Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος demetrios, στις 2 Φεβρουαρίου 2012.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Είσαι ΚΥΡΙΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

Δε μπορώ, δεν έχω το δικαίωμα να σου πω τι πρέπει να κάνεις, γιατί τις όποιες συνέπειες δε θα τις υποστώ εγώ. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως εσύ ότι έπρεπε να κάνεις το έκανες και με το παραπάνω. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα ούτε στον εαυτό σου ούτε σε κανέναν άλλον.

Ό,τι απόφαση και να πάρεις σου εύχομαι καλή τύχη και να σου βγει σε καλό.

2. voluptas

voluptas Regular Member

θα συμφωνήσω με ένα παιδί πιο πάνω που λέει για ψυχολόγους κράτα μικρό καλάθι ... αναφέρεις ότι είσαι μπερδεμένος και ότι σε στενοχωρεί η κατάσταση. Τα καταθλιπτικού είδους συμπτώματα (δε λέω κατάθλιψη με την έννοια που την προβάλλουν γιατί θεωρώ είναι κατασκευασμένη όσο δεν πάει) είναι πολύ διαφορετικά.. μήπως συμβαίνει και κάτι άλλο?
    όσο για την κοπέλα δεν αξίζει τον κόπο, αντικειμενικά δηλαδή βάλτα κάτω, από τα λίγα που λές δε σου προσφέρει κάτι, οπότε ό,τι δε μας προσφέρει θετικά στοιχεία το αφήνουμε και πάμε παρακάτω..

φυσικά η απόφαση είναι δική σου στο φινάλε..

3. ByronDeSade

ByronDeSade Regular Member

Γιατί δεν σκεφτεστε να επανπροσδιορίσετε την σχέση σας; Ίσως εσύ να μήν είσαι ο Κύριος που νόμιζες ότι είσαι και αυτή να μην αρέσκεται πλέον στον ρόλο της ως σκλάβα. Ίσως να είσαι απλά τυφλά ερωτευμένος.

Αναφορικά με τον ψυχολόγο, παρόλο που δεν τους πάω (αν και έχω σπουδάσει ψυχολογία!!) θα σου έλεγα να συνεχίσεις τις συνεδρίες αν αισθάνεσαι καλύτερα αλλά σε κάθε περίπτωση να προσέχεις τα χάπια γιατί μπορούν ευκόλως να δημιουργήσουνε εξάρτηση. Σε κάθε περίπτωση, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.

Τις καλύτερες μου ευχές για γρήγορη ανάρρωση

4. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Δεν θα ηθελα να κρινω ή να κατακρινω μια σχεση, ειμαι παθουσα πολυ προσφατα και σε καταλαβαινω απολυτα.
    Ομως, απο οποια πλευρα και να το δουμε προκειται για μια "αρρωστημενη" ψυχοφθορα σχεση.
    Ναι, ξερω, θελεις να χωρισεις, σε εχει παρει απο κατω, ολα τα καταλαβαινω.
    Ακουσε με, τιποτε δεν ειναι αξεπεραστο παρα μονον ο θανατος.
    Απομακρυνσου, σφιξε τα δοντια και προτιμησε να πονεσεις ψυχικα τωρα απο το να "θανατωνεις" τον εαυτο σου καθε μερα.
    Και μια εγχειριση ποναει αλλα γινεται για να γινει ο ασθενης καλα.
    Ξερω,δεν ειναι ευκολο, σιγουρα σκεφτεσαι το οτι: "οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει".
    Ομως δεν ξερεις εαν αργοτερα, εαν τα πραγματα προχωρησουν δηλαδη, η εξελιξη να ειναι τετοια που να αποβει ολεθρια και για τους δυο.
    Ο Αlexkat εχει απολυτο δικιο.
    Εαν δηλαδη σε βλεπει εκεινη σαν απλο υποκαταστατο του πρωην της σημαινει οτι στο προσωπο σου βλεπει εκεινον, ζει δηλαδη μια ψευδαισθηση, φανταζεται εκεινον με τον οποιον λογικα εχει καποια ειδους ψυχωση, αλλα οταν τελικα συνειδητοποιησει οτι με αλλον βρισκεται, τοτε τα ξεσπασματα που εχει και που περιεγραψες δειχνουν την ενοχη που αισθανεται οτι δηλαδη ενεδωσε σε καποιον αλλον.
    Και εκεινη μεν αισθανεται αυτην την υπερτατη ενοχη, εσυ ομως αρρωσταινεις ψυχικα και "κατακρεουργεις" τον ψυχικο σου κοσμο.
    Γιατι να το αξιζεις κατι τετοιο?

5. Noardos

Noardos Regular Member

Φίλε μου, ουσιαστικά αναμείχθηκες σε μία υπόθεση που δεν μπορείς να την διαχειριστείς λόγω του ότι η κοπέλα έχει θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τον εαυτό της, την αποδοχή του εαυτού της και την εκτίμηση που έχει για τον εαυτό της. Εσύ έκανες ότι πραγματικά μπορούσες.
    Το ότι πήγες σε ψυχολόγο είναι θετικό, το καλύτερο για μένα θα ήταν να πας σε ψυχαναλυτή, καθ' ότι η κατάθλιψή σου είναι πιθανώς στρεβλή αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω link και να αποτανθείς σε κάποιους από τα μέλη αυτών τον εταιριών μιας που είναι
    αναγνωρισμένοι επαγγελματίες και όχι παπατζήδες : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία - ΥΠΟΔΟΧΗ
    Το να χωρίσετε ή να μην χωρίσετε δεν λύνει το πρόβλημά σας, εσύ πιθανώς να νιώσεις καλύτερα, αλλά το δικό της πρόβλημα δεν θα λυθεί, θα σκεπαστεί και θα ξανά εκδηλωθεί με τον επόμενο. Αν σε νοιάζει πραγματικά αυτή η κοπέλα, πιστεύω πως ένας επαγγελματίας, αναγνωρισμένος ψυχαναλυτής θα δώσει λύση στο πρόβλημά σας.
    Εύχομαι τα καλύτερα.

6. Re: Απάντηση: Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Σε περιπτωση που ακολουθήσεις τη συμβουλη του Noardos ,ελπίζω να έχεις λεφτά , πολλα λεφτά , πααααρα πολλα λεφτά

Last edited: 3 Φεβρουαρίου 2012
  7. gaby

gaby Guest

Ευτυχώς για όλους που δεν τα διαπίστωσες όλα αυτά μετά το γάμο. Είχατε μιλήσει ήδη για γάμο, καταλαβαίνω;
    Αν δεν γίνομαι ενοχλητική, τι εννοείς όταν λες "απίστευτα καλή υποτακτική";
    Κρίμα και πάλι κρίμα. Λυπάμαι πολύ για την τροπή που πήραν τα πράγματα στην ψυχή σου. Δεν πρέπει να έχει να κάνει μ εσένα, πάντως, είναι δικό της το θέμα.

Από δω και κάτω γίνομαι επικίνδυνη, κάνω μόνον υποθέσεις με καλή πίστη και χρησιμοποιώ τη διαίσθησή μου. Μπορεί να πέφτω έξω χίλια μίλια, δεν σημαίνει πως αυτά που λέω ισχύουν. Ιδέες ρίχνω  
    Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, τώρα και της βγαίνουν τα καλά της συναισθήματα για σένα. Είναι μια καλή στιγμή να την παρατηρήσεις αμέτοχος και να δεις πως είναι όταν δεν "κινδυνεύει" να κάνει σεξ.
    Την έχεις γλιτώσει, απ τη στιγμή που μπορείς και μιλάς γι αυτό.
    Αν το θέλετε πολύ και οι δύο και αν ξεπεράσει το πρόβλημά της, μπορεί.
    Κανένας
    Την τρομάζει το σεξ μπορεί να την τρόμαζε και προ σαδομαζοχισμού και ίσως να είναι αντροφοβική. Προσπαθεί να το ξεπεράσει και δεν μπορεί.

Προτείνω συμβουλευτική ψυχολογία πρώτα και αν εκεί συστήσουν κάτι πιο ισχυρό τότε προχωράτε. Η ψυχανάλυση δεν είναι απαραίτητα ο δρόμος προς τη λύση σας. Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με όλους όσους είπαν ότι χρειάζεται ειδικός. Ως προς την κοινή σχεδόν αντίληψη ότι πρέπει να χωρίσεις, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.

8. xy

xy Regular Member

Το κόψε κάθε επαφή τώρα, είναι ακραίο εως χαζό. Ο άνθρωπος μπορεί να αγαπάει, τι θα πεί κόψε κάθε επαφή τώρα ; Οι σχέσεις δεν είναι μόνο για τα καλα και να περνάμε καλα, έχει και τα άσχημα.

Τώρα, εσύ φιλαράκι, επαθές αυτο που επάθες, επειδή είσαι ευαίσθητος και την αγαπάς, λυπάμαι πολύ. Οσο για την κοπέλα, εγω την κόβω για μανιοκαταθληψη κοινώς διπολική διαταραχή. Ξέχνα τα BDSM και τα λοιπά και τα γούστα, όλα αυτα μπορεί να πηγάζουν απο αυτό. Πόλλοι πάσχουν απο αυτο και άλλοι τόσοι δεν το ξέρουνε. Σήμερα είναι μια χαρα, και νοιώθει σαν αετός, σου μιλάει υπέροχα, κάνετε τρελό σέξ και αύριο κλαίει και στεναχωριέται και νοιώθει σαν σπουργίτη. Μια ζητάει συγνώμη, μια σε θέλει δίπλα της και ειναι στα χάλια της, μια νοιώθει σέξυ, μια νοιώθει ο,τι ναναι. Βέβαια υπάρχουν και στιγμές νορμοθυμίας. Για εμετούς δεν ξέρω, αλλά, το κλάμα είναι συνάρτηση με βιασμο, και με στιγμή υπερβολικής ευαισθησίας. Ψάξε το μην το αφήνεις.

9. demetrios

demetrios New Member

Να διευκρινίσω ότι δεν απευθύνθηκα σε ψυχολόγο αλλά σε ψυχίατρο του ΙΚΑ. Μου χορήγησε xanax για 20 μέρες και cipralex άγνωστο για πόσο ακόμα. Από την αρχή ο γιατρός μου άφησε να εννοηθεί ότι όλα αυτά τα προβλήματα είναι αποτέλεσμα της "παρεκκλίνουσας σεξουαλικότητάς μας" και κοντολογίς αισθάνομαι να θέλει να μου περάσει το μήνυμα πως τόσο για μένα όσο και για τη κοπέλα, είναι "άρρωστος" ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το σεξ και τις σχέσεις μας. Αυτό, προσβάλλοντας τόσο το δικαίωμα της αυτοδιάθεσής μας όσο και εμάς σαν οντότητες γενικότερα, με απογοήτευσε και περιόρισα τις επισκέψεις μου σε αυτόν μόνο για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων. Αυτή η προσβολή και απογοήτευση με κάνει πολύ επιφυλακτικό πια απέναντι στο κλάδο τους, χωρίς να αμφιβάλω για φωτεινές εξαιρέσεις και την αναγκαιότητα της συμβολής τους. Η αναζήτησή τους όμως απαιτεί ενέργεια και πολλά χρήματα...
    Έτσι κατέφυγα στις δικές σας απόψεις και συμβουλές και, σας ευχαριστώ όλες και όλους θερμά για την ανταπόκρισή σας και την ευαισθησία σας!
    Ήδη με έχετε βοηθήσει στο να εμπεδώσω πιο πρέπει να είναι το επόμενο - έστω επώδυνο - βήμα μου....

10. Alexkat

Alexkat Contributor

Έτσι !

Επώδυνο μεν στην αρχή, λυτρωτικό όμως στο τέλος.

Και όσο για τους γιατρούς για αυτό σου είπα ....κράτα μικρό καλάθι ...

11. voluptas

voluptas Regular Member

φίλε μου γιατρός του ΙΚΑ και cipralex + zanax είναι το κλασσικότερο, όλοι φέυγουν με την ίδια συνταγή..είτε έχεις πονοκέφαλο είτε ό,τι μπορείς να φανταστείς....
    αλλά μην πάει αλλού η κουβέντα . .

κάτσε ζύγισε τα εσύ, βρες δύναμη μέσα σου κάνοντας κάτι διαφορετικό απο την καθημερινότητα σου (ενα νέο χόμπι).. και να βρίσκεσαι με κόσμο, με φίλους με συγγενείς ακόμα και αν δεν μπορείς να τους τα πεις (το έχουμε αρκετοί αυτο το ζήτημα εδώ) και να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος..
    σιγά σιγά όλα θα στρώνουν..

12. demetrios

demetrios New Member

Για γάμο, όχι, δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Αυτή μου έλεγε στις αρχές της σχέσης μας πως δε θέλει να έχουμε σεξουαλικές σχέσεις, παρά μόνο μετά από τυχόν γάμο, εφόσον ποτέ παντρευτούμε...

Εννοώ ότι ήταν απόλυτα δεκτική σε όσα από τη θέση του Κυριάρχου της επέβαλα, ότι βίωνε ηδονικά το ρόλο της ψυχή τε και σώματι και φυσικά, δε την έπιαναν οι κρίσεις της.