Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καταλυτικό Λάθος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος bumblebee, στις 22 Φεβρουαρίου 2020.

1. Harry Demos

Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

Υπάρχουν αποδεκτες δικαιολογίες (αμφότερα);

2. bumblebee

bumblebee Contributor

Αυτο θα μπορουσε να γινει εξαιρετικο νημα γιατι εγω εχω αλλη αποψη. Η αδιαφορια ( μεταξυ αλλων μεσων ) ειναι και αυτη πολυ χρησιμη σε διαφορα πεδια πχ για να το παιχνιδι του κρυο ζεστη για να σπαει η ανια  , αλλα ακομα καλυτερα στην εκμαθηση της οικονομιας στην παροχη προσοχης, που εχει να κανει με τη λειτουργικοτητα της σχεσης για να αντεξει τις κακοτοπιες σε βαθος χρονου.

Πολυ ευκολα μπορεις να καταστραφεις στη μεθη της βδσμικης επαφης .... και η θεση της καταστροφης ειναι στο... παιχνιδι. Εστω καμια φορα και αν ισχυριζομαστε τα αντιθετα, ωστε να κραταει ο φοβος τα ερμα  

Σημειωση : Το ταιμιν στην παροχη προσοχης, η ενταση της ( @χάντρα ) και κυριως ο αιφνιδιασμος σημαντικοτατα στοιχεια

Last edited: 27 Φεβρουαρίου 2020
  3. Silvia

Silvia Αυταρχική και Φιλελεύθερη

Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα ακριβώς τι με ρωτάτε, αλλά νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον, για αυτό αν θέλετε, επαναδιατυπώστε.

Όπως καταλαβαίνω, ο σκοπός σας είναι να αποφύγετε την οικειότητα, η οποία όπως έχω γράψει αλλού, θεωρώ πως μπορεί να δυσκολέψει πολύ την ασυμμετρία. Σε αυτά που λέτε δε διαφωνώ, αν και ο καθένας από μας έχει άλλους τρόπους, άλλες ποσότητες, άλλους χρόνους που εφαρμόζει κάτι.

Εκεί που διαφωνώ είναι στη λέξη "αδιαφορία". Θα το δείτε κι εσείς με μία λίγο πιο προσεκτική ανάγνωση το προηγούμενου ποστ μου.

4. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

και στα καπάκια να την απαιτεί... λες και υπάρχουν μαγικα ραβδάκια

5. Minws

Minws Regular Member

Το να παραμελήσει τον εαυτό του/ της... Όσο για Κ... τζόγος,αλκοόλ και ουσίες!