Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος demetrios, στις 2 Φεβρουαρίου 2012.

1. DragonLady

DragonLady Regular Member

Απάντηση: Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

της κοπέλας προφανώς εκτός απο το προβλημα στην μεση λόγω άγαρμπου χτυπήματος (ωραίος Κ by the way να το χαίρονται οι υ του το κελεπούρι ) της έχει μείνει και πρόβλημα στην ψυχή λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς ...
    Για όλα αυτά όμως χρειάζεται εκείνη βοήθεια ειδικού και εσύ δύναμη να κοιτάξεις ΚΑΙ τον εαυτό σου γιατί δεν μπορείς να χρεώνεσαι τα λάθη των άλλων .

2. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Η "κατάθλιψη" που βιώνεις προκαλείται κυρίως από τη μη εύκολα διαχειρίσιμη κατάσταση, τουλάχιστον από πλευράς σου. Ο συνδυασμός των φαρμάκων που σου έδωσε ο γιατρός σου είναι απαραίτητος ώστε να μπορέσεις να δεις τα πράγματα για λίγο με μια πιο αποστασιοποιημένη ματιά, χωρίς άγχος (Xanax) και ψυχαναγκασμούς (OCDs - Cipralex).

Δε πρόκειται σε καμία περίπτωση να σε κάνουν "καλά", γιατί δεν έχεις κάτι, παρά μόνο θα σου προσφέρουν ένα πρόχειρα φτιαγμένο υπόβαθρο για να μπορέσεις να ανασηκωθείς, να ανασυνταχθείς και να ξεπεράσεις τα όποια προσωπικά εμπόδια σου φράζουν το δρόμο. Το τι επιλογές θα κάνεις από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα και όχι θέμα του τι χημικά ρέουν στο αίμα σου. Σαν οδηγό θα πρότεινα να ακολουθήσεις πρώτα τη λογική και μετά το συναίσθημα. Είναι πολύ δύσκολη συναισθηματικά η κατάσταση για να λειτουργήσει αντίστροφα.

Σχετικά με την κατάσταση της κοπέλας, χαίρομαι που βρίσκεται κοντά σε ένα αρκετά συγκροτημένο μυαλό , που εκτός από το να βοηθήσει τον εαυτό του προσπαθεί να βοηθήσει παράλληλα και τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που ενδέχεται πάντως να ακολουθήσεις στην όποια προσέγγισή σου είναι αυτό της άρνησης (denial) για την όποια εξελισσόμενη παθογόνα κατάσταση.

Ως λύση, θα πρότεινα να βρείτε, αρχικά, έναν πολύ καλό ψυχίατρο, καλό επιστήμονα, με ανοιχτό μυαλό και θέληση για να σας βοηθήσει σε ουσιαστικό επίπεδο. Κοινώς θα χρειαστείτε να βρείτε τον άνθρωπο-επιστήμονα πρώτα και μετά τα υπόλοιπα. Ίσως θα χρειαστεί να δείτε αρκετούς μέχρι να καταλήξετε. Θα πρότεινα επίσης, οι επισκέψεις να γίνονται μαζί αλλά αρχικά να παραμείνεις μόνος ως το αντικείμενο παρατήρησης/εξέτασης. Ο κυριότερος λόγος είναι η τυχούσα προκατάληψη και ο φόβος που μπορεί να προκύψει στην κοπέλα μετά από μια τέτοια επίσκεψη. Εν συνεχεία, θα χρειαστείτε την παρουσία ενός ψυχολόγου, όπου η κοπέλα, μέσα από τις συζητήσεις, θα μπορέσει να αντιληφθεί οτι ίσως έχει τελικά ένα μικροθεματάκι.

Αν το θελήσει, μπορεί να αποφασίσει να βοηθήσει τον εαυτό της, ειδάλλως να θεωρήσει οτι έχει μια σχέση με έναν "προβληματικό" άνθρωπο και να ξεκόψει από μόνη της. Σε πάσα περίπτωση, κερδισμένοι θα βγείτε και οι δύο.

Με εκτίμηση

3. SadisticUsage

SadisticUsage Regular Member

Νομίζω πως καλό θα ήταν να την παρατηρήσεις αν παίρνει θέσεις και στάσεις τις οποίες δεν έχεις αναφέρει ποτέ. Είναι ένα πρώτο βήμα για να δεις αν η στάση της καλής υποτακτικής έχει να κάνει με εσένα ή αν κάνει πράγματα ακόμα που συνδέουν άμεσα την συμπεριφορά της με το παρελθόν της.
    Αν ναι τότε θα πρέπει να της αλλάξεις τον τρόπο που κινείται.
    Αν όχι τότε θέλει απλά τον χρόνο της για να εμπιστευτεί κάποιες καταστάσεις και να αποβάλει τον φόβο της απόρριψης και της εγκατάλειψης.

4. Emiris

Emiris Regular Member

Θα πω τι γνώμη μου παρόλο που δεν είμαι ειδικός και παρόλο που πολλοί άλλοι μπορεί να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα σε αυτές τις σχέσεις.

Το bdsm της έκανε κακό. Είτε γιατί είχε μπλέξει με κακό άνθρωπο, είτε γιατί η ίδια έχει εσωτερικές ανεπάρκειες, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγω –δεν με ενδιαφέρει!

Οι οδηγίες ασφαλείας στα αεροπλάνα λένε ξεκάθαρα:

Πρώτα λοιπόν φρόντισε τον εαυτό σου. Και αν και όταν γίνεις καλά θέλεις ακόμα να βοηθήσεις την κοπέλα, ξέχασε κάθε έννοια bdsm και καύλας σχετιζόμενη με κυριαρχία/υποταγή.
    Στην κοπέλα αυτή το bdsm έκανε μεγάλο κακό είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι.

Πρέπει να αναδομηθεί μία σχέση ασφάλειας και αγάπης με κάποιον άντρα και πρέπει να μάθει στη ζωή να στέκεται μόνη της και χωρίς προστασία.
    Αντιμετώπισε τη σα να έχει βιαστεί και να έχει μετατραυματικό σύνδρομο, post-traumatic stress ή όπως αλλιώς το λένε.

Ακόμα και τελείως καλά να γίνει ψυχολογικά κάποια στιγμή, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να δοκιμάσει σχέση bdsm ποτέ ξανά στη ζωή της, ούτε μετά από πολλά χρόνια. Δεν είναι για αυτήν.

Προσωπική μου γνώμη, μη βαράτε.

5. Βαστάτε με , θα συνταγογραφήσω

6. demetrios

demetrios New Member

Με τέτοιου υψηλοτάτου επιπέδου καλλιέργειας κι ευαισθησίας συνομιλητές, θεωρώ πιθανότερο να βρω την αποκατάσταση του προβλήματός μου εντός του φόρουμ, παρά σε 100 γιατρούς και ψυχολόγους!
    Σε ευχαριστώ θερμά!

7. Re: Απάντηση: Κλάματα και εμετοί στο σεξ.

Εεεε...τώρα είναι που οχι μόνο θα συνταγογραφήσω αλλα θα βγάλω και διάγνωση

8. lorelei

lorelei Regular Member

ασχολούμαι με την ψυχολογία και ειλικρινά δεν έχω συναντήσει ζευγάρι με ανάλογο πρόβλημα, για μένα η μόνη λύση είναι η επίσκεψη σε έναν ειδικό και ως άτομα αλλά και ως ζευγάρι

9. Uther

Uther Contributor

Είσαι όντως ΚΥΡΙΟΣ όπως έγραψε και ο Αριόχ παραπάνω και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν μπορείς να την αφήσεις. Η πρότασή μου δεν είναι διαφορετική μερικών άλλων. Ψυχίατρος. Αλλά ει δυνατόν όχι του ΙΚΑ και οπωσδήποτε παρακολούθηση για την κοπέλα και εσένα. Η ψυχή δεν γιατρεύεται με ένα αντίστοιχο του ντεπόν χαπάκι όπως ο πονοκέφαλος.

Η σχέση δεν μπορεί παρά να σας σαδίζει ψυχικά κατά την κρίση μου. Η κοπέλα δεν μοιάζει καθόλου έτοιμη να αντιμετοπίσει τον εαυτό της και προφανώς θα τα πληρώσεις όλα εσύ. Αυτό δεν όχι μόνο δεν σημαίνει ότι είσαι χειρότερος των προηγούμενων...Αντιθέτως..

Σε βρίσκω εκτός απο Κύριο και Ανθρωπο. Τα σέβη μου για τη στάση σου.

10. tonyc

tonyc New Member

καλημερα, τι εκανες τελικα? εχω ζησει παρομοια κατασταση στο παρελθον.