Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλαρίνο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SadisticUsage, στις 1 Οκτωβρίου 2012.

1. sennyo

sennyo Fet: Mary26

η βάση καταλαβαίνω ότι είναι οι όρχεις. δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι θα μπορούσε να τους είχαν συμβεί αν έκανε η κοπέλα αυτό που της ζήτησε αυτός λέγοντας της "έτσι μου αρέσει";; αλήθεια δεν το έπιασα...  

2. teleia+kaula69

teleia+kaula69 New Member

το κλαρινο ειναι τεχνη...που αν καποια κοπελα δεν την κατεχει μπορει να πονεσει πολυ ασχημα τον συντροφο της..ιδιως αν κανει καποια αποτομη κινηση η και αν ακομα πειραξει με ασχημο τροπο τους ορχεις...αλλοστε δεν ειναι τυχαιο οτι ο βιρτουοζος στο κλαρινο στην ελλαδα λεγεται Μαγκας.... 

3. παρατηροντας με πολυ προσοχη τις δυο φωτο, το κλαρινο και το τρομπονι.... βλεπω οτι στο κλαρινο ο τυπας εχει το στομα ερμητικα κλειστο εν αντιθεση με το τρομπονι που η κοπελια το χει ορθανοιχτο......αυτο με οδηγει στο συμπερασμα : τι να το κανεις το κλαρινο οταν εχεις το τρομπονι.....  

4. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Πέφτει από το κάθισμα και σφαδάζει στο πάτωμα από τα γέλια*

*Η συναναστροφή μου με την @dark explorer έχει αρχίσει και περιορίζει το λεξιλόγιο μου σε ουδέτερα ουσιαστικά. Better safe than sorry ❤❤❤

5. μια ΧΑΡΑ! ειναι ο συγκεκριμενοs τροποs!..... 

6. Hankok

Hankok Hell is empty and all the devils are here!

Αν σου πει "κλαρινετο" της απαντας με σοβαρο υφος:
    "Παιξε μου Πουτσινι"!