Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος demetrios, στις 2 Φεβρουαρίου 2012.

1. demetrios

demetrios New Member

Χαιρετώ τη πανέμορφη κοινότητα του BDSM. Η σοβαρότητα, η ευφυΐα και η καλλιέργεια που διαπίστωσα σε αυτό το διαδικτυακό χώρο με δελέασαν να γίνω μέλος του και να σας καταθέσω ένα σοβαρό μου πρόβλημα, ζητώντας τη βοήθειά σας μέσω των απόψεών σας.
    Πριν ένα χρόνο γνώρισα μια κοπελιά 24 χρ. που σύντομα τα κοινά μας ενδιαφέροντα και χόμπι εξελίχτηκαν σε αμοιβαία αγάπη και έρωτα. Η πρώτη "κεραμίδα" μου ήρθε όταν μου ξεκαθάρισε ότι σεξ θα κάνουμε μετά τη πρώτη νύχτα του... γάμου! Η δεύτερη "κεραμίδα" μου ήρθε όταν μου είπε ότι όχι μόνο δεν ήταν παρθένα (που, άντε, και καλά θα ερμήνευε - λέμε τώρα - το προηγούμενο θέλω της), αλλά είχε μια προηγούμενη σαδομαζοχιστική σχέση με κάποιον 20 χρόνια μεγαλύτερό της. Μου έχει αναφέρει ότι ήταν η πρώτη της σχέση αυτή, ότι ήταν παθιασμένη μαζί του και ότι στο σεξ μεταξύ τους την έδερνε τόσο με λουρίδα όσο και με το χέρι καθώς και την ταπείνωνε και την εξευτέλιζε ποικιλοτρόπως.(Της έχει μείνει πρόβλημα στη μέση από άγαρμπο χτύπημα). Η σχέση τους κράτησε ένα χρόνο αφού αυτός πια της εξήγησε ότι είχε βαρεθεί τη σχέση τους. Της κοπελιάς της στοίχισε πολύ. Σκεφτόταν να κλειστεί σε μοναστήρι και γενικώς το έριξε πολύ στην εκκλησία.
    Μετά από δυο χρόνια γνώρισε εμένα. Παρά την επιμονή της να έχουμε σεξουαλικές σχέσεις μετά το γάμο, υπέκυψε στη δική μου επιμονή. Κι εκεί όμως με περίμεναν "κεραμίδες"... Ξεσπούσε σε κλάματα μετά το σεξ (όχι από πόνο φυσικά) και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του σεξ έτρεχε να πάει στο μπάνιο για εμετό! Έχω πολλάκις προσπαθήσει να το συζητήσω μαζί της και μου επιτίθεται πως φταίω εγώ που δε περίμενα να το κάνουμε μετά το γάμο...
    Στη πορεία κάπως συνήλθε. Είναι κάποιες φορές που παθιάζεται και είναι απίστευτα καλή υποτακτική, τις δε άλλες όμως... να ξανά τα κλάματα, τρέξιμο ξανά για εμετό... Έχω χάσει τη μπάλα βρε παιδιά! Με πήρε από κάτω ψυχολογικά... Άρχισα να σκέφτομαι ότι τον προηγούμενο τον γούσταρε κι εμένα δε με θέλει, ότι ο άλλος ήταν καλύτερος από μένα, ότι δε την εμπνέω σεξουαλικά κι άλλα τέτοια... Το αποτέλεσμα ήταν να πάθω κατάθλιψη. Επισκέφτηκα ψυχίατρο και τώρα που σας γράφω παίρνω αντικαταθλιπτικά. Να σημειώσω ότι σε όλες μου τις προηγούμενες σεξουαλικές σχέσεις ήμουν πάντα αποδεκτός και πάντα Κυρίαρχος.
    Τώρα που έχω κατάθλιψη η κοπέλα μου με φροντίζει σαν τη... μαμά μου και που λέει πόσο με αγαπάει...
    Πόσο θα της πάρει να με αποτρελάνει τελείως; Μπορεί να έχει υγιή μέλλον αυτή η σχέση; Ποιός φταίει; Τι της συμβαίνει;

2. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Έμπλεξες άσχημα.

Για να ξεμπλέξεις, άν αυτό είναι εφικτό, πρέπει να τελειώσεις την σχέση μαζί της και .....όπου φύγει ....φύγει ...

Ακόμα τον άλλο έχει στο μυαλό της και σε χρησιμοποιεί σαν δεκανίκι της.

Άν ξεμπλέξεις σύντομα ίσως ξαναβρείς τον εαυτό σου .....

3. Emiris

Emiris Regular Member

Και εσύ και η κοπέλα υποφέρετε. Ο χωρισμός θα κάνει καλό και στους δύο νομίζω. Σίγουρα περισσότερο σε εσένα που θα βρεις σύντομα κάποια άλλη και θα είναι πιο βατά τα πράγματα. Ίσως η κοπέλα να χρειάζεται περισσότερο βοήθεια από τον ψυχίατρο από ότι εσύ. Δεν το λέω ειρωνικά, το λέω σοβαρά.

Πρώτη μου φορά ακούω κάτι τέτοιο και στο νου μου έρχεται το νήμα περί χωρισμού υποτακτικής  

4. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Μπορείτε να επισκεφτείτε και έναν ειδικό όπως πχ κάποιον ψυχολόγο και να πάρετε επιστημονικές συμβουλές.

5. Emiris

Emiris Regular Member

Επειδή υπάρχει νοσολογία στην υπόθεση (κατάθλιψη) και επειδή η κοπέλα ενδεχομένως να χρειαστεί κάτι περισσότερο από απλή συμβουλευτική, εγώ θα πρότεινα ψυχίατρο και όχι ψυχολόγο.

6. SadisticUsage

SadisticUsage Regular Member

Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Εξήγησε λίγο τον τρόπο σκέψης αν θες.

Επιστροφή στο ζητούμενο.
    Εξαρτάται τι αισθάνεσαι εσύ για αυτήν την κοπέλα και αν βλέπεις πως συνέρχεσαι ή οχι.
    Αν δεν αισθάνεσαι πράγματα αλλά το κάνεις μόνο για να την βοηθήσεις η δεν συνέρχεσαι τότε φύγε γιατί θεωρώ πως κάνεις κακό και στους 2.

ΥΓ: Η επίσκεψη σε κάποιον ειδικό επίσης είναι στις ενδεδειγμένες κινήσεις.

7. Απάντηση: Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Κόψε. Κάθε. Επαφή. Τώρα.

8. demetrios

demetrios New Member

Απάντηση: Re: Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Είναι πολύ λεπτό τελικά το θέμα περί χωρισμού υποτακτικής. Το έχω λουστεί και το ζω... Συν ότι σκέφτομαι ότι άμα τη "στείλω" κι εγώ θα την αποτελειώσω τη κοπέλα. Τις το πρότεινα δυο φορές στο παρελθόν και δε μπορούσα να τη συνεφέρω... Μπλέξιμο γαμώτο.

9. Απάντηση: Re: Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Τώρα.

10. Alexkat

Alexkat Contributor

Μα δεν βλέπεις τι γράφει ?

"Το αποτέλεσμα ήταν να πάθω κατάθλιψη. Επισκέφτηκα ψυχίατρο και τώρα που σας γράφω παίρνω αντικαταθλιπτικά. Να σημειώσω ότι σε όλες μου τις προηγούμενες σεξουαλικές σχέσεις ήμουν πάντα αποδεκτός και πάντα Κυρίαρχος.
    Τώρα που έχω κατάθλιψη η κοπέλα μου με φροντίζει σαν τη... μαμά μου και που λέει πόσο με αγαπάει...
    Πόσο θα της πάρει να με αποτρελάνει τελείως; Μπορεί να έχει υγιή μέλλον αυτή η σχέση; Ποιός φταίει; Τι της συμβαίνει;"

Kαι όσο για τους ψυχολόγους και κυρίως τους ψυχιάτρους, ......κράτα μικρό καλάθι .......

11. demetrios

demetrios New Member

Σαφώς και αισθάνομαι πράγματα για τη κοπέλα κι όχι απλώς οίκτο. Και πράγματι δύο φορές στο παρελθόν έκανα πέτρα τη καρδιά μου και της πρότεινα να χωρίσουμε. Δε μπορούσα να τη συνεφέρω μετά... Γινόταν πραγματικά ράκος και δεν ήθελε να το συζητήσει καν! Μάλλον επείγει να τη δει ειδικός και για το δικό της το καλό και για το δικό μου. Τελικά, όντως, το θέμα χωρισμού μια υποτακτικής είναι πολύ λεπτό θέμα. Και ο προηγούμενός της, της έκανε πολύ μεγάλο κακό.

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι θα δυσκολευτείς πολύ να την αφήσεις όταν το πάρεις απόφαση, γιατί όπως γράφεις παραπάνω .....δεν μπορούσες να την συνεφέρεις και γινόταν ράκος όταν έθεσες θέμα χωρισμού.
    Όσο είσαι μαζί της και μέχρι να καταφέρεις να αποδεσμευθείς, φέρεις ευθύνη για εκείνη.
    Η γυναίκα σε χρειάζεται σαν υποκατάστατο του προηγούμενού της.
    Και επειδή τυγχάνει και υποτακτικής ψυχολογίας, αυτό δυσκολεύει τα πράγματα.
    Προκειμένου να αποφευχθεί στο μέλλον κάποια δυσμενής εξέλιξη για εκείνη όταν αποφασίσεις να την χωρίσεις,καλό θα είναι να ζητήσεις την βοήθεια δικών της ανθρώπων, να τους ενημερώσεις, ώστε να αναλάβουν και εκείνοι τις ευθύνες τους και να την στηρίξουν.
    Θέλει πολύ λεπτό χειρισμό το πρόβλημα.