Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καταγραφή της Ιστορίας του Lifestyle στην Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ViktorVonDoom, στις 24 Φεβρουαρίου 2019.

1. espimain

espimain Contributor

Η αναφορά σε συνάξεις με τόσο πολύ κόσμο δεν είναι κους κους.
    Λύνονται πολλές απορίες για το πώς επικοινωνούσαν παλαιότερα οι BDSMερς πριν και στις αρχές του ίντερνετ.
    Όποιος δεν βρίσκει λόγο ύπαρξης του νήματος, μπορεί να μην το ακολουθεί, δεν πρόκειται υποχρεωθεί κανένας να δώσει πρόχειρο διαγώνισμα για ότι γράφεται σε αυτό.

2. espimain

espimain Contributor

Ποιος το απαγόρεψε;
    Εξάλλου καινούργιοι οργανώνουν ότι γίνεται σήμερα.

3. Defender

Defender New Member

Αντε καλα δε θα μιλησω..

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Mετά την λήξιν επιπόνων επί τριήμερον βασανιστηρίων δέκα λαϊφστάιλερςςς κάθε φύλου και προσδιορισμού, με σκοπό να ομολογήσουν τι εστί λαϊφστάιλ, οι διοργανωτές της βασάνου κατέληξαν πως τσάμπα πλήρωναν τα μεροκάματα στους βασανιστές, συμπεραίνοντας επιπροσθέτως πως η μακραίωνος ιστορία της σάτιρας εν Ελλάδι καθιστά το οποιοδήποτε λαϊφστάιλ πρώτη ύλη για επιθεωρήσεις και βαριετέ αναψυκτηρίων....
    Φήμες πως κάποιος από τους βασανιζόμενους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ψέλλισε "αφού ρε σεις έχω γερμανικό αμάξι κι έχω πάει και στην Παιανία, γιατί..?" εισέτι ελέγχεται ως εκφορά παραληρηματικού χαρακτήρος...

Στην εικόνα, Ελληνίς λαϊφστάιλερ κατά την διάρκεια των βασανιστηρίων (λήψη από CCTV)...

Η λέξη-κλειδί είναι η "Παιανία" επέχουσα χαρακτήρα ανάλογον με τον της εκφράσεως "ήμουν κι εγώ στο κότερο"...

5. Queen87

Queen87 Contributor

Το νήμα αυτό το κατανοούν μόνο οι παλιοί. Εμένα δεν μου λύνονται απορίες αλλά μου γεννιούνται. Π.χ Ο Κύριος Marqui σε ποιό έγκλημα αναφέρεται;

Όπως και να έχει καλή συνέχεια στο νήμα.

6. Marqui

Marqui sitting on a park bench

@Defender Θα είχατε την καλοσύνη να αναφέρετε ένα παράδειγμα το οποίο εάν δεν αποδεικνύει, να καταδεικνύει τουλάχιστον, ότι η Παλαιά Φρουρά δεν επιτρέπει σε νεότερους να φτιάξουν κάτι καλό?

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

8. Arioch

Δεν ήταν το '10, ήταν παλιότερα σε κάποια έξοδο αποκριάτικη.

Η τούρτα ήταν το '11 ή το '12 αν ενθυμούμαι καλώς.

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Το '10 ήταν στην "υπόγα", μετά αν θυμάμαι καλά ειπώθηκε το "λύστε με ρε σεις, έχω να πάω να πάρω τον ..., με τ' αυτοκίνητο, να τον πάω ..., και θα ξαναγυρίσω..!

Ααα, από τούρτες άλλο τίποτε, αυτή στην Σαλονίκη είναι σωστή χρονολογικά, 100% τσεκ......

10. Arioch

Τότε μιλάμε για άλλη τούρτα. Την ιστορία με το "Αφέντης μου είναι ό,τι θέλω τον κάνω" μου την έχουν διηγηθεί (δεν ήμουν παρόν) πριν το '10. Είχε συμβεί, αν θυμάμαι καλά τη διήγηση, προς Νέα Μάκρη μεριά σε έξοδο είτε για αποκριές είτε για Κ. Δευτέρα.

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Σταδιάλα, παίζει και νάχεις δίκιο, και νάχει ειπωθεί από την καλή μας φίλη και παλιότερα...

12. ViktorVonDoom

ViktorVonDoom ࿋ שคlคг ๔๏ђคєгเร ࿋

ευχαριστώ πολύ για την τοποθέτηση!