Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλανιές απ'το μουνί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

1. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Κλανιές απ'το μουνί

Δε νομίζω φίλε. Τί να πάθει, αμυγδαλίτιδα;  

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, η κλανιά δεν παύει να είναι ...κλανιά  αρμονική μεν αλλά κλανιά χαααχαα...

3. alnair

alnair Regular Member

- What's the difference between a pussy and a refrigerator?

- The refrigerator doesn't fart when you take the meat out

χαρ χαρ  

4. Inside

Inside New Member

Re: Απάντηση: Κλανιές απ'το μουνί

Χεχε όχι γιατρέ δεν νομίζω, απλά κάποτε σε μια συζήτηση για αυτό το θέμα προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν σύμφωνα με τους τρείς νόμους των αερίων και την αρχή της θερμοδυναμικής το γιατί η πίεση μπορεί να προκαλέσει εσωτερικά τραύματα, χαίρομαι μου μετά από χρόνια μου λύθηκε τελικά η απορία...  

5. GAOPC

GAOPC New Member

6. Mimie

Mimie Regular Member

Queefing, ε? πάντως όταν το συζητάμε είναι αστείο, όταν συμβαίνει πάλι όχι και τόσο..... 

Άλλοι πάλι το προκαλούν......:
    "Air which is forced into the vagina, especially by blowing in order to cause queefing during cunnilingus, can cause an air embolism, which is a potentially life-threatening condition for a woman and also for her child if she is pregnant at the time".

7. Babylon

Babylon Regular Member

Re: Απάντηση: Κλανιές απ'το μουνί

Τς τς τς....Πρώτα παροτρείνεις τον κόσμο να το κάνει και να το ξανακάνει και να το ξανακάνει και μετα τον κατηγορείς που θέλει να στείλει πμς.

Γιατροί...ποτέ δεν ξέρει κανείς μαζί σας.

8. Master DO

Master DO Regular Member

Τεχνικές συζητήσεις χωρίς τον περίφημο mprizas
    είναι σα σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.
    Βάλτε τον mprizas στη μπρίζα
    και το νήμα θα πάρει φωτιά.

Ησασται ωλει αναξηει μυμιταις του

9. Link4th

Link4th New Member

Όπως και να έχει, ο αερισμός του μουνιού προκαλεί πάντα την αμηχανία της γυναίκας που το φέρει.

Ο Hugger έχει ακούσει και κλακέτες από αιδοίο, εγώ έχω δει ένα να βαράει παλαμάκια γιατρέ (χωρίς αέρα όμως...)

10. doctor

doctor New Member

Μουνοπαλαμακια μπορουν να κανουν? χαχαχαχαχαχαχαχ

Παντως στι περισσοτερες περιπτωσεις η γυναικα διχνει μια αμηχανια και ντροπη.Εκεινη ακριβως τι συιγμη θα πρεπει να τις ανεβαζουμε το ηθικο λεγοντας "κλασε ελευθερα" η "να κλασω και εγω η να φωναξω" σιγουρα θα σου πει να φωναξεις βεβαια. κλανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

χαχαχαχαχαχ

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Καφρίλες  

12. Απάντηση: Κλανιές απ'το μουνί

ελεος
    δεν κλανουμε απο εκει
    ο αερας που φυλακιζεται κατα τη διαρκεια εντονου σεξ ειναι αυτο που ακουγεται ετσι

και προσωπικα δεν νιωθω αμηχανα