Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καύλωσέ με! (αν μπορείς…)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 19 Ιανουαρίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    [ΔΙάΘεσηΝύΧΤας*]

     


    Πέρασε, φθινόπωρό μου. Κάτσε. Τι νέα από το μέλλον.
    Πάρε ανάσα, ξεσταύρωσε τα χέρια.
    Λύσε το φως.
    Πόσα μελί φύλλα θα μου στείλεις και φέτος στο μπαλκόνι.
    Πόσο ξερά, μεγάλα, και σαν κομμένα χέρια απ’ τον καρπό.
    Με τι μουσικές θα μου τυλίξεις τα μαλλιά.
    Πώς θα σε φέρω βόλτα.
    Τι απολογισμούς θα μου αναθέσεις πάλι.
    Πόσες φορές ακόμη.
    Πόσες φορές.
    Πόσες θα με βάλεις να σκεφτώ το γήρας.



    [*Κατερίνα Χανδρινού]

     
  2. Λουξεμβούργο 2015

    Το βλέμμα μου εστιάζει στη σακούλα με το κολάρο- διεύθυνση ΒondageBabyLand, RueDesirZaex 12, tel (+352)265201. Τηλεφωνώ και ζητάω τη Νόρα."Το ήξερα ότι θα ήθελες να με ξαναδείς. Που είσαι;
    Τελειώνω από εδώ σε μισή ώρα. Έχει έρθει η άλλη κοπέλα στην βάρδια της. H κάθε πουτάνα στην ώρα της, η βρωμιάρα.Είμαι ελεύθερη. Θέλεις να φέρω τίποτα μαζί μου;" Η μικρή δε κρατιέται καθόλου. Θέλει να γεμίσει την ώρα της με ένα ωραίο ξεφτίλισμα. "Φέρε μαζί μια φίλη σου και πήγαινε στο δωμάτιο 36 του ParcBeaux" . Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και μέσα σε 2 ώρες πρέπει να κλείσω το δωμάτιο 36για 5 ώρες και να προσκαλέσω τον τύπο που μιλάμε στο chatroom στο ίδιο δωμάτιο. Το 36 είναι άδειο, το ήξερα από εχθές που έφυγαν οι νεόνυμφοι. Στέλνω γυμνές φωτογραφίες μου στον έμπειρο κύριο και του ζητάω να έρθει να με γαμήσει, ότι εγώ και η φίλη μου θα είμαστε πολύ υπάκουες και πρόθυμες για την πούτσα του. Του έχει πρηστεί όλος ο πούτσος του και ετοιμάζεται να έρθει. Κλείνω τον υπολογιστή και τρέχω στις σκάλες από τον τρίτο στο ισόγειο στην αίθουσα αναμονής για να μου δώσουνε τα κλειδιά στο χέρι. Το στόμα μου στεγνώνει από την ανυπομονησία.

    Ανεβαίνω με το ενοχλητικό και τόσο οικείο ασανσέρ στο τρίτο. Ανοίγω την πόρτα του νέου δωματίου και την αφήνω ανοιχτή. Ανοίγω τις κουρτίνες. Απέναντι είναι το δικό μου δωμάτιο. Αρχιτεκτονικός μοντερνισμός. Το κάθε παράθυρο έχει θέα στην κεντρική αγορά του δρόμου και σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αφήνω την πόρτα ανοιχτή και επιστρέφω στο αναστατωμένο κρεβάτι μου.
    Σβήνω τα φώτα. Τραβάω τη σακούλα και βγάζω έξω το κόκκινο κολάρο μου. Το φοράω. Έχουνε μείνει 15 λεπτά και οι τρεις τους πρέπει να μπούνε μέσα στο πάτωμα του 36. Εύχομαι να βρούνε το πρόστυχο θάρρος και να έρθουνε να ξεσκιστούνε στην πούτσα μεταξύ τους. Πολλές γυναίκες δεν τολμούν να συναντήσουν έναν άγνωστο άνδρα και να πηδηχτούνε μαζί του. Και πολλοί άντρες ικανοποιούνται μόνο στο να τραβάνε μαλακία μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή, διαβάζοντας ερεθισμένες φαντασιώσεις μιας μικρής καυλιάρας πουτανίτσας που παίζει το μουνάκι της και αυτή μπροστά σε μια άλλη οθόνη.

    Ανάβουνε τα φώτα και μπαίνει μέσα ο Κύριος Νάθαν. Διαβάζει το σημείωμα που του έχω γράψει."Μην κλείσεις τις κουρτίνες. Είμαστε μόνο δικές σου". Κανείς δεν θα καταλάβει ότι εγώ λείπω. Απλώνει τα εργαλεία του. Ένα μεγάλο χάρακα, μια χοντρή μαύρη ταινία γκάφερ, αρκετά ξύλινα μανταλάκια, ένα παχουλό κερί, δυο σκληρούς δονητές με έντονες φλέβες και μια μάσκα από βελούδινο ύφασμα κόκκινη. Δεν κλείνει τις κουρτίνες, ανάβει το κερί και το ακουμπάει στο κομοδίνο.
    Παίρνω το σκοινί μου και δένω το στήθος μου σφιχτά, τόσο σφικτά που στο τέλος οι ρόγες μου θα είναι τελείως κοκκινισμένες. Ευτυχώς υπάρχουνε αρκετά εκπαιδευτικά βίντεο στο διαδίκτυο που σε μαθαίνουν ένα καλό Bondage. Η πορνογραφία έχει πλέον πολλαπλασιαστεί επί 3000. Ο κάθε ανώμαλος φτιάχνει ένα ιστοχώρο για να ανεβάζει τις δικές του συλλογές από φωτογραφίες σε ξεχωριστή κατηγορία. Amateur, Anal, Big tits, Blowjob, College, Couples, Threesome, Teen sex, Gang Bang, Lesbian.

    Τα κορίτσια έφτασαν. Δεν το πιστεύω. Αυτή η μικρή έχει πολύ θράσος. Μου θυμίζει την Ευγενία του Μαρκήσιου Ντε Σαντ, δίχως την κυρία Ντε Σεντ-Ανζ και δίχως τους ευθείς φιλοσοφικούς διαλόγους με τον Ντολμανσέ. Πρόθυμη και υπάκουη. Πέφτει στα τέσσαρα και χαμηλώνει το βλέμμα της κοιτάζοντας την Τζασμίν. Τα κατάφερε, ήρθε όπως το υποσχέθηκε μαζί με ένα άλλο νυμφίδιο της ίδιας κοινωνικής τάξης. Τζασμίν. Η Τζασμίν κοιτάζει τα μάτια του κυρίου Νάθαν και σταυρώνει τα χέρια της πίσω.

    Στήνεται όρθια.Ο Νάθαν πλησιάζει, της βγάζει τα ρούχα της απότομα και της σφίγγει το πρόσωπο να τον κοιτάζει συνέχεια μέσα στα μάτια. Ρίχνει μια κλοτσιά στον στημένο κώλο της Νόρα και αρχίζει να δίνει διαταγές στην Τζασμίν. Είναι πολύ τυχερός. Τα δυο κορίτσια είναι πολύ όμορφα, με γυαλιστερά παιχνιδιάρικα μάτια και νεανικά σώματα.Φαίνονται πολύ μικρές στην ηλικία και οι δυο τους."Γδύσε τη φιλενάδα σου" και η Τζασμίν κατευθείαν ξεβρακώνει τη φίλη της. Την αφήνει με το κιλοτάκι της και της το χώνει στο κώλο για να την ενοχλήσει.Η Νόρα περπατάει στα τέσσερα, κουνώντας το κατάλευκο κωλαράκι της και ζητώντας τον πούτσο του κυρίου της. Για λίγες ώρες, ο Νάθαν θα είναι ο κύριος της."Μην σηκωθείς καθόλου επάνω -εκεί στα τέσσερα να βλέπεις πως η φιλενάδα σου θα με περιποιείται". Η Τζασμίν επεξεργάζεται τα εργαλεία που είναι απλωμένα στο κρεβάτι. Παίρνει το χάρακα και την μαύρη ταινία και τα δίνει στο κύριο της. Γυρίζει την πλάτη της.Της δένει τα χέρια με την ταινία και της δίνει μερικές ξυλιές στον υπέροχο κώλο της. "Θέλω και εγώ κύριε, σας παρακαλώ" λέει διστακτικά η Νόρα. Την τραβάει από το λαιμό και την βάζει επάνω στο κρεβάτι, της δένει τα χέρια και αρχίζει να της τρίβει την κλειτορίδα της δυνατά μέσα από το κιλοτάκι της. Η μικρή αναστενάζει και τρέμει. Ξαναπαίρνει την ταινία στα χέρια του και της την βάζει γύρω από τα βυζιά της. Οι ρόγες της είναι μικρές κοριτσίστικες θέλουνε πολύ ρούφηγμα. Η Τζασμίν αρχίζει να της ρουφάει τις ρόγες. Και ο κύριος Νάθαν το στόμα της. Έχει πολύ όμορφο στόμα και του αρέσει πολύ να την φιλάει. Βάζει τα δάχτυλα του μέσα και της τεντώνει το στόμα της.

    Θα τις γαμήσει και τις δυο χωρίς προφυλακτικό. Ένας γυμνός πούτσος να ευχαριστιέται δυο κοριτσίστικα μουνάκια. Χουφτώνω τα βυζιά μου και βάζω ένα χοντρό δονητή στο μουνί μου να κινείται συνέχεια. Είναι καινούργιος και αχρησιμοποίητος. Θέλω να φωνάξω, να τσιρίξω από την καύλα. Το ήξερα ότι θα περάσω τέλεια στο ParcBeaux. Μόνη μου, με ένα τέλειο γαμήσι σκηνοθετημένο από εμένα την ίδια μπροστά στα μάτια μου.

    Για λίγο αφαιρέθηκα και ο Νάθαν έχει αρχίσει να γαμάει τη Τζασμίν. Της κρατάει το κεφάλι και της επιβάλει να γλύφει το γυαλισμένο μουνί της φίλης της. Και οι δυο το έχουνε τελείως ξυρισμένο. Είναι και οι δυο πολύ καλές πουτανίτσες. Που και που της δείχνει πως να το γλύφει καλύτερα ρουφώντας την κλειτορίδα της μικρής. Του αρέσει πολύ το φρέσκο μουνί της. "Έτσι πρέπει να της το γλύφεις, κοίτα." Και μετά την φιλάει και συνεχίζει να την γαμάει με τον καλά καυλωμένο πούτσο του. "Δως μου το δονητή που είναι δίπλα σου μικρή σκλάβα, θα σου γαμήσω και τις δυο σου τις τρύπες τώρα. Συνέχισε να γλύφεις τη Νόρα." Η Νόρα φωνάζει και αναστενάζει. Το απολαμβάνει. "Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ.Κι' άλλο." Η Τζασμίν περιμένει με τις τρύπες της ανοιχτές. Ναι. Αυτό είναι,θα της ανοίξει το κολαράκι της. Ναι έτσι, δυνατά, πολύ δυνατά. Ξεφτίλισε την,την καργιολίτσα . Ναι, όλο μέσα. Παίρνει το δονητή και της τον βάζει στο μουνί της. Τώρα και οι δυο οι τρύπες της είναι γεμάτες. Έτσι. Σταμάτα, φωνάζει η Τζασμίν. Πονάω, δεν μπορώ. Με πονάς . Φωνάζει και προσπαθεί να του γλυτώσει. Αυτός της κρατάει την μέση και της πιέζει το κεφάλι της επάνω στο μουνί της Νόρας. Έτσι εκεί αυτή είναι η θέση σου. Γλύψε. Ο Νάθαν φωνάζει. Ο πούτσος του είναι πολύ καυλωμένος και νομίζει ότι είναι έτοιμος να χύσει μέσα στο κώλο της. Αχ ναι έτσι μωρή πουτάνα. Θα στον ξεσκίσω τον κώλο σου. Έτσι γαμημένη. Της χύνει τον κώλο. Και η Τζασμίν κάνει πως κλαίει. Θέλω και εγώ, φωνάζει η Νόρα, θέλω και εγώ τα χύσια σας κύριε, αφήστε μου να σας τον καθαρίσω. Ο κώλος της Τζασμίν ήτανε πεντακάθαρος,είχε κάνει κλύσμα η ξεκολιάρα. Ο Νάθαν της το φέρνει στο στόμα και η Νόρα του τον καθαρίζει από τα χύσια του. Η πούτσα του δεν πέφτει θα τις γαμήσει πάλι και τις δύο. Ναι πρώτα τη Νόρα . Έλα μωρή πουτάνα, καύλωσε με καλά. Έτσι κάτσε να σας γαμήσω και τις δύο. Πρώτα μέσα στο μουνί της μιας και μετά μέσα στο μουνί της άλλης. Η Τζασμίν ξαπλώνει ανάσκελα και η Νόρα από πάνω της. Φιλιούνται. Τα βυζιά τους τρίβονται και κύριος Νάθαν ευχαριστιέται τις τρύπες τους. Και οι δυο οι γκόμενες είναι δίκες του.

    Δεν με νοιάζει να τους βλέπω κι' άλλο. Έχω ήδη δει αρκετά. Η μήτρα μου καίγεται. Είμαι ανάσκελα στο πάτωμα κάτω και τρίβω την κλειτορίδα μου έτσι δυνατά . Ναι, είναι σωστός ο κύριος Νάθαν. Μπράβο κορίτσια. Τα καταφέρατε μια χαρά. Το ξέρω θα τους βάλει να του γλύψουνε το πούτσο και θα τις χύσει και τις δυο στο στόμα. Να του γλύφουνε τα χύσια του. Αυτό θέλω, θέλω να τις χύσει στο στόμα. Η κλειτορίδα μου είναι έτοιμη να χύσει. Και φωνάζω. Το χαλί είναι γδαρμένο και μου τσιμπά την πλάτη αλλά μου αρέσει. Ναι. Ποτέ δεν μου φτάνει μια φορά. Έχω χύσει πολύ δυνατά και σιγά-σιγά ξαναπηγαίνω στο κρεβάτι. Οι άλλοι είναι όλοι μαζί ξαπλωμένοι στο δικό τους κρεβάτι.
    Γιατί ένα ωραίο γαμήσι να τελειώνει τόσο γρήγορα; Δεν κρατιέμαι ποτέ μέχρι να λιώσει το σώμα μου. Το ίδιο σώμα, οι ίδιες φαντασιώσεις που με θερμαίνουν - αυτόματα με υπνωτίζουν όταν οι φλέβες μου πλέον έχουν φουσκώσει και έχω ζήσει τη φαντασίωση μου. Ίσως χρειάζομαι κάποιον κοντά μου.Θα μπορούσα να είμαι και εγώ εκεί. Δεν θα τους ενοχλούσε καθόλου - να τους χτυπήσω την πόρτα - ντυμένη μόνο με το κολάρο μου.

    Ανοίγω το ψυγειάκι. Είναι από τα μικρά τετράγωνα ψυγειάκια ξενοδοχείων που είναι γεμάτα με σοκολάτες, ξηρούς καρπούς, και ποτά στα μικρά μπουκαλάκια. Ανοίγω τα 10 μπουκαλάκια , πίνω ένα-ένα με τη σειρά και σιγά-σιγά δροσίζω τη γλώσσα μου για να καταστείλω το βίτσιο μου. Πρέπει να πάω απέναντι. Φοράω ένα μαύρο φουστάνι με ένα μόνο φερμουάρ μπροστά, το κολάρο μου και φεύγω. Δεν έχω πλύνει το μουνί μου. Άστο έτσι ζεστό, με όλα του τα ζουμιά. Η πιτσιρίκα θα με αναγνωρίσει αμέσως.

    Τώρα ήρθε η σειρά μου, να παραδοθώ στα σαδιστικά γούστα τους. Κάθε αντικείμενο που είναι αιχμηρό, κυλινδρικό και μου θυμίζει πέος ή μπορεί να διεισδύσει μέσα μου το χρησιμοποιώ επάνω μου. Η γλώσσα ενός άντρα, τα δάχτυλα ενός άντρα, τα λόγια ενός άντρα συμπυκνωμένα στα μάτια του κύριου Νάθαν.

    Για να μπορέσει να έχει διάρκεια ένας έρωτας θα έπρεπε να μεταμορφωθεί σε όργιο. Το πρόσωπο του εραστή σου θα άλλαζε χαρακτηριστικά και κάθε φορά θα είχες την περιέργεια να τον επεξεργαστείς πάλι από την αρχή. Η φιλαρέσκεια σου θα τεντώνονταν στο καινούργιο σώμα του. Θα γευόσουνα την ηδονή του όταν θα τάιζε με σπέρμα την φιλενάδα σου. Οι θηλές σου θα ερεθίζονταν με το παραμικρό χάδι και ο λάρυγγας σου θα βόγγαγε στα αλήθεια. Δεν θα νύσταζες και δεν θα έκλεινες τα μάτια. Το νυχτερινό σώμα σου θα περίμενε το ξημέρωμα.

    Υπάρχουνε στιγμές που είναι αφιερωμένες στα βίτσια μου και τότε η καύλα διαρκεί για περισσότερες ώρες. Τότε, μόνο τα γεννητικά μου όργανα θα σημάνουν το τέλος και όχι εγώ.

    Σίσσυ Δούτσου
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    «Γυναικείες Διαστροφές- Σεξ και Λεσβίες» από τον Dr. Albert Reissner, MD. 1965 Μερικά κεφάλαια αναλύουν ερωτήματα όπως: «Θα γιατρέψει ο γάμος της λεσβίες;», «Γιατί δεν γεννήθηκα αγόρι;» (μπορείτε να το βρείτε στο Amazon!)

     
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor



     
    Last edited by a moderator: 9 Σεπτεμβρίου 2015
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    Την Επάρκεια Του Σώματος Η Ηδονή

     

    Η Δίψα Αρχίζοντας


     

    ‘Οπως Τα Χείλη Φουσκώνουν

     

    Στη Σύσταση Χλοερά Που Ήταν Πιο Πριν

     

    Μ’ Άλλον Τρόπο Απαίτησης

     

    Μ’ Άλλες Κάμψεις

     


    Αποθέματα Ελάχιστα Στιγμων Δροσερών Εξαντλεί

     
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ


    Υπαρχουν διαφοροι Τροποι.



    Για Ολα.

    Θελω παραθυρα ανοιχτα/

    Να ορμαω μεσα/

    Να γλιστραω κατω απ τις χαραμαδες/

    Σου.

    Να ξεσηκωνω/

    Οσους αερηδες ακομα κοιμουνται.

    Μεσα μας.

    Αλλά.

    Αλλά.

    Αλλά.



    Το Bαθος,

    Εμεις,

    Το Φλερτ.

    Εμεις.

    Η Συνδεση,

    Εμεις.

    Τα Παρασημα -Του -Πονου,

    Εμεις.

    Οι Συραγγες,

    Εμεις.

    Τα Ποιηματα,

    Εμεις.

    Η Τεχνη,

    Εμεις.

    Ο Ερωτας,

    Εμεις.



    Είναι απολυτως Διαφανα.

    Κανενα γρασιδι δεν φυτρωνει χωρις φως.



    Ανοιγω το στομα μου.

    Ειμαι ετοιμη

    Να καταβροχθισω

    Τα Ορια.


     
     
  8. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Η εξέλιξη του γραφείου... από τον κακό χαμό στο minimal   

     
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  10. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

  11. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor