Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καρφίτσες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος jim28, στις 25 Οκτωβρίου 2010.

1. jim28

jim28 Regular Member

Συνομιλούσα με μια αφέντρα σε chat room (έτσι δήλωνε τουλάχιστον)και μου έλεγε για ενα τρόπο βασανισμού των θηλών του άνδρα. Συγκεκριμένα αργά - αργά και πολύ προσεχτικά βάζει μια καρφίτσα στην τρύπα που έχουμε στην ρόγα μας κι αρχίζει να μας βασανίζει. Ύστερα απο λίγη ώρα έρχεται η εξπερμάτιση λόγω αγωνίας του σκλάβου.
    Το έχει ακούσει κανείς? Το έχει δοκιμάσει μήπως?

2. GRD

GRD Great Red Dragon

Απάντηση: ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

Καρφίτσα... όπως πχ αυτές του πίνακα ανακοινώσεων;

Καταρχάς αν δεν είναι αποστειρωμένο... και ματώνεις... χμμμ.. δεν μου ακούγεται καλό... μάλλον σε μόλυνση ένα πράγμα... ...

Εκσπερμάτιση... λόγω αγωνίας... δεν νομίζω... γιατί κάθε φορά που έχω εξετάσεις... θα είχα και ένα κουβά... η αγωνία προκαλεί ένταση η οποία με το κατάλληλο ερέθισμα μπορεί να φέρει εκσπερμάτιση... αλλά χωρίς τίποτε άλλο... χωρίς "κάτι"... ΔΕΝ το βλέπω  

Μήπως τελικά η εν λόγω κοπέλα (ή και άνδρας... δεν αποκλείεται)... ήταν απλά "καΦΡΙτσα";

Πάντως, παρ'όλα αυτά... πρέπει να πω ότι ήταν το ποιό ενδιαφέρον θέμα που διάβασα... τον τελευταίο μήνα... γιατί είχε και κάτι πρακτικό πάνω του... σε αντίθεση με την ατελείωτη θεωρία που παίζει γενικά  

Ανδρ(ε)ας

3. Elysium

Elysium Contributor

Εσύ μπορείς να δεις την τρύπα που έχει η ρόγα σου;  

4. llazouli

llazouli Contributor

Για φαντάσου, στις εξετάσεις να εκσπερμάτιζαν όλοι απ' την αγωνία τους, φέρνοντας και τα κουβαδάκια τους για να μην πάει χαμένο!...ή στην αίθουσα αναμονής για τον οδοντίατρο, μία εξαγωγή δοντιού πόσες εκσπερματίσεις;... 
    Ε, ρε γλέντια..

τάκου τάκου καρφιτσώνω τάκου και εκσπερματώνω.. 

5. bodyfull69

bodyfull69 Regular Member

Δεν είναι εφικτό αυτό. η εκσπερμάτιση δεν συμβαδίζει με το αίσθημα της αγωνίας.
    και όταν παίζετε με βελόνες, προσοχή στην σωστή αποστείρωση και την περιποιήση του τραύματος, ειδικά σε ένα ευαίσθητο σημείο όπως η θηλή.

6. sw

sw

...αυτο ειναι παρα πολυ υποκειμενικο!

Γι:nod:ργος

7. Απάντηση: ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

θεική εύλογη απορία:boobeyes:

8. Durcet

Durcet In Loving Memory

Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; Έχει η ρόγα καμιά τρύπα; Εγώ γιατί νόμιζα πως είχε απλώς πόρους;

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Πριν δε μπορούσε. Τώρα μπορεί!  

10. kali crow

kali crow Guest

........................ασφαλως και εχει!!!!!     

11. bodyfull69

bodyfull69 Regular Member

Δεν υπάρχει τρύπα, παρά μόνον πόρος, που φυσικά στο ανδρικό στήθος είναι πολύ περιορισμένη, κατά κάποιο τρόπο μη αναπτυγμένη θηλή.
    Και η αγωνία, η πραγματική αγωνία-φόβος, μόνον σε εκσπερμάτιση δεν οδηγεί:
    α. Εκτός και αν μιλάμε για κάποιο προγραμματισμένο session Που όλοι ξέρουν που θα καταλήξει.
    β. Διαφορετικές καταστάσεις του ερεθισμού, του οργασμού και της εκσπερμάτισης, μπορούν να συμβεί το καθένα ξεχωριστά.