Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καυλωσέ με στα αλήθεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος VUCINIC, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

1. Εδώ γράφουμε δικές μας σκέψεις πρόστυχα λόγια με σκοπό να ανατριχιάσουμε τον αναγνώστη και ο επόμενος συνεχίζει.. Η έκταση δεν οριοθετείται.. Δεν ύπαρχει κώδικας καλής συμπεριφοράς..
    Ξεκινάω πρώτος..
    Κάπως έτσι.
    Μέ ένα φτερό θα σε αγγίζω σε όλο σου το κορμί και η γλώσσα μου θα έρπει με ερεθισμό από τα χείλη στα ακροδακτυλά σου ωσπού θα με παρακαλάς να σε δέσω πισθάγκωνα και να σε βασανίσω..

2. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Σε φτυνω πρωτα στο προσωπο κι υστερα υγραινω τα χειλη μου με τα σαλια μου. Ολο αυτο ξανα στην κοιλια, στο στηθος... στον πουτσο.

3. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Σου βάζω την κάλτσα στο στόμα, όχι, δεν θα σου κάνω την χάρη να είναι το εσώρουχό μου. Η φαρδιά κολλητική ταινία διαγράφει εντονότερα τις ρυτίδες του προσώπου σου.
    Χέρια, πόδια δεμένα με την ίδια φαρδιά, διάφανη ταινία κι εσύ στο πάτωμα.
    Παίρνω τον καφέ απ το τραπέζι, πίνω μια γουλιά κι επιτέλους θα παίξω Cooking adventure στο κινητό.       

4. Brainman

Brainman Deep in a fe mind

πινουμε τον καφε μας, χαλαρα, σαν οποια καθημερινη στιγμη στον καναπε του σαλονιου, σε θαυμαζω με το σπερμα στο προσωπο, αφημενη φυσικη απελευθερωμενη... καμβας με φρεσκιες πινελιες

5. Εισαι δεμενη σε Χ, φιμωμενη και flogged. Τα ματια σου καλυμενα με μαντηλι για να μη βλεπεις και ακουστικα στα αυτια για να ακους μουσικη. Το fuck machine δουλευει double penetration και εγω απλως απολαμβανω να βλεπω εσενα καθως ακουω το παρακατω

6. zwg

zwg Regular Member

αφού έχω γλείψει καλά τα πόδια ανεβαίνω χιλιοστό χιλιοστό προς τα πάνω περνάω απ τον αστράγαλο γύρω γύρω την γάμπα... το γόνατο , κάτω απ το γόνατο τον μυρό πρώτα έξω και μετά μέσα (φυσικά όλα αυτά και στα 2 πόδια) και στην συνέχεια φτάνοντας στο αιδίο δεν μπαίνω μέσα... γλέιφω αργά αργά γύρω γύρω δίνοντας φιλάκια.. κάποια στιγμή σταματάω βάζω το στόμα μου ανοιχτό ακριβώς πάνω απ την κλειτορίδα και αφήνω την καυτή μου ανάσα να την κάψει και να την νιώσει... μόλις την νιώσω πως έχει τρελαθεί... (αν δεν με έχεις κολήσει πρώτα μέσα... επειδή δεν αντέχεις άλλο) θα αρχίσω να την περιποιούμαι στην αρχή με την άκρη της γλώσσας μου και μετά σιγά σιγά πιο έντονα ...   (αγαπημένο ξεκίνημα αιδιολειχίας..!! )

7. Dapom

Dapom Contributor

Σε υποχρεώνω να διαβάσεις ολα τα μηνύματα σε αυτό το νήμα...και οταν τελειώσεις θα κλείσεις τον υπολογιστή και θα έρθεις να σε καυλώσω στα αλήθεια.

8. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

Θεά!!! κάτι τέτοια σε κάποια νήματα σε κάνουν να γελάς και να συνεχίζεις ευχάριστα την ημέρα σου!!!! zehr gut!!!!  

9. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

@VUCINIC
    ..υπάρχει και νήμα "καύλωσε με στα ψέματα???¨     

10. Αμέ εύκολα

11. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Τρωω τα φρυδια σου κι εσυ τα δικα μου. Στο τελος κανεις δεν τελειωνει. Το σπερμα μενει για παντα μεσα σου να σου θυμιζει οτι περασες απο μεσα μου.

12. πάω για κατούρημα