Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καυλωσέ με στα αλήθεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος VUCINIC, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

1. -Volt-

-Volt- Contributor

έξω έξω κι όταν νιώσω την ανησυχία σου να γίνεται υποχώρηση, παράδοση, μέσα, δυνατά.

2. Αχ να τα πιω ολα μονορούφι;

3. -Volt-

-Volt- Contributor

Και καθώς στέκομαι και κοιτώ τα πόδια σου μισάνοιχτα να ανοιγοκλείνουν καλώντας, απλώνω το πόδι μου και με τα δάχτυλα σε χαϊδεύω απ' την κλειτορίδα προς τα κάτω κι ανεβαίνω ξανά, τεντώνω το δάχτυλο μου κι ανεβαίνω και κατεβαίνω. Υγραίνεσαι, τα πόδια σου έχουν μείνει λυγισμένα, μισάνοιχτα. Ακόμα καλούν και θα ανέβω πάλι, για να ξανακατέβω, ώσπου ν' αλλάξεις κάτι.

4. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Θέλω να κατουρήσω αρκετή ώρα αλλά βαριέμαι να πάω στο μπάνιο.
    Έτσι όπως κάθομαι στην καρέκλα και κουνιέμαι λιγάκι αλλάζοντας θέση, η πίεση στην κύστη μου γίνεται πολύ έντονη.
    Νιώθω έναν ελαφρύ πόνο και ταυτόχρονα η πίεση νιώθω ότι μεταφέρεται στον κόλπο μου και καυλώνω στιγμιαία.
    Χαλαρώνω ελαφρά την κύστη στο όριο του να μην κατουρήσω και κουνιέμαι ελαφρά στην καρέκλα.
    Ανατριχιάζω ολόκληρη και είμαι έτοιμη να χύσω χωρις να με αγγίζει κανείς...

5. MasterK_SlvE

MasterK_SlvE Τιποτα δεν ειναι λαθος οταν σε κανει ευτιχισμενο

Ευγε

6. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

really hot!!!   

7. energizer7

energizer7 Regular Member

Ωραίο. Ακόμα πιο ωραίο να το βιώνεις in action