Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κερατολαγνια κ οι επιπτώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος CuckoldStories, στις 29 Νοεμβρίου 2020.

1. espimain

espimain Contributor

Ας ψάξει να βρει έναν τέτοιο, αφού πρώτα πείσει την γυναίκα του να πηδηχτεί με άλλον.
    «Μετά λόγου γνώσεως», όταν πάει να κρατήσει την μπαγκέτα ο εν λόγω «πρώτος», του οποίου το φετίχ ικανοποιείται, από την «δεύτερη» και τον «τρίτο», συνήθως το τέλος είναι τραυματικά άδοξο.

Φυσικά υπάρχουν για όλα τα γούστα.

Βέβαια η εμπειρία μου σταματά στον ρόλο του «Proxy Master», δεν ξέρω πώς θα είναι ο proxy γκόμενος.
    Πάντα υπάρχει και η περίπτωση του proxy υποτακτικού επιβήτορα. Αλλά θ΄αρέσει στην κυρία της παρέας;

Οι πλέον πετυχημένες περιπτώσεις cuckolding που έχω πληροφορηθεί, (δεν το λέω «μετά λόγου γνώσεως») αφορούν ζευγάρια με κυριαρχική την γυναίκα και υποτακτικό ενίοτε biesexual, τον άνδρα.

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Όχι απαραίτητα, πάντα μετά λόγου γνώσεως  

Τα πράγματα δεν είναι πάντα ασπρόμαυρα ή γκρι.

3. espimain

espimain Contributor

Για μουνί που δεν γαμάω, ούτε πρόκειται να γαμήσω και που δεν ξέρουμε καν αν θέλει να γαμηθεί.
    Πολύ ασχολήθηκα.
    Μπορείτε να συμβουλέψετε αυτόν που έχει τον γκαϊλέ.
    Το να τα λέμε μεταξύ μας για τον καημό το άλλου, που θέλει να βλέπει την γυναίκα του να την πηδάει τρίτος, με δικούς όμως κανόνες, χωρίς εκείνη να έχει συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο, δεν βγάζει πουθενά.

Κανείτε.

4. Arioch

Θεωρώ ότι αυτό είναι τελείως εκτός συζήτησης.

5. espimain

espimain Contributor

Διαβάστε το νήμα από την αρχή και αν δεν βρείτε αλλοπρόσαλλές δηλώσεις, τότε θα συμφωνήσω μαζί σας.
    Αλλά για την ευκολία της κατάστασης συμφωνώ έτσι κι αλλιώς.
    Έχω άδικο, ναι σφάλω, όταν πιστεύω ότι έχει τεθεί η περίπτωση, να έχει το φετίχ ο άνδρας και να ψάχνει τρόπο να πείσει την γυναίκα του να πηδηχτεί με άλλον και αυτός να βλέπει.

6. Arioch

Δεν κάθισα να το διαβάσω από την αρχή, το έπιασα από το #43, με το οποίο εν γένει συμφωνώ μαζί σας.

Τούτου λεχθέντος, ναι, υπάρχουν άντρες που γουστάρουν να βλέπουν τις εκάστοτε συντρόφους τους να πηδιούνται με άλλους και ένα μη κενό υποσύνολο αυτών έχει καταφέρει να το κάνει πράξη.

Η προϋπόθεση να το θέλει και η ίδια και, εφόσον έχει ηθικές αναστολές, να την βοηθήσουν να τις ξεπεράσει, είναι εκ των ων ουκ άνευ.

7. espimain

espimain Contributor

Τέλος καλό, όλα καλά!