Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καυλωσέ με στα αλήθεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος VUCINIC, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Στήσου καλά και μην κουνιέσαι.

3. Kανενας δε με φτιαχνει τοσο οσο τα γραπτα της Dark Explorer. Το ομολογω δημοσιως...

4. candy

candy New Member

Προσεχως....ζωντοχηρα Angelina Jolie!  

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

σαρκώδη, ζουμερά, χείλη.

6. παει το αντζελινακι και ο πιτακος

7. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Εγω κι ο γατος σου τριβουμε τις μουσουδες μας οσο εσυ μας κοιτας..

8. Παιζουμε με τα ματια εισαι μονο με τα εσωρουχα βαζω τον γατο να σου κανει μασαζ ενω σε χαιδευω......

9. Sanigurious

Sanigurious New Member

σου δένω τα χερια πίσω από την πλάτη και πλέκω τα μαλλιά σου κοτσίδα, δένω την κοτσίδα σφιχτά στα χερια σου ώστε να ζορίζεσαι πολύ να κουνήσεις το κεφάλι σου, σου βάζω το κιλοτάκι που φορούσες όλη μέρα μέσα στο στόμα σου και το κολλάω με ταινία.

σε πηγαίνω στην κουζίνα, σε βάζω να ανοίξεις τα πόδια σου και χώνω κερασια και σταφύλια στο μουνί σου.

σε περνώ στον καναπέ και την ώρα που βλέπω ταινία βγάζω ένα ένα τα κερασια και τα σταφύλια από μέσα σου και τα τρώω, εσύ υποφέρεις  

10. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Για δείξε πως γλύφουν τα καλά κορίτσια?.....έεετσι....όλον τον πούτσο βαθειά...μπράβο κοπέλα μου.

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

"μπακαλιάρο σκορδαλιά", ΟΧΙ.

12. ΚΑΥΛΩΝΩ!!! πολυ! με τον Σακη Τανιμανιδη πω! πω! τι ΑΝΤΡΑΣ! οταν τον βλεπω σκεφτομαι ΜΩΡΟ! ΜΟΥ! να σου κανω κι απο εκεινα κι απο τα αλλα με λογια πονηρα ΜΩΡΟ ΜΟΥ! να σε ''παιζω' στο κρεβατι μου μπαλα και ΑΛΛΑ.... πιο πολλα!.....