Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καύλωσέ με! (αν μπορείς…)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 19 Ιανουαρίου 2015.

  1. whisperer

    whisperer Regular Member

  2. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    ....έπεσε ουίσκι στο βρακί της? γι αυτό είναι στεναχωρημένη?    
     
  3. μαλλον την ετσουξε το αλκοολ.... θα ητο μπομπα....   
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «Μ»

    Ήταν, θυμάμαι, πριν από μερικά χρόνια, ένα όμορφο καλοκαιριάτικο βράδυ, στην ταράτσα κάποιου μπαρ στο Γκάζι. Βρέθηκα τυχαία στην παρέα
    κάποιας φίλης, μια παρέα από νεαρές γυναίκες. Παρακολούθησα την
    συζήτησή τους χωρίς να συμμετάσχω.
    Μιλούσαν - για τι άλλο; - κι εκθείαζαν το ξυρισμένο! Περισσότερο καλαίσθητο; Ίσως. Μεγαλύτερη άνεση για το καλοκαίρι που ιδρώνουμε περισσότερο; Κατά πάσα πιθανότητα.
    Καλύτερο λοιπόν το ξυρισμένο; Κι η αίσθηση να το ξυρίζεις; Κι ο φόβος μην κοπείς; Και το άγχος τραυματισμού κι απώλειας των γεννητικών οργάνων; Κι αν κόψεις την κλειτορίδα και μείνεις μισερή σεξουαλικά; Απαπα! Να λείπουν τα ξυρίσματα! Ας μείνει με τις τρίχες του «προστατευμένο» και «καλυμμένο». Έτσι είναι πιο ενήλικο και γυναικείο!
    Αλλωστε, οι τρίχες του κρατούν περισσότερο και τη μυρωδιά του! Ένας παλιμπαιδισμός το ξύρισμα; Μπορεί. Σίγουρα όμως πιο εύκολο στο γλείψιμο. «Αν δεν γλείφεις μουνί, δεν είσαι λεσβία», όπως ειπώθηκε στο Sex and the City.
    «Για το μουνί και πάλι ο λόγος;», θα μπορούσε ν' αντιτείνει κάποια. «Και γιατί όχι;», θ' αντικρούσω εγώ. Μ' αυτό ζούμε απ' την πρώτη μας στιγμή. Είναι ο πιο κοντινός μας «πλανήτης»! Από τα βασικότερα όργανά μας. Η σχέση μας μ' αυτό αναπτύσσεται απ' την πρώτη μέρα της ζωής μας και τελειώνει με το θάνατό μας. Είναι κομμάτι της ύπαρξής μας και μάλιστα, τόσο σημαντικό! Από μικρά παιδάκια ασχολούμαστε μ' αυτό - κοιτάζοντας, παίζοντας, χαϊδεύοντας, παίρνοντας χαρά! Ευάλωτο στην εμμηνορρυσία του, ερεθισμένο κι ερωτιάρικο τις υπόλοιπες μέρες του μήνα, πάντοτε τρυφερό κι ευαίσθητο. Μας προσφέρει ευχαρίστηση, ηδονή, τεκνοποιία! Μερικά από τα σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή.
    Το μουνί και πάλι... Σύμβολο απαξίωσης στις τόσες χιλιετηρίδες της πατριαρχίας. Παρενοχλήσεις, βιασμοί κι ακρωτηριασμοί. Περιφρονητική προσφώνηση για τους όποιους αντιπάλους... είναι μονάχα «μουνιά» που γαμιούνται. Ενίοτε, υποφέρει από παθήσεις κι ασθένειες που μας ταλαιπωρούν σωματικά και ψυχικά και γίνεται αντικείμενο και πεδίο ιατρικής διερεύνησης, ενασχόλησης, θεραπείας. Η δυναμική του αποκαθίσταται μόνο όταν πρόκειται για ερωτική κατάσταση... «το μουνί σέρνει καράβι».
    Ο φεμινισμός και το δεύτερο κύμα του, το πιο ριζοσπαστικό, έθεσαν το στίγμα της απελευθέρωσής του, της απελευθέρωσής μας μέσω αυτού. Οι γυναίκες μίλησαν κι ασχολήθηκαν μ' αυτό, μ' αυτό και με την σεξουαλικότητά τους. Το αποκατέστησαν! Έγιναν κυρίαρχες του κορμιού και του εαυτού τους μέσα απ' την σεξουαλική απελευθέρωση και μέσα απ' την αντισύλληψη.
    Ανάκτηση λοιπόν; Επαναοικειοποίηση; Να το αγαπήσουμε, πάνω απ' όλα! Είναι το μουνί μας, με κεφαλαίο «Μ»! Είναι η δύναμη του κορμιού, της ψυχής, του ερωτισμού, της σεξουαλικότητάς μας! Το μουνί είναι ωραίο! Στα σίγουρα!
    Χαϊδεύω τις απαλές του τρίχες, τα μαλακά του χείλη, το άνοιγμα του κόλπου, την κλειτορίδα. Χαϊδεύω και της αγαπημένης μου κι εκείνη το δικό μου. Οι κλειτορίδες μας διογκώνονται και οι κόλποι μας υγραίνουν. Ταυτόχρονος οργασμός ακολουθεί!
    Τελειώσαμε και τελείωσε κι η συζήτηση; Όχι βέβαια! Το κείμενο τελειώνει εδώ αλλά η κουβέντα για το μουνί, μόλις τώρα αρχίζει...
    Ρούλα Σκούταρη


     
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  6. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

  7. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor