Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καύλωσέ με! (αν μπορείς…)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 19 Ιανουαρίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  3. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

  4. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

  5. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Σημειώσεις ενός πορνόπαιδου (myself)

     
  7. gazza

    gazza Regular Member

  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Tου έδειχνε τα στήθη της, τις χορδές της. Παίξε σκληρά να ακούσουμε τους φάλτσους ήχους, πως θα γεμίσει τα αυτιά μας, το δωμάτιο όλο.

    Έλα, στήσου πίσω από τις γρίλιες, θα κάνω πως κοιτάω αλλού. Θέλω να με κοιτάς. Κοίτα. Κοιτάω αλλού. Τον διάφανο τοίχο, το ταβάνι που έγινε μαύρη πεταλούδα έτοιμη να με τσιμπήσει. Την παρατηρούσε, για ώρα , τόση πολύ που το δέρμα το λευκό έγινε διάθλαση, διάθλαση του βυθού. Όλα ήρεμα εκεί, σπασμένα κομμάτια καθρεφτών, ράθυμα, κολυμπούν σε διάταξη γένους, γράμματα κολλημένα σφουγγάρια στροβιλίζουν.

    Το γυάλινο τακούνι χτύπησε επίμονα στο πάτωμα. Γύρισε πίσω. Μείνε. Διέσχισε το δέρμα, του ιριδισμούς του προσώπου μου. Μείνε, λίγο. Θα καταδυθώ, πέτρα δηλητηριώδης σαμανική, στο στομάχι σου.


     
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όταν στις αρχές του 2015 δύο παρανοϊκοί τύπο σκότωσαν 12 ανθρώπους στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo είχα κάνει μια αναδρομή στην ελλαδική λογοκρισία.
    Κάθε χρόνο στις 30 Σεπτεμβρίου τιμάται η παγκόσμια ημέρα λογοκρισίας οπότε σας την ξαναποστάρω ως ελάχιστο φόρο τιμής σε όσους ενόχλησαν την Εκκλησία Α.Ε.
    Τα βιβλία "Η Φιλοσοφία του Μπουντουάρ" και "120 Μέρες στα Σόδομα" ήταν απαγορευμένα ως το 1991 οπότε ήρθη και τυπικά η απαγόρευση. Είχαν κυκλοφορήσει το 1979 και το 1981 αντίστοιχα.

    1980: ο συγγραφέας του βιβλίου "Οι αντιφάσεις της Καινή Διαθήκης" Θωμάς Μάρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών για «προσβολή της θρησκείας».

    1988: "Ο Τελευταίος Πειρασμός" του Μάρτιν Σκορτσέζε, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη, λογοκρίνεται, και η προβολή της ταινίας απαγορεύεται, μετά από εκτεταμένα επεισόδια και καταστροφές κινηματογράφων από ρασοφόρους και χριστιανοταλιμπάν

    2003 Ο διάσημος αυστριακός σκιτσογράφος Γκέρχαρντ Χάντερερ, μαζί με τον υπεύθυνο των εκδόσεων «Οξύ» και τέσσερις βιβλιοπώλες διώκονται δικαστικά στην Αθήνα για το σατιρικό κόμικ «Η ζωή του Ιησού» -το οποίο παράλληλα κυκλοφορούσε ελεύθερα σε όλο τον πλανήτη- για το αδίκημα της «καθύβρισης θρησκευμάτων διά του Τύπου».

    2003: Αποκαθηλώνεται ως «βλάσφημο» το έργο του Βέλγου Τιερί Ντε Κορντιέ στη διεθνή εικαστική έκθεση Οutlook. Ο επιμελητής της έκθεσης, Χ. Ιωακειμίδης παραπέμπεται σε δίκη, έχοντας ως μάρτυρα κατηγορίας το δεξί χέρι του Χριστόδουλου, πάτερ Επιφάνιο Οικονόμου. Καρατζαφέρης, Έβερτ και Βενιζέλος ήταν οι υπαίτιοι για τη λογοκρισία.

    2004: Ύστερα από απαίτηση του μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου, απαγορεύεται, η θεατρική παράσταση του έργου του Αριστοφάνη «Πλούτος» επειδή περιέχει «βωμολοχίες», οι οποίες «δεν ήταν επιτρεπτό να ακουστούν κοντά στον προαύλιο χώρο του βυζαντινού ναού του Αγ. Νικολάου». Ο αρχίτραγος Χριστόδουλος (aka Μπέμπα Μπλανς) στήριξε την απόφασή, κάνοντας λόγο για προσβολή της ιερότητας του χώρου.

    2007: Ο διευθυντής της έκθεσης Art Athina και η καλλιτέχνης Εύα Στεφανή συλλαμβάνονται, ενώ το έργο «Η σύγχρονη ελληνική σκηνή»,κατασχέθηκε με την κατηγορία ης παράβασης του νόμου περί ασέμνων και προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους.


    2009: Μετά από απαίτηση της Ιεράς Συνόδου, ο Αντώνης Σαμαράς λογοκρίνει το βίντεο του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Συγκεκριμένα, αφαιρέθηκαν οι σκηνές όπου ρασοφόροι του 8ου αι. μ.Χ. καταστρέφουν τα «βλάσφημα» φειδιακά ανάγλυφα στις μετόπες του Παρθενώνα.

    2012: συνελήφθη ο Φίλιππος Λοΐζος δημιουργός σελίδας στο Facebook με τον τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος» η οποία σατίριζε τον γέροντα Παΐσιο.

    2012: Χριστιανοταλιμπάνοι και Χρυσαυγίτες βουλευτές κατάφεραν να "κατεβάσουν" την παράσταση «Corpus Cristi».Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Χαράλαμπος Λακαφώσης ασκεί ποινική δίωξη σε συντελεστές και ηθοποιούς για «κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος κατ” εξακολούθηση». Η ποινική δίωξη βασίστηκε σε μήνυση που κατέθεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

    2014: Ο «Γέροντας Παστίτσιος» (Φίλιππος Λοΐζος) καταδικάζεται σε 10 μήνες φυλάκιση για «κατ” εξακολούθηση καθύβριση θρησκεύματος». Η εκτέλεση της ποινής ανεστάλη λόγω της έφεσης που άσκησε κατά τις απόφασης ο Φίλιππος Λοΐζος.

    2015: Η Εκκλησία αντιδρά στην ενδεχόμενη απλοποίηση της διαδικασίας απαλλαγής από το μάθημα των Θρησκευτικών για όσους μαθητές το επιθυμούν ενώ παραμένει αμέτοχη στο
    προσφυγικό ζήτημα


    #blasphemyday
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ας πρυτανεύσει η αταξία...