Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κερατολαγνια κ οι επιπτώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος CuckoldStories, στις 29 Νοεμβρίου 2020.

1. Cuckost

Cuckost New Member

Είμαι πολλά χρόνια παντρεμένος και ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Τα τελευταία χρόνια έχω έντονες φαντασιώσεις και επιθυμία , να πάει με άλλον. Στην ιδέα ότι μπορεί να φλερτάρει, να βγει για καφέ και να πηδηχτει σε ξενοδοχείο, καυλώνω αφάνταστα. Πολλές φορές έχω την φαντασιωση ότι μπαίνω στο σπίτι και την πετυχαίνω να φωνάζει από καύλα , με τα πόδια ανοιχτά και να της καρφώνει κάποιος την πουτσα στο μουνακι της. Της τα έχω αναφέρει όλα, έχω προσπαθήσει πολύ, αλλά δεν τι σκέφτεται με τίποτα, έχουμε μείνει σε παιχνίδια ρόλων, έχω προσπαθήσει με πολλούς τρόπους, αλλά τιποτα

2. ThanasisCh

ThanasisCh Nakos

Καλησπέρα Σάς ελπίζω να είστε καλά. Εγώ είχα μια εμπειρία με ένα ζευγάρι άπο την νότια Αφρική όπου είχα απαντήσει σε ένα πόστ της κυρίας. Πήγα λοιπόν στο κέντρο σέ ένα μαγαζί γνώρισα τα παιδιά ήταν παρών και ένας αλλά Έλληνας που είχαν γνωρίσει από το fet Πίο παλιά και είχαν κάνει κάτι. Όσο ήμασταν στο μαγαζί ήταν ένα ποτό γνωριμίας χωρίς καμία επαφή ή σεξουαλικο .
    Μετά πήγαμε στο rbnb και εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα. Μαζί μας ήταν και ένας άλλος νεαρός Έλληνας όπου κ αυτόν και εμένα τό ζευγάρι έβλεπε πρώτη φορά. Κάναμε σεξ εγώ κ ο νεαρός με τη κοπέλα ενώ ο σύζυγος ας πούμε υπό μία έννοι Μας υπηρετούσε φέρε εκείνο βάλε ποτό φέρε τσιγάρα κτλ αυτό του αρέσε μπορώ να πώ. Κ εννοείται επειδή έτσι μου βγαίνει εγώ ήμουν πιο επιβλητικός και χύμα στη κοπέλα και αυτό του άρεσε. Σέ όλα αυτά ο σύζυγος κ ο παλιός γνωστός τους Έλληνας Μας βλέπανε απλά. Ήταν μια ωραία εμπειρία με δύο πράγματα Μόνο που δε Μου αρέσαν.
    Αρχικά ότι εγώ δε τελείωσα όχι λόγο ντροπής ή συστολής αλλά Αργώ γενικά να τελειώσω. Κ το δεύτερο ότι όταν η κοπέλα αποφάσισε ότι δε θέλει άλλο εμένα και το παιχνίδι απλά μας άφησαν χύμα στο άκυρο μέσα στο σπίτι. Αυτά τα λίγα σάν εμπειρία από εμένα.

3. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Πάντως μετά από αυτό το μήνυμα θα έχετε πολλούς υποψηφίους για τον ρόλο του εραστή στα εισερχόμενα σας

4. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

καποιες φορες οι κοκκινες γραμμες θα ξεπεραστουν .....δεν γινεται αλλιως μιλαμε για τριτο ανδρα που εχει θελω κ καβλες πρεπει να υπαρχει κατανοηση κ σε αυτο

5. George driver

George driver New Member

Τις περισσότερες φορές θα έλεγα.

6. CuckoldStories

CuckoldStories New Member

Προσωπικά δεν συμφωνώ
    Όταν ένας τρίτος μπαίνει μέσα σε ένα ζευγάρι για να παίξει το ρόλο του τρίτου θα πρέπει να σεβαστεί τα όρια κ τα πλαίσια που ορίζει το ζευγάρι. Αλλιώς ας πάει να κάνει μια παρτουζα κ να βγάλει ότι καυλες θέλει.
    Στο σενάριο του cuckold όμως υποχρεούται να τηρήσει κάποιους κανονες

7. espimain

espimain Contributor

Άμα πληρώσεις επαγγελματία, σου παρέχει υπηρεσίες και κάνει ότι του ζητήσεις.
    Άμα το θέλεις τζάμπα, ο άνθρωπος θα γαμήσει όπως του αρέσει.
    Όσο για το σενάριο, ποιος λέει ότι δεν το κανονίζει ο τρίτος και αν θέλεις συμφωνείς ή όχι;
    Εκτός κι αν ψάχνεις για κανένα πεταμένο που έχει να γαμήσει χρόνια και σου πει το ναι, αλλά και πάλι να το ευχαριστηθεί θα θέλει.

Last edited: 25 Αυγούστου 2023
  8. George driver

George driver New Member

Θα συμφωνήσω! Εάν δε θες να περάσεις την κόκκινη γραμμή. Πληρώνεις επαγγελματία και του ζητάς τι θες ακριβώς.

9. afenthsbikys

σωστα

10. afenthsbikys

ασε που αν δεν ευχαριστηθει δεν θα πετυχη η πραγματοπ της φαντασιωσης.επισης βασικο να γνωριζει ο συζηγος και η γυναικα οτι αλλο η φαντασιωση αλλο η πραξη ειδικα την πρωτη φορα .οσο κ να καβλωνεις κ να το θες οταν θα πεσει επανω της για να την γαμησει θα την ακουσει ο πρωταρης

11. afenthsbikys

πρεπει το τριτο πρωσοπο να γουσταρει την γυναικα κ η γυναικα να το νοιωθει δεν πειραζει να παρει λιγο χωρο ο τριτος αρκει να ειναι εμπειρος κ εχεμυθος

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αν δεν θέλει να δώσει χώρο η γυναίκα, το τρίτο πρόσωπο θα πάρει τον πούλο.