά μου) δίνουν κάποια άλλη διάσταση στο θέμα.

Οπότε ή το σχόλιο σου το έγραψες μέσα στη συνήθη φούρια σου να (απο)δείξεις ότι κατέχεις τη γνώση της μίας και μοναδικής αλήθειας ή για να μας πεις ότι το troktiko έβγαζε τα άπλυτα στη φόρα  ROFLMAO  και οι "σκοτεινοί εχθροί του Ελληνισμού - Σιωνιστές - Ταλιμπάν - Ιεχωβάδες κλπ." βρήκαν τρόπο να το κάνουν να σιγήσει.

Thread Status:
Not open for further replies.