Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κβαντο-BDSM (Α' μέρος)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 12 Μαϊου 2007.

  1. Απάντηση: Κβαντο-BDSM (Α' μέρος)

    Tα ηλεκτρόνια είναι σωματίδια που κινούνται μεν γύρω από τον πυρήνα αλλά έχουν μια Α ενέργεια και ορμή η οποία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μετρηθεί σύμφωνα με την κβαντική φυσική...
    Τα ηλεκτρόνια δεν χρησιμοποιούνται ως δυναμικές μεταβλητές στην κβαντική, και δεν μπορουμε να παρακολουθήσουμε την ορμή και την ενέργειά τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις μεταβολές αυτής της ορμής δηλαδή το σημαντικότερο.
    Άρα η οποια θεωρία είναι απλά θεωρία...
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Κβαντο-BDSM (Α' μέρος)

    Εχω μια σημαντικη απορια (για την ψυχικη μου ισορροπια) :
    Στο παραλληλο συμπαν οπου η ΑΕΚ κερδιζει τα 13 στα 14 πρωταθληματα,εγω θα ειμαι ΑΕΚτζης η γαυρος;
     
  3. GRD

    GRD Great Red Dragon

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Κβαντο-BDSM (Α' μέρος)

    Πιθανότατα θα είσαι ότι επέλεξαν οι γονείς/φίλοι σου να παρατηρήσουν... πιο πριν... άρα... δηλ. το ότι είσαι και τώρα είναι μια καλή "μαντεψιά"...

    Το "η ΑΕΚ παίρνει το προτάθλημα" πάντως θέλει την συμμετοχή πολλών επιλογών... και όχι από εσένα απλά   Αλλιώς απλά θα λέγαμε "οι αριθμοί του λόττο θα είναι..." κλπ κλπ...


    Ανδρ(ε)ας
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Κβαντο-BDSM (Α' μέρος)

    Καταλαβα.
    Δεν υπαρχει σωτηρια
     
  5. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Κβαντο-BDSM (Α' μέρος)

    Animator, πολύ καλό το ντοκιμαντέρ, ειδικά στο τέλος που λέει ότι η σύγκρουση δύο παράλληλων κόσμων δημιουργεί ένα big bang και συνεπακόλουθα έναν καινούργιο κόσμο. Τι να γίνεται άραγε άμα συγκρουστείς ξαφνικά με τον Animator ενός παράλληλου κόσμου; Deja vu?

    MasterJp, κάτι παρεμφερές παρακολούθησα σε ένα βιντεάκι για το measurement problem. Ένα άτομο εμφανίζεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο μόνο εάν το μετρήσει κάποιος. Περιφέρεται δηλαδή παντού, μέχρι τη στιγμή που κάποιος παρατηρητής αποφασίσει να το παρατηρήσει/μετρήσει. Κάτι σαν τις αδέσποτες υποτακτικές  
     
  6. Animator

    Animator Regular Member

    Re: Απάντηση: Κβαντο-BDSM (Α' μέρος)

    Yποθετω συγκρουση δεν μπορει να γινει καθε αυτη γιατι ειναι πολυ μικρα τα σημεια (υλης/ενεργειας) σε σχεση με το ευρος στο οποιο επεκτεινεται γενικα το συμπαν.  Αυτο που ισως (σημαντικο το ισως) μπορει να ισχυει ειναι οτι μπορει στον ιδιο χωρο-χρονο στον οποιο ειμαστε να ειναι αντικειμενα/σωματα απο αλλες διαστασεις και απλα να μην τα αντιλαμβανομαστε επειδη πολυ απλα δεν εχουμε αυτες τις φυσικες και τεχνολογικες δυνατοτητες.
     
  7. slave32

    slave32 Contributor

  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό δεν είναι ακριβώς σωστό. Είναι αδύνατο να μετρηθούν *ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ* με ακρίβεια η θέση και η ορμή ενός σωματιδίου, ακρίβεια στη μέτρηση του ενός οδηγεί μοιραία σε σφάλμα στη μέτρηση του άλλου.

    Ομοίως είναι αδύνατο να μετρηθεί ακριβώς η ενεργειακή κατάσταση ενός σωματιδίου σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όσο πιο ακριβής είναι η μέτρηση της ενέργειας τόσο πιο απροσδιόριστο το χρονικό διάστημα και αντίστροφα όσο πιο ακριβές είναι το χρονικό διάστημα τόσο πιο αβέβαιη είναι η ενεργειακή του κατάσταση.

    Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν είναι ο τομέας μου... αν θέλει κάποιος φυσικός να βοηθήσει (υπάρχουν κάμποσοι στο forum!!!)