Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κερατολαγνια κ οι επιπτώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος CuckoldStories, στις 29 Νοεμβρίου 2020.

1. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

τον χωρο που πρεπει λιγο πρωτοβουλια

2. CuckoldStories

CuckoldStories New Member

Σίγουρα πάντως δεν θα «διάλεγα» με τη γυναίκα μου bull με τέτοιες απόψεις.
    Στις cuckold καταστάσεις όλο το παιχνίδι είναι εγκεφαλικό. Δεν επιτυγχάνεται με το να επιβάλει ο bull τις καυλες του αλλά το να μπορέσει να μπει στο παιχνίδι του ζευγαριού

3. espimain

espimain Contributor

Γι αυτό και υπάρχει ταρίφα.

4. Berlin88

Berlin88 Regular Member

Συμφωνώ απόλυτα σε ότι έχεις γράψει. Δείχνεις γενικά ότι ξέρεις τι θες και τι αποζητας. Εγκεφαλικό παιχνίδι με όρια και σεβασμό. Έτσι μόνο πιστεύω κι εγώ ότι όλοι θα αφεθούν ελεύθεροι , θα νιώσουν. Ασφάλεια και θα ευχαριστήσουν στο έπακρο. Αν δεν νιώσεις ασφάλεια πάντα κάτι θα υπάρχει που θα σε τραβάει πίσω και θα μειώνει την ένταση της στιγμής. Το να αφήνεις τον κάθε ξένο , η τρίτο να κάνει ότι του κατέβει χωρίς να υπάρχει συζήτηση, όρια και σεβασμός δείχνεις κατά μία έννοια τι θα έκανες εσυ αν βρισκόσουν σε αντίστοιχη κατάσταση. Τύπου "έλα μωρέ, είχα λίγες καυλεςς παραπάνω και παραφερθηκα. . Σόρρυ" . . . Δεν πάει έτσι όμως . . .όλα αυτά είναι δική μου άποψη φυσικά

5. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Το βρίσκω λογικό και το καταλαβαίνω από τη μεριά του ζευγαριού, η ερώτηση μου είναι, αν γνωρίζεις εμπειρικά, γιατί κάποιος να θέλει να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο αν δεν υπάρχει μια "σχετική" ελευθερία κινήσεων;

6. CuckoldStories

Τι περισσότερη ελευθερία από το να γουστάρω να δω τη γυναίκα μου να πηδιέται μαζί σου; γιατι αυτό δεν αρκεί κ θα πρέπει ο bull να έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων; Ένας cuckold και η γυναίκα του δεν είναι απλά partner για να βγάζουν γουστα. Τους ενώνει συναίσθημα πρώτα απ όλα. Αυτό από μόνο του βάζει κανόνες κ όρια στον οποιονδήποτε τρίτο

7. espimain

espimain Contributor

Όταν ο Cuckold θεωρεί την γυναίκα του διαμαντομούνα.

Το να γουστάρεις εσύ να δεις την γυναίκα σου να πηδιέται με κάποιον είναι δικιά σου επιθυμία του άλλου η επιθυμία είναι ανεξάρτητη από την δική σου.
    Τόσοι επαγγελματίες υπάρχουν.
    Και το κερατιλίκι όταν είναι γούστο, έχει το κόστος του.
    Τα γούστα πληρώνονται.

8. afenthsbikys

οπως κ να χει επαγγελματιας η μη θα την γαμησει με τον ιδο τροπο .βεβαια υπαρχει κ η γυναιικα που μπορει να μην γουσταρει τον επαγγελματια αλλα καποιον που καβλωνει κ θελει πραγματικα τωρα αν φαει κ κανα μπατσακι στο κολο η κανα πουτσοσκαμπιλο η χυσιμο στα βυζια της στο σεξ ολα γινονται

9. espimain

espimain Contributor

Το θέμα δεν είναι αν θέλει η γυναίκα να πηδηχτεί, αυτό είναι δεδομένο, γι’ αυτό το κάνει άλλωστε.
    Αν δεν θέλει δεν θα το κάνει.
    Το θέμα είναι αν ο cuckold βάζει κανόνες.
    Τότε o επιβήτορας δεν έχει λόγο να τους ακολουθήσει εκτός κι αν πληρωθεί.
    Κάλλιστα αν πετύχει η συνταγή, μπορεί να συνεχίσει να πηδάει την κυρία χωρίς το σύζυγο της για παρέα.
    Αν μέσα στις φαντασιώσεις του ζεύγους είναι η ταπείνωση του cuckold, τότε αυτός θα κάτσει στην γωνιά του και θα παρακολουθεί την γυναίκα του να το απολαμβάνει.
    Αν θέλει να κατευθύνει το κεράτωμα, τότε ας πληρώσει.

10. CuckoldStories

φίλε μου το χάνεις εκεί που θεωρείς ότι ένας cuckold κ η σύζυγος του είναι μεμονωμένα άτομα. Δεν είναι. Είναι ένα σύνολο οντότητας με θέλω επιθυμίες όρια.
    Αυτά πρέπει να σεβαστούν από οποιονδήποτε τρίτο.
    Αυτά

11. afenthsbikys

καμια αντιρηση .....πως πρεπει να γινεται τα ορια που αρχιζουν ?δεν μιλησα για ακραια πραγματα

12. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Αν και συμφωνώ ότι λόγο έχει και ο τρίτος, στο βαθμό που, εφόσον δεν είναι επαγγελματίας, το κάνει και αυτός γιατί το θέλει, το από πάνω δεν είναι απαραίτητο και μιλάω μετά λόγου γνώσης.

Γιατί; Για διάφορους λόγους που αφορούν τον τρίτο, πχ θέλει να ικανοποιήσει τη γυναίκα και αποδέχεται τον όρο ότι την μπαγκέτα την κρατάει άλλος