Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καυλωμένα γενέθλια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Just_Me, στις 18 Οκτωβρίου 2022.

1. Just_Me

Just_Me Contributor

Τον παρακαλούσα εδώ και 31 μέρες να με χτυπήσει, έστω να το κάνω μόνη μου, μου έχουν κοπεί αυτά, δεν με αγγίζω αν θέλω να με έχει δεν μου ρίχνω ούτε ένα τόσο δα μπατσάκι, ξεκάθαρα πράγματα.

Επιστροφή στα παρακάλια τώρα, τίποτα Ανένδοτος και απολάμβανε που Τον ψυχαγωγούσα με τις ευφάνταστες αφορμές που προσπαθούσα να δώσω ώστε να δεχθεί η σάρκα μου το φίλημα της βίτσας, όμως τίποτα! Τίποτα απολύτως!

31 ημέρες που πέρασαν με απελπισμένα παρακάλια, με σιωπηλές προκλήσεις και θυμωμένες θλίψεις.

Την 29η ημέρα της μαρτυρικής νηστείας μου, λαμβάνω μήνυμα στο κινητό που έλεγε "Όσο έπαιξες το μουνάκι σου το έπαιξες, από αυτή τη στιγμή ούτε με το χαρτί της τουαλέτας δεν θα το αγγίζεις."
    Ένας νταμπλάς μου ήρθε και δάκρυα ανέβλυσαν στα μάτια μου. Δεν μπορούσα να δουλέψω, δεν μπορούσα να σκεφτώ, ούτε καν να Τον παρακούσω. Έβραζα.

Με κάλεσε σπίτι Του αφού ήμουν όλη μέρα έξω "Έλα από εδώ όταν τελειώσεις τις δουλειές σου μου είπε."
    Πράγματι πήγα. Μπαίνω μέσα στο σαλόνι και μου λέει "Δώσε μου το βρακί σου." Το κοιτάει, το μυρίζει και μου λέει "Φύγε" κεραυνοβολήθηκα θυμήθηκα.. "Ούτε με το χαρτί της τουαλέτας δεν θα το αγγίξεις" Κατέβασα το κεφάλι κι έφυγα με βαριά καρδιά.

Μία ημέρα πριν σπάσει αυτή η σπαστικά βασανιστική απραξία της σωματικής στέρησης απολαύσεων μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάω εκεί την επόμενη το απογευματάκι.

Μετρούσα όχι απλά τα λεπτά αλλά τα δευτερόλεπτα, τικ τακ τικ τακ το αναλογικό ρολόι μου, ήτανε η καλύτερη κι η χειρότερη παρέα μου ταυτόχρονα!

~ 24 ώρες μετά ~
    Είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα, τα χέρια μου κρατάνε τα κάγκελα πάνω από το κεφάλι μου, τα μάτια μου κλειστά με ταινία, στα αυτιά μου ωτοασπίδες (ακούω τόσο έντονο τον χτύπο από το αίμα μου, σαν ρυθμικός παφλασμός μου ακούγεται) τα πόδια μου είναι λυγισμένα και τέρμα ανοιχτά.

Τα χείλη από το μουνάκι μου ζεματάνε από τα χτυπήματα του crop, η κλειτορίδα μου είναι τεράστια την αισθάνομαι άπειρα φουσκωμένη η πιάστρα (χαρτιών) την έχει μαγκώσει για τα καλά.
    Μικρά μικρά αιματωματάκια δημιουργούνται στο δέρμα μου.. Κάπου εκεί αφήνει τα χείλη μου και τραβάει την πιάστρα... Αργά αργά τόσο γαμημένα, τέλεια α-ρ-γ-ά η κραυγή μου ανήλθε στους ουρανούς. Και πιάνει δουλειά με το crop πάνω στην πρησμένη κλειτορίδα μου. Ψαλμοί αγγέλων έφτασαν στα αυτιά μου, ο οργασμός ήτανε λυτρωτικός και τα δάκρυα στα μάτια μου πολλά όπως και τα σπέρματα πάνω στα χείλη μου.

Ξαφνιάστηκα!

Τα μάτια μου ελευθερώθηκαν και συναντήθηκαν τα βλέμματά μας καθώς στεκόταν από πάνω μου ενώ στράγγιζα και τη τελευταία σταγόνα από το νέκταρ του Κορμιού Του.
    Ύστερα χαμήλωσα το βλέμμα μου και χαμογέλασα στραβά στα ζεστότερα μάτια του κόσμου.
    - Έλλη είσαι κι εσύ εδώ;
    Εκείνος τράβηξε το πηγούνι μου για να τον κοιτάξω.
    - Χαρούμενα γενέθλια υπέρμουνο.

Ξημέρωναν τα 31α γενέθλιά μου  

Last edited: 18 Οκτωβρίου 2022
  2. Nickok

Nickok New Member

31 μέρες χωρίς σεξ , χωρίς ξύλο η πάνε μαζί ?

3. Daniel-21

Daniel-21 New Member

Φοβερή εμπειρία είναι αυτή εάν δεν σε πειραζει θέλω να μάθω και αλλά . Αναρωτιέμαι ένα σε είχε δεμένει στα κάγκελα όταν ήσουν στο κρεβάτι;

Εννοώ εάν είχες τα χέρια σου δεμένα στα κάγκελα

Last edited by a moderator: 11 Ιανουαρίου 2023