Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλανιές απ'το μουνί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Κλανιές απ'το μουνί

Συμπαθεστάτη Black Butterfly, αν προσέξεις καλύτερα, θα δεις οτι εγω σ΄ αυτό το νήμα δεν εχω γράψει ουτε ενα ποστ, αυτό παει να πει οτι δεν θέλω να γράψω σ΄αυτό το νήμα, είναι απλα τα πράγματα, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη σκέψη πρωτού γράψουμε κάτι στα φόρουμ.

Οσο για το ποστ σου ηταν αναρτημένο οταν σου έγραψα εγω το δικό μου ποστ.

Αλλά ολα οκ, απλά έγραψα κάτι που πρέπει να προσέχουμε ολα τα μέλη που γράφουμε.

Καλή Ανάσταση!!!

Last edited: 29 Απριλίου 2013
  2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Αγαπητέ, ξαναλέω ότι δεν αναφέρθηκα εγώ πρώτη σε εσάς.
    Ζητώ ταπεινά συγνώμη και υπόσχομαι να μην ξανασυμβεί.
    Λίγη υπομονή, πόσο καιρό ακόμα νομίζετε θα με έχετε εδώ, να σας σπάω τα νεύρα;    

3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Oκ κοριτσάρα, μην μου στεναχωριέσαι έληξε το θέμα, απλα έγραψα αυτά που έγραψα, για προσέχουμε ολοι γενικά οταν γράφουμε κάτι και να μην βάζουμε στην κουβέντα ενος νήματος μέλη χωρίς να έχουμε πάρει την άδειά τους πρώτα, γιατί αυτά τα μέλη μπορεί να μην θέλουν να συμμετέχουν στο νήμα.

Δεν μας σπας τα νεύρα, ισα ισα, είσαι ενα πολύ ευγενικό θηλυκό και αποτελείς μια όμορφη όαση στο φόρουμ!!!! 

4. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Με σοκάρεις!!
    Κι εγώ που νόμιζα ότι θέλεις κι εσύ να με δεις στην σούβλα, μέρες που είναι... 

5. kaviarfun2

kaviarfun2 Regular Member

βασικα τρελαινομαι για μουνοκλανιδια  μ αρεσει η αμηχανια που προκαλουν  η αλλη να ριχνει μουνοπορδους και συ να φωναζεις "σκασε"  

6. Cordelia Day

Cordelia Day Guest

Η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσα ακόμα να εξοικειωθώ με κάτι τέτοιο.
    Κάθε φορά που έτυχε να συμβεί αισθάνθηκα άσχημα και με αποσυντόνισε τόσο,ώστε να μη μπορώ να συνεχίσω.Υποθέτω είμαι αρκετά ενοχική,ακόμα και στην ευχαρίστηση.

7. Rene Laennec

Rene Laennec Αρμενιστής

Νομίζω οτι πρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή του original poster:

8. Cordelia Day

Cordelia Day Guest

Μα φυσικά,αυτό θα ήταν το ιδανικό.Αισθάνομαι όμως,πως εξαρτάται πάντα και από τους δυο,η απενοχοποίηση κάποιων πραγμάτων,η αποδοχή μιας φυσικής αντίδρασης,η μείωση της ντροπής,το γέλιο.

9. Rene Laennec

Rene Laennec Αρμενιστής

Χαλάρωσε και διασκέδασέ το εσύ, και δε μπορεί, θα ακολουθήσει και ο άλλος. Αν δεν ακολουθήσει σημαίνει οτι είναι κρυόκωλος, και αν κάτι τέτοιο ισχύει καλύτερα να το μάθεις όσο πιο νωρίς γίνεται.

Πάνω απ'όλα όμως, όπως είχει πει και ο Αλ Πατσήνος (sic): οι ενοχές είναι ένας σάκος γεμάτος τούβλα, και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον αφήσεις κάτω.  

10. Cordelia Day

Cordelia Day Guest

Αχ ο υπέροχος Αλ,πως να φανταστεί την θηλυκή ενοχικότητα που σχεδόν συνήθεια έχει γίνει,εκ των αιώνων.
    Δεν θα το σοβαρέψω άλλο όμως,θα μάθω να τον αφήνω κάτω και να γελώ την επόμενη φορά που θα με αποσυντονίσει κάτι τέτοιο.

11. Rene Laennec

Rene Laennec Αρμενιστής

Τι ευτυχία! Έκανα διαφορά στη ζωή ενός ανθρώπου σήμερα. Και δε χρειάστηκε καν να φρενάρω για να μην τον πατήσω καθώς περνάει απέναντι με κόκκινο.

Καλή τύχη, Cordelia Day  

12. Cordelia Day

Cordelia Day Guest

Είναι εύκολες οι προθέσεις λεκτικά.Θα έχεις κάνει διαφορά,όταν στην πράξη θα έχει γίνει.Προς το παρόν,πρόσεχε στο τιμόνι,ε.